Degustační menu z mořských plodů pro 2 osoby: tygří krevety či chobotnice, tatarák z lososa i polévka
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 31. 5. 2024.
V ceně
Degustační menu z mořských plodů pro 2 osoby
- 2× předkrm
- Lososový tatarák s avokádem a kapary (80 g)
- 2× polévka
- Krémová polévka s mořskými plody (200 ml)
- 2× refreshment
- Citrónový sorbet s cointreau
- 2× hlavní chod dle výběru:
- Grilované tygří krevety, bylinková bageta (250 g)
- Chapadlo z chobotnice, restované grenaille, bazalkové pesto (250 g)
- 2× dezert dle výběru:
- Čokoládový fondant s vanilkovou zmrzlinou (80 g)
- Malinový coulis s vanilkovou zmrzlinou (80 g)
- 2× káva dle výběru, 7 g:
- Espresso
- Espresso Macchiato
- Lungo
- Cappuccino
- Latte Macchiato
- Turecká káva
Omezení
- Voucher lze využít ve dnech úterý–pátek od 15:00 do 20:00.
- Rezervace: Alespoň 24 hodin předem na tel. 734 110 705, zároveň nahlaste kód a název voucheru.
- Jídlo s sebou: Tentokrát ne, pochutnáte si v restauraci.
- Změna nebo zrušení rezervace je možná alespoň 24 hodin předem, jinak voucher propadá.
- Voucher bez termínu můžete stornovat v rámci zákonné 14denní lhůty, nebo po skončení platnosti voucheru refundovat podle platných pravidel.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Nákup na firmu: Vyplníte-li v košíku údaje pro Nákup na firmu, po zaplacení objednávky vám automaticky vytvoříme daňový doklad. (Lze vyplnit také do 14 dní od zaplacení objednávky ve vašem profilu.)
Hody, hody, mořské plody!
Tady si opravdu koledujete a onou výslužkou nebude nic jiného než pořádná hostina složená především z mořských plodů. V restauraci Ten Steak House na okraji Pardubic navíc nebude třeba dlouho lovit v menu, na co máte chuť. Rovnou vám tu sestavili celé 4chodové menu, které si navíc vychutnáte hned ve dvou.
Tak zasedněte uvnitř či na velké venkovní zahrádce a nechte se obsloužit. Jako předkrm se podává lososový tatarák, po kterém následuje krémová polévka a citrónový sorbet pro osvěžení. Pak už přijde na řadu hlavní chod v podobě grilovaných tygřích krevet či chapadla z chobotnice, na závěr si pak vychutnáte ještě čokoládový fondant nebo malinový coulis a kávu dle výběru.