Termín
Platnost do 31. 5. 2024.
V ceně
- 2× pastinákový krém, kapusta, kaštany, 200 ml
- 2× hlavní chod
- Jelení krk na červeném víně, pečené topinambury, dýňové pyré, 200 g
nebo - Špecle z pečené dýně se šalotkami, dýňová semínka, ovčí sýr, 200 g
- Jelení krk na červeném víně, pečené topinambury, dýňové pyré, 200 g
- 2× pošírovaná hruška v červeném víně, marcipánový krém, 150 g
Rezevace: Termín si zamluvte předem na tel. 730 825 882 – rovnou nahlaste kód voucheru.
Rezervaci termínu je možné změnit nejpozději 24 hodin předem na tel. 730 825 882.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 31. 5. 2024.
V ceně
- 2× předkrm: Zauzená kachní prsa, salát z červené řepy, šípková marmeláda, 60 g
- 2× polévka: Pastinákový krém, kapusta, kaštany, 120 ml
- 2× hlavní chod 1: Pstruh na másle, hrášek, divoká brokolice, mrkev, omáčka z bílého vína, 65 g
- 2× hlavní chod 2: Jelení krk na červeném víně, pečené topinambury, dýňové pyré, 100 g
- 2× dezert: Pošírovaná hruška v červeném víně, marcipánový krém, 75 g
- 2× káva dle vlastního výběru (k dezertu)
- Karafa vody pro 2 osoby
Rezevace: Termín si zamluvte předem na tel. 730 825 882 – rovnou nahlaste kód voucheru.
Rezervaci termínu je možné změnit nejpozději 24 hodin předem na tel. 730 825 882.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Stačí jednou ochutnat a budete se sem stále vracet.
Místo, kde se nachází restaurace Kounický dvůr má letitou historii pohostinství. Rukopis této kuchyně je zaměřený hlavně na poctivost, jednoduchost a také sezónnost – rádi pracují s tím, co jim dává region a podporují místní zelináře, farmáře, statkáře i vinaře. V krásném prostředí restaurace si můžete vychutnat 3chodové nebo 5chodové menu.
V 3chodovém menu začnete pastiňákovým krémem s kapustou, hlavní chod si vyberete ze dvou možností (jelení krk na červeném víně nebo špecle z pečené dýně) a vše zakončíte pošírovanou hruškou v červeném víně s marcipánovým krémem. Pokud sáhnete po 5chodovém menu, přinesou vám na stůl nejdříve předkrm v podobě zauzených kachních prsou s šípkovou marmeládou, pokračovat budete polévkou a pak vás čeká pstruh na másle nebo jelení krk na červeném víně. K pošírované hrušce si pak navíc vychutnáte kávu.