Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

1–4 kola na okruhu v Mostě či Brně jako řidič nebo spolujezdec BMW M2 a M3

Hodnocení podniku Legendy u Vás

4,7 48×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Kvalita služeb 4,7
93.514%
Personál 4,8
95.676%
Prostředí 4,6
92.972%
Průběh rezervace 4,8
95.136%

Filtry
Recenze zákazníků

Jízda na okruhu pod vedením skvělého řidiče.

Moc aut na okruhu v „jednom“ okamžiku.

Hodnoceno: 31. května 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Jízda na okruhu v Sosnové: BMW M3 či Porsche GT4

super zážitek
veliká ochota ze strany prodávající (Legendy u vás)

jen škoda, že nejde voucher využít o víkendech až na výjimky, ale chápu, že jsou na okruzích závody/tréninky

Hodnoceno: 9. dubna 2024 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Superrychlá jízda na závodním okruhu v Mostě i Brně

Vše bylo ok

Nebylo co hodnotit negativně

Hodnoceno: 6. dubna 2024 – Rodina s většími dětmi
Hodnocená nabídka: Superrychlá jízda na závodním okruhu v Mostě i Brně

Kolegovi, který dostal jako dárek, tak byl spokojeny

Hodnoceno: 21. prosince 2023 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: Jízda v Hyundai i30 N na hradeckém polygonu

Super přístup a jednání instruktora.

 Vyjádření podniku
Před 6 měsíci

Děkujeme

Hodnoceno: 6. prosince 2023
Hodnocená nabídka: Superrychlá jízda na závodním okruhu v Mostě i Brně

Dobrá organizace, potvrzení termínu. Využili jsme možnost dokoupit svezení na místě spolujezdce, vybrat si ještě další auto.
Mile překvapilo občerstvení. Možnost platit kartou.

Fotka na památku mizerná.

Hodnoceno: 18. října 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Jízda v Porsche, BMW či Toyotě GR Yaris na okruhu

Отличная команда!

Hodnoceno: 1. října 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Superrychlá jízda na závodním okruhu v Mostě i Brně

Velmi profesionální přístup. Instruktoři velmi příjemní a milý. Člověka nadchnou, že si koupí jizdu navíc. 😁Navíc je i možnost jet vlastním autem.
Všem můžeme jen doporučit. 👍🏻

Hodnoceno: 29. září 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: 1–8 kol v Hyundai i30 N na okruhu v Sosnové

Bohužel voucher propadl a už to nešlo přesunout

Hodnoceno: 23. srpna 2023
Hodnocená nabídka: Superrychlá jízda na závodním okruhu v Mostě i Brně

Velmi dobrý přístup personálu.

Hodnoceno: 23. července 2023 – Rodina s většími dětmi
Hodnocená nabídka: Jízda na okruhu v Sosnové: BMW M3 či Porsche GT4

Vše super, skvělý instruktor, určitě doporučuji!

Hodnoceno: 21. července 2023 – Velká rodina
Hodnocená nabídka: 1–8 kol v Hyundai i30 N na okruhu v Sosnové

ta jízda v to autě a na okruhu , takhle můžu alpo n vyzkoušet i jiné auto

 Vyjádření podniku
Před rokem

Dobrý den,

děkujeme za hodnocení :)

Vozový park máme velký, můžete si vyzkoušet i další naše vozy.

Přeji hezký den
Pavel, Legendy u Vás

Hodnoceno: 24. dubna 2023 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: 1–4 kola v BMW M2 i M3 na okruhu v Mostě či Brně

Byl to dárek, obdarovaný velice spokojený, jízda na závodním okruhu prý skvělá, chce tento dárek znovu… 😃Hodnotila bych i více hvězdami, kdyby to šlo. Kvůli mé chybě jsem požadovala změnu času jízdy, čas velice ochotně změnili. Není nic, co by se dalo vytknout.

 Vyjádření podniku
Před rokem

Dobrý den,

jsme rádi, že si obdarovaný zážitek na maximum užil :)
Budeme se těšit příště.

Pavel, Legendy u Vás

Hodnoceno: 22. dubna 2023
Hodnocená nabídka: 1–4 kola v BMW M2 i M3 na okruhu v Mostě či Brně

2 kola na okruhu je bohužel málo.

 Vyjádření podniku
Před rokem

Dobrý den,

máte pravdu, že 2 kola není moc. Vždy nabízíme možnost, si další kola na místě dokoupit.
Příště určitě doporučujeme 4 kola.

Hezký den
Pavel, Legendy u Vás

Hodnoceno: 7. dubna 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Superrychlá jízda na závodním okruhu v Mostě i Brně

Skvělá atmosféra, vstřícný personál, fantastická auta, pro svezení v driftu jako spolujezdec s instruktorem báječné.

Nevyšlo počasí, což se v listopadu dalo předpokládat – mlha a mokrý povrch dráhy. Styl jízdy musel být přizpůsoben kluzké vozovce, rychlé průjezdy zatáčkou na okruhu nebyly možné, pouze na rovinkách se dalo šlápnout na plyn, jinak šlo hlavně o to, udržet auto bez smyku v zatáčce, nutno zacházet velmi opatrně s plynem i volantem, driftování mi instruktor zakázal. Za sucha by šlo o úplně jiný zážitek. Bohužel v příznivějším období (květen – říjen) nenabídl provozovatel žádný termín.

Hodnoceno: 28. prosince 2022 – Rodina s většími dětmi
Hodnocená nabídka: Superrychlá jízda na závodním okruhu v Mostě i Brně
Některá hodnocení jsme vynechali, protože neobsahují slovní popis.
Nahoru