Dovolená pro pár i rodinu na břehu Lago di Garda: snídaně, wellness i kola

od 3 080 Kč
Koupit
4,1 / 5 Bike Hotel Touring Gardone Riviera & Wellness (kontakt) Alpy - Itálie (mapa) 15 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Tereza

Dobrý den, když bychom cestovali se psem (40 kg), bude moct na oné soukromé pláži být s námi, a mít povolení vlézt i do vody? A jak velký je standartní pokoj, prosím? Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Krásný den, Terezo, děkuji vám za strpení. Se psi bohužel není možné vstup na pláž ani do vody. Ohledně dotazu na velikost pokoje jsem bohužel stále nedostala odpověď, ověřuji tedy dále. Moc děkuji za pochopení a velmi se omlouvám. Mějte moc hezký den.

Zdeněk Tomšík

Dobrý den, při zadávání termínu pobytu nelze rezervovat termín v červenci a v srpnu. V nabídce je tato možnost. Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Zdeňku, děkuji za váš dotaz.

V nabídce je tzv. online rezervační systém, který reflektuje dostupné kapacity hotelu v aktuální chvíli. Pokud tedy není Vámi preferovaný termín k dispozici, můžete se samozřejmě pokusit kontaktovat i hotel, jestli se náhodou nějaký pokoj neuvolnil, a domluvit se přímo s provozovatelem na rezervaci termínu. V tomto případě si poté u nás zakoupíte voucher bez termínu, jehož kód předáte provozovateli pro dokončení rezervace. Děkuji a přeji krásný den, Klára :)

Nový dotaz

Přidáním dotazu souhlasíte se zveřejněním vyplněného jména a obsahu příspěvku. Příspěvky se závadným obsahem jsme nuceni odstraňovat, stejně jako příspěvky odkazující na konkurenční portály či e‑shopy nebo příspěvky, které k dané nabídce nejsou relevantní. Otázky, podněty nebo stížnosti, které se nevztahují k této nabídce, směřujte na náš kontaktní formulář nebo volejte +420 222 745 354.

Nahoru