Rodinný penzion v centru Havlíčkova Brodu: snídaně či polopenze

od 1 390 Kč
Vybrat variantu
4,8 / 5 Penzion Hurikán 63 (kontakt) Vysočina (mapa) 54 prodejů 46 zbývá

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Květa Krčilová

Mame zajem v terminu-2.vikend v zari patek-nedele, pro 11 osob, ja mozno nyni rezervovat a jake jsou storno podminka? Jsme parta ze studii z mediciny, jsem rodacka z Havl. Brodu, i jsem tam 10 let pracovala na ocnim. H. Brod je moje srdeční záležitost. Tak se budeme těšit. Jste asi naproti mlynu na Ostrove? Děkuji za odpověď. Květa Krcilova. kkrcilova@seznam.cz

Slevomat.cz

Dobrý den, Květo, děkuji za váš dotaz.

Těší mě váš zájem o tuto nabídku. Rezervaci pobytu můžete provést již nyní online v sekci Mé nákupy / Vouchery k uplatnění. Případně si dostupnou kapacitu ověřte na telefonu nebo e‑mailu. Ověření dostupných kapacit a rezervace předem na tel. č. +420 605 214 3­41 nebo e‑mailem na info@hurikan63.cz.

Storno podmínky zní: Rezervaci můžete 9 dní před začátkem pobytu bezplatně změnit. Změnu termínu je možné provést pouze jednou, a to výhradně přes zákaznickou podporu Slevomatu na: podpora@slevomat.cz či na telefonu: +420 222 745 3­54. Pokud je cena za nový termín pobytu vyšší, je třeba cenový rozdíl doplatit. V případě zrušení rezervace méně než 9 dní před začátkem pobytu, nebo v případě, že se na pobyt nedostavíte, voucher propadá v plné výši bez nároku na refundaci. Pobyt s již rezervovaným termínem není možné stornovat ani refundovat. Pobyty bez termínu můžete stornovat v rámci zákonné 14denní lhůty, nebo po skončení platnosti voucheru refundovat podle platných pravidel.

S přáním krásného dne, Klára. :)

Nový dotaz

Přidáním dotazu souhlasíte se zveřejněním vyplněného jména a obsahu příspěvku. Příspěvky se závadným obsahem jsme nuceni odstraňovat, stejně jako příspěvky odkazující na konkurenční portály či e‑shopy nebo příspěvky, které k dané nabídce nejsou relevantní. Otázky, podněty nebo stížnosti, které se nevztahují k této nabídce, směřujte na náš kontaktní formulář nebo volejte +420 222 745 354.

Nahoru