Kromě výjimečného menu se bude podávat i nevšední zážitek a dechberoucí výhled. Pojďte si to vše vychutnat!
Připravte se na neskutečný zážitek kombinující skvostné jídlo s vysoce netradičním prostředím. Před vámi 3chodové menu od špičkového šéfkuchaře Patrika Bečváře, pod vámi krásná Praha a kolem vás? Nic! Jen vzduch a výhled, který vám vyrazí dech. To je Lunch in the Sky, oběd podávaný na plošině zavěšené až 50 metrů nad zemí.
Plošina se do Prahy vrátí opět po roce a pouze na pár dní, protože putuje po celém světě. Přesná lokalita a termíny jsou zatím tajemstvím, stejně jako konkrétní složení menu. Zákazníci, kteří si večeři ve výšce vychutnali v předchozích letech, jsou každopádně nadšení.
Na čem si pochutnáte?
Konkrétní menu je zatím obestřeno tajemstvím, jako vždy za ním ale bude stát špičkový kuchař, tentokrát Patrik Bečvář, člen Národního týmu kuchařů, který jako šéfkuchař působil v restauraci Zlatá Praha hotelu Intercontinental či ve francouzské restauraci v Obecním domě v Praze. Pro zajímavost se můžete podívat, jakými pochoutkami se v Praze v roce 2023 blýskl šéfkuchař Ondřej Koráb, který vede kuchyni Grandhotelu Pupp v Karlových Varech. I menu pro rok 2024 bude bezpochyby ohromující.
Masová varianta:
- Lázeňská oplatka
-
Předkrm: uzený losos s podmáslím, okurka, bílá ředkev, chips z pohanky
- Hlavní chod: hovězí Teres Major, divoká brokolice, konfitovaná brambora, pyré z černého kořene, demi glace
- Dezert: čokoláda, meruňkový kaviár, kokosová zmrzlina
Vegetariánská a bezlepková varianta:
-
Lázeňská oplatka
- Předkrm: uzené tofu s okurkou, bílá ředkev, chips z pohanky
- Hlavní chod: pečený tempeh, divoká brokolice, konfitovaná brambora, pyré z černého kořene, zeleninová omáčka
- Dezert: čokoláda, meruňkový kaviár, kokosová zmrzlina
|
Oběd v oblacích
A co vás vlastně čeká? Usednete na vyhlídkovou plošinu a necháte se jeřábem vynést do úctyhodné výšky. Nebudou kolem vás žádné zdi ani pevná zem pod nohama.
Tím ale zážitek zdaleka nekončí. Uprostřed plošiny se bude zručně ohánět kuchař, který vám připraví a naservíruje 3chodový oběd. Nebeský barman k tomu přidá nealkoholické nápoje a vybraná vína, aby byla atmosféra dokonalá. Celá akce trvá 40 minut a nechá ve vás hluboký dojem.
Tip: Dobře se oblékněte, nahoře je chladněji než dole.
Není se čeho bát
Nespadne to s námi? Nespadne! Plošinu jistí jeřáb a 16 ocelových lan, budete v bezpečí. Navíc si zapnete bezpečnostní pásy.