Pobyt v srdci Zell am See: snídaně či polopenze, neomezené vyhřívání v sauně i lahev prosecca na pokoji

od 8 090 Kč
Koupit
Mimořádné
Mimořádná nabídka, která patří mezi 10 % nejlépe hodnocených na Slevomatu a má dostatečný počet recenzí.
4,8 / 5
Hotel Grüner Baum (kontakt) Zell am See - Rakousko (mapa) 58 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Barbora Hadravová

Dobrý den, měla bych zájem o ubytování 22.-27.7., v dotazu výše uvádíte , že je možné s doplatkem ubytovat i rodinu s dvěma dětmi. Jsme dva dospělí a děti 11 a 14 let, jak to mám provést? Rezervovat dva pokoje po jednom dospělém a jednom dítěti a nebo rezervovat pokoj pro tři a do poznámky dopsat žádost o pokoj pro 4 a doplatek? Děkuji. Barbora

Hotel Grüner Baum


Dobry den, dekujeme za dotaz. Bud muzete rezervovat dva pokoje. Nebo jak rikate dva dospely a pristylku a dopsat 4 dite – v tomto pripade, ale bude nutne rezervovat Junior Suite, ktera stoji 50,00 EUR na noc extra + 4. dite (11. let) ktere stoji 77,70 EUR na noc s polopenzi.

KA

dobrý den, je v ceně i Sommer Card při pobytu v létě?

Slevomat.cz

Dobrý den, děkuji za váš dotaz.

Tato nabídka bohužel kartu Sommer Card neobsahuje. Pakliže nabídka tuto kartu obsahuje, tak jí naleznete vždy v obsahu varianty.

SS přáním krásného dne, Klára. :-)

David Suk

Dobrý den mohou k vám do hotelu psy? Máme 3 měsíční štěně jezevčíka, vychovaný klidný děkuji Suk :)

Hotel Grüner Baum

Dobrý den, v našich dvoulůžkových pokojích Superior je povolen pobyt se psy. 


Nejlepší regads, Lisa – recepce 

Odpověď byla automaticky přeložena. Zobrazit originál (v angličtině)
Vendula

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda je možné si v době pobytu v hotelu uskladnit lyže. Dále by mě zajímalo, zda je nutné předem rezervovat parkování a o jaký typ parkování se jedná – je kryté nebo snad i hlídané? Děkuji předem za odpověď.

Hotel Grüner Baum


Dobry den, ano lyze uskladnit muzete v lyzarne. Parkovani nemusite rezervovat predem, mame dostatek parkovacich mist, jak na parkovisti tak v garazi (vyska max. 1,8–1,9m).

Jiří Hejsek

Dobrý den, lze domluvit 2.dítě starší 2,9 let?Případně sommercard

Hotel Grüner Baum


Dobry den, v pripade druheho ditete, je jedina moznost UPGRADU na Junior Suite, ktera muze ubytovat 4 lidi. Zalezi ale na dostupnosti v danem terminu! Tento upgrade stoji 50,00 EUR na noc na tuhle pokojovou kategorii. Co se tyce Sommercard, tak my nejsme partnerem teto karty. U nas dostanete jen slevovou Guestcard, s kterou mate slevu (ca. 10%) na atrakce a muzete jezdit verejnou dopravou (vlak + bus) zdarma po regionu.

Nový dotaz

Přidáním dotazu souhlasíte se zveřejněním vyplněného jména a obsahu příspěvku. Příspěvky se závadným obsahem jsme nuceni odstraňovat, stejně jako příspěvky odkazující na konkurenční portály či e‑shopy nebo příspěvky, které k dané nabídce nejsou relevantní. Otázky, podněty nebo stížnosti, které se nevztahují k této nabídce, směřujte na náš kontaktní formulář nebo volejte +420 222 745 354.

Nahoru