
Termín
Platnost do 17. 3. 2024.
V ceně
Kurz Domácí barista vč. degustace káv pro 1 osobu
- Náplň kurzu:
- Původ a historie kávy
- Proces pěstování, sklizně a pražení
- Druhy a odrůdy kávy
- Kávové názvosloví, zásady a časté omyly, fakta a mýty
- Teorie a praktický nácvik přípravy kávy (espresso, french press, moka, vakuum pot, aero press, džezva)
- Šlehání mléka
- Barista doma i v kavárně
- Degustace plantážních i gurmánských káv
- Karafa vody
- Certifikát o absolvování kurzu
Omezení
- Min. počet osob na kurzu je 5. Pokud se termín kurzu nenaplní, bude vám nabídnut jiný.
- Rezervace: termín si z důvodu omezené kapacity rezervujte co nejdříve po obdržení voucheru na webu https://www.mlsoun.eu/degustace. Kód voucheru uveďte při rezervaci do poznámky.
- Termíny kurzu: 10. 2. a 17. 3. 2024. Kurzy probíhají od 14:00 do 18:00.
- Rezervaci můžete změnit 24 hodin před rezervovaným termínem. V případě zrušení rezervace méně než 24 hodin před domluveným termínem, nebo v případě, že se na termín nedostavíte, voucher propadá v plné výši bez nároku na refundaci. Termín lze změnit pouze jednou.
- Voucher bez termínu můžete stornovat v rámci zákonné 14denní lhůty, nebo po skončení platnosti voucheru refundovat podle platných pravidel.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 17. 3. 2024.
V ceně
Kurz Domácí barista vč. degustace káv pro 2 osoby
- Náplň kurzu:
- Původ a historie kávy
- Proces pěstování, sklizně a pražení
- Druhy a odrůdy kávy
- Kávové názvosloví, zásady a časté omyly, fakta a mýty
- Teorie a praktický nácvik přípravy kávy (espresso, french press, moka, vakuum pot, aero press, džezva)
- Šlehání mléka
- Barista doma i v kavárně
- Degustace plantážních i gurmánských káv
- Karafa vody
- Certifikát o absolvování kurzu
Omezení
- Min. počet osob na kurzu je 5. Pokud se termín kurzu nenaplní, bude vám nabídnut jiný.
- Rezervace: termín si z důvodu omezené kapacity rezervujte co nejdříve po obdržení voucheru na webu https://www.mlsoun.eu/degustace. Kód voucheru uveďte při rezervaci do poznámky.
- Termíny kurzu: 10. 2. a 17. 3. 2024. Kurzy probíhají od 14:00 do 18:00.
- Rezervaci můžete změnit 24 hodin před rezervovaným termínem. V případě zrušení rezervace méně než 24 hodin před domluveným termínem, nebo v případě, že se na termín nedostavíte, voucher propadá v plné výši bez nároku na refundaci. Termín lze změnit pouze jednou.
- Voucher bez termínu můžete stornovat v rámci zákonné 14denní lhůty, nebo po skončení platnosti voucheru refundovat podle platných pravidel.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Nejlepší kavárna široko daleko? Po absolvování tohoto kurzu rozhodně u vás doma.
Zapište se do kurzu Domácího baristy, který pořádá Institut kávy a vína Mlsoun. Dozvíte se, jak se káva pěstuje a zpracovává, nakouknete do historie, seznámíte se s důležitými pojmy a zásadami při přípravě a pochopitelně vše podpoříte důkladnou degustací plantážních i exkluzivních gurmánských káv.
Ve své domácí kavárně pak jako profíci zvládnete připravit několik druhů káv od espressa přes french press až po džezvu a pro zájemce z řad svých blízkých umně našleháte mléko tak, aby už na první pohled okouzlilo bohatou pěnou. V nabídce jsou vouchery pro 1 nebo 2 osoby. Na konci kurzu dostanete certifikát o absolvování.
Kde a s kým si o kávě budete povídat
V kávovém oboru se budete vzdělávat v přátelském prostředí Vinárny Boromeum, a to pod vedením jeho majitele Petra Kupčeka – baristy, someliéra a degustátora, který mimochodem spolupracoval s ČT při vytváření pořadu Černé ovce o kvalitě kávy. Působí jako technický porotce v soutěži Mistr kávy a je to certifikovaný pražič.