Degustační menu z mořských plodů pro 2 osoby: tygří krevety či chobotnice, tatarák z lososa i polévka
Přehled nabídky
Hody, hody, mořské plody!
Tady si opravdu koledujete a onou výslužkou nebude nic jiného než pořádná hostina složená především z mořských plodů. V restauraci Ten Steak House na okraji Pardubic navíc nebude třeba dlouho lovit v menu, na co máte chuť. Rovnou vám tu sestavili celé 4chodové menu, které si navíc vychutnáte hned ve dvou.
Tak zasedněte uvnitř či na velké venkovní zahrádce a nechte se obsloužit. Jako předkrm se podává lososový tatarák, po kterém následuje krémová polévka a citrónový sorbet pro osvěžení. Pak už přijde na řadu hlavní chod v podobě grilovaných tygřích krevet či chapadla z chobotnice, na závěr si pak vychutnáte ještě čokoládový fondant nebo malinový coulis a kávu dle výběru.
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
Korýši
a výrobky z nich
Vejce
a výrobky z nich
Ryby
a výrobky z nich
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
Mléko
a výrobky z něj
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Celer
a výrobky z něj
Hořčice
a výrobky z ní
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:
Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.