Speciální střelecké balíčky: zbraně zvláštních jednotek, palba pro holky i online hráče

1 999 Kč −50 % od 999 Kč
Vybrat variantu

Hodnocení podniku DobrodružstvíNaStřelnici.cz

4,6 2 896×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Kvalita služeb 4,5
90.826%
Personál 4,6
92.512%
Prostředí 4,5
90.732%
Průběh rezervace 4,6
92.208%

Filtry
Recenze zákazníků

Popisování používaných zbraní.

Vysoké ceny dokupovaných nábojů oproti tržní hodnotě. Celé je to postavené na tom, že se budete dokupovat střelivo. Navíc nám dali pokutu, že střelbu do hardoxového terče a nebylo to správně definováno, že se to nesmí.

 Vyjádření podniku
Před 11 dny
Hodnoceno: 2. července 2024 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: Specialitky: palba pro online hráče i dámská střelba

Vse v poradku!

Nenasli nasi rezervaci, ale vse se ihned vyresilo.

 Vyjádření podniku
Před 2 měsíci

Dobrý den Martino.
Děkujeme za Vaši recenzi a doporučení.

Někdy na střelnicích v lese nejde internet, tak, jak potřebujeme a dohledání rezervace se může pozdržet. Důležité je, že vše dobře dopadlo.

S přátelským pozdravem Vojtěch Marek

Hodnoceno: 1. května 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Specialitky: palba pro online hráče i dámská střelba

neodpovídá tomu, co je napsáno. podpora neplní sliby

 Vyjádření podniku
Před 10 měsíci
Hodnoceno: 22. září 2023
Hodnocená nabídka: Specialitky: palba pro online hráče i dámská střelba

Vše proběhlo nad očekávání. Profesionální přístup, velmi příjemný a vstřícný personál. Instruktor Zdenda nejlepší z nejlepších (díky jeho výkladu jsem vyzkoušel snad všechny ruční zbraně) :)), Pepa byl taktéž super. Co jsem tak stihl zaregistrovat, tak na střelnici panovala přátelská atmosféra. V neposlední řadě musím vzpomenout super přístup paní (jméno si bohužel nepamatuji) hned při vstupu na střelnici, která prováděla zápis. Velmi milá, profesionální a na všechny otázky měla vtipnou odpověď. Prostě jsme se i s přítelkyní skvěle pobavili a na střelnici Oleško v budoucnu ještě určitě zavítáme.
Děkujeme,
Skalický

 Vyjádření podniku
Před 11 měsíci

Děkujeme a těšíme se na shledanou:-)

Všechny slova chvály vyřídím celému týmu a samozřejmě i konkrétním jmenovaným istruktorům:-)

S pozdravem Vojtěch Marek za tým www.DobrodruzstvinaStrelnici.cz

Hodnoceno: 31. srpna 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Specialitky: palba pro online hráče i dámská střelba

ochota personálu

příjezd ke střelnici

Hodnoceno: 30. srpna 2023 – Jednotlivec
Hodnocená nabídka: Specialitky: palba pro online hráče i dámská střelba

Až na ty ráže to bylo ucházející.

Když tomu člověk nerozumí a chce jen někomu udělat radost, opravdu ho nenapadne řešit, co znamená „odpovídající ráže jednotlivých zbraní jsou uvedeny v OP provozovatele“. Teď už to víme. Znamená to, že na voucher jsou všechny zbraně předělané na malorážku. Celkem zklamání.

 Vyjádření podniku
Před 11 měsíci
Hodnoceno: 27. srpna 2023
Hodnocená nabídka: Specialitky: palba pro online hráče i dámská střelba

Dopláceli jsme 4.800kc.

 Vyjádření podniku
Před 11 měsíci
Hodnoceno: 5. srpna 2023 – Rodina s většími dětmi
Hodnocená nabídka: Specialitky: palba pro online hráče i dámská střelba
Hodnoceno: 3. března 2023 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: Specialitky: palba pro online hráče i dámská střelba

Perfektní zážitek

 Vyjádření podniku
Před 2 roky

Děkujeme:-)

S pozdravem a přáním všeho dobrého Radim za tým www.DobrodruzstviNaStrelnici.cz

Hodnoceno: 7. září 2022
Hodnocená nabídka: Specialitky: palba pro online hráče i dámská střelba

asistenti, prostředí

v ceně jsou jen samé malorážkové verze všech zbraní, takže za mě nuda.
Následně si můžete vystřelit z plnotučných zbraní, ale pozor. Opravdu nesmyslné ceny za náboje 30kč Lugger 9 jeden náboj, 760Kč výstřel z 50-ky, atd.

 Vyjádření podniku
Před 2 roky
Hodnoceno: 4. září 2022 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: Specialitky: palba pro online hráče i dámská střelba

Lektoři velmi příjemní a ochotní. Všichni jsme si tento zážitek užili. Rozhodně doporučuji :-)

 Vyjádření podniku
Před 2 roky

Dobrý den.
I my jsme si to s Vámi užili. Je radost pracovat se zákazníky, jako jste byli Vy:-)

S pozdravem Radim za tým....www.DobrodruzstviNaStrelnici.cz

Hodnoceno: 1. září 2022 – Partneři
Hodnocená nabídka: Specialitky: palba pro online hráče i dámská střelba

Super zážitek a první zkušenosti se zbraněmi.

-Instruktáž rychlá, pouze jak se máme ke zbrani chovat na střelnici.
-Čekali jsme obecné seznámení se zbraněmi a aspoň výpis těch, které na střelnici nabízení.
Rádi bychom si i nějaký náboj přikoupili a vyzkoušeli něco jiného než na voucheru, ale netušili jsme, co před námi leží za zbraně.

Hodnoceno: 11. srpna 2022 – Partneři
Hodnocená nabídka: Specialitky: palba pro online hráče i dámská střelba

Výběr zbraní a ochota+rady instruktorů.

Příliš mnoho lidí v daný čas na střelnici.

 Vyjádření podniku
Před 2 roky
Hodnoceno: 26. července 2022 – Rodina s většími dětmi
Hodnocená nabídka: Specialitky: palba pro online hráče i dámská střelba

Voucher byl dárek pro manžela. Moc si to užil , perfektní komunikace, velmi ochotný instruktor na památku máme i fotky .Všem mohu jen a jen doporučit. Návštěva na této střelnici určitě nebyla poslední. Dcera si chtěla také vyzkoušet střelbu a nebyl problém vše jí bylo pěkně vysvětleno a ukázáno .

 Vyjádření podniku
Před 2 roky

Dobrý den.

Děkujeme za krásné hodnocení. Děláme vše, co můžeme a vše, co umíme, pro to, abyste byli spokojeni:-)

S pozdravem Radim za tým www.DobrodruzstviNaStrelnici.cz

Hodnoceno: 11. července 2022 – Rodina s většími dětmi
Hodnocená nabídka: Specialitky: palba pro online hráče i dámská střelba

Příjemné prostředí i personál.

Zmatečná rezervace. Prý to v tom termínu byl obecně problém. Naštěstí se vše vyřešilo.

Hodnoceno: 28. března 2022 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: Specialitky: palba pro online hráče i dámská střelba

Vše ok

Hodnoceno: 11. ledna 2022
Hodnocená nabídka: Specialitky: palba pro online hráče i dámská střelba

Nic.

Naprosto nedostupne terminy, daleko od Prahy

 Vyjádření podniku
Před 3 roky
Hodnoceno: 25. prosince 2021
Hodnocená nabídka: Dobrodružství na střelnici: až 20 různých zbraní

Rychlost, se kterou jsme museli střílet. U jednoho lektora byl přístup chladnější a bez delšího vysvětlování, naopak u druhého lektora to bylo super.

 Vyjádření podniku
Před 3 roky
Hodnoceno: 13. prosince 2021 – Partneři
Hodnocená nabídka: Dobrodružství na střelnici: až 20 různých zbraní

Perfektni zazitek. Hlavně střelba z 50ky :))

 Vyjádření podniku
Před 3 roky

Dobrý den.

Výstřel z Barretta, nebo z pušky DesertTech v ráži .50BMG patří k nejsilnějším zážitkům při DobrodružstvíNaStřelnici.
Děkujeme za recenzi.

S pozdravem Radek za tým www.DobrodruzstviNaStrelnici.cz

Hodnoceno: 11. prosince 2021 – Partneři
Hodnocená nabídka: Specialitky: palba pro online hráče i dámská střelba

Personál byl velice milý, mají můj velký obdiv, zato , jak vydrží v takové zimě celý den😊 v létě se určitě zastavíme znovu

 Vyjádření podniku
Před 3 roky
Hodnoceno: 11. prosince 2021 – Partneři
Hodnocená nabídka: Specialitky: palba pro online hráče i dámská střelba
Nahoru