Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Premium Lunch in the Sky: 3chodové menu od špičkového šéfkuchaře podávané v oblacích

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Dinner in the Sky

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

5,0

Vše bylo perfektní

Jajalzi
Plošina bude v Praze opět po roce a jen na pár dní
Skvělé hodnocení předchozích akcí
Menu od šéfkuchaře a k tomu nealko i víno a pivo
Kam v Praze na oběd? Zajděte si na Žižkovskou věž, do Tančícího domu i na sushi

Kam v Praze na oběd? Zajděte si na Žižkovskou věž, do Tančícího domu i na sushi

Přejít na Slevomat Magazín
Varianty (1)
Plošina bude v Praze opět po roce a jen na pár dní
Skvělé hodnocení předchozích akcí
Menu od šéfkuchaře a k tomu nealko i víno a pivo

Kromě výjimečného menu se bude podávat i nevšední zážitek a dechberoucí výhled. Pojďte si to vše vychutnat!

Připravte se na neskutečný zážitek kombinující skvostné jídlo s vysoce netradičním prostředím. Před vámi 3chodové menu od špičkového šéfkuchaře Patrika Bečváře, pod vámi krásná Praha a kolem vás? Nic! Jen vzduch a výhled, který vám vyrazí dech. To je Lunch in the Sky, oběd podávaný na plošině zavěšené až 50 metrů nad zemí.

Plošina se do Prahy vrátí opět po roce a pouze na pár dní, protože putuje po celém světě. Přesná lokalita a termíny jsou zatím tajemstvím, stejně jako konkrétní složení menu. Zákazníci, kteří si večeři ve výšce vychutnali v předchozích letech, jsou každopádně nadšení.

Na čem si pochutnáte?

Konkrétní menu je zatím obestřeno tajemstvím, jako vždy za ním ale bude stát špičkový kuchař, tentokrát Patrik Bečvář, člen Národního týmu kuchařů, který jako šéfkuchař působil v restauraci Zlatá Praha hotelu Intercontinental či ve francouzské restauraci v Obecním domě v Praze. Pro zajímavost se můžete podívat, jakými pochoutkami se v Praze v roce 2023 blýskl šéfkuchař Ondřej Koráb, který vede kuchyni Grandhotelu Pupp v Karlových Varech. I menu pro rok 2024 bude bezpochyby ohromující.

Oběd v oblacích

A co vás vlastně čeká? Usednete na vyhlídkovou plošinu a necháte se jeřábem vynést do úctyhodné výšky. Nebudou kolem vás žádné zdi ani pevná zem pod nohama.

Tím ale zážitek zdaleka nekončí. Uprostřed plošiny se bude zručně ohánět kuchař, který vám připraví a naservíruje 3chodový oběd. Nebeský barman k tomu přidá nealkoholické nápoje a vybraná vína, aby byla atmosféra dokonalá. Celá akce trvá 40 minut a nechá ve vás hluboký dojem.

Tip: Dobře se oblékněte, nahoře je chladněji než dole.

Není se čeho bát

Nespadne to s námi? Nespadne! Plošinu jistí jeřáb a 16 ocelových lan, budete v bezpečí. Navíc si zapnete bezpečnostní pásy. 

Alergeny
1

Obiloviny obsahující lepek

pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich

2

Korýši

a výrobky z nich

3

Vejce

a výrobky z nich

4

Ryby

a výrobky z nich

5

Podzemnice olejná (Arašídy)

a výrobky z nich

6

Sójové boby (Sója)

a výrobky z nich

7

Mléko

a výrobky z něj

8

Skořápkové plody

mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich

9

Celer

a výrobky z něj

10

Hořčice

a výrobky z ní

11

Sezamová semena (Sezam)

a výrobky z nich

12

Oxid siřičitý a siřičitany

v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2

13

Vlčí bob (Lupina)

a výrobky z něj

14

Měkkýši

a výrobky z nich

Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky. 

Nahoru