2 poctivé Chacharovy pizzy: výběr ze 16 druhů, rozvoz až k vám domů

447 Kč −17 % 369 Kč
Koupit
4,7 / 5 Chacharova Pizza (20 poboček) (kontakt) Bruntál  (mapa) 2 626 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Lenka Garbová

Dobrý den, prosím, rozvážíte také na Hýlov? Děkuji

Chacharova Pizza


Dobrý den, bohužel Hýlov žádná naše provozovna nezaváží. Porubské pobočce končí rajón ve Vřesině a pobočce v Bílovci v Olbramicích. Určitě ale není problém domluvit se s provozovnou a potkat se na konci rozvozového rajónu :)

Martin

Dobrý den, jde uplatnit zvlášť po jedné pizze nebo se musí objednat 2 pizzy najednou? děkuji

Chacharova Pizza


Dobrý den, po jedné pizze to bohužel nejde. Jakmile jednou zadáte kód voucheru na web znovu už Vás stejný kód nepustí :)

Jiří Kříž

Dobrý den, je možno tento voucher využít i při osobní návštěvě Chaharovy hasičárny a objednání 2 ks pizz a konzumaci přímo zde , nebo platí jen pro rozvoz ?
Děkuji
 jirka

Chacharova Pizza


Dobrý den, voucher je primárně určený pro rozvoz, ale určitě se dá domluvit přímo na restauraci a uplatnit voucher u nich :-)

Petr Kaňák

Mluvím o Chacharové pizze , Frýdek-Místek , cena 369 CZK . Upozorňuji přímo z objednavací stránky .

Chacharova Pizza


Dobrý den, tento problém ale nijak nesouvisí s portálem Slevomat.cz. Pokud máte jakékoliv dotazy na naší firmu nebo naše webové stránky napište nám na podpora.rozvoz@seznam.cz



Krásný večer.

Petr Kaňák

Na mapě, jste úplně mimo mísu , jste na ul.Frýdlantská , což je Místek a restaurace je ve Frýdku , v restauraci Sokolovná , na Novodvorské .

Chacharova Pizza


Dobře, chápu…ale můžete mi prosím říct na jaké mapě? Nevím o kterém portále mluvíte…



Děkuji



Daniel

Petr Kaňák

Dobrý den , proč stále je adresa pizzy na Frýdlantská , když již roky je pizza na adrese Novodvorská , v restauraci Sokolovna ?

Chacharova Pizza


Dobrý den, nevím přesně kde myslíte. Na webu i ve vyhledávačích máme adresu provozovny Novodvorská 667, Frýdek-Místek.



Daniel

Tomáš Holek

Děkuji za odpověd a vstřícnost. Ale ve vaší nabídce pro slevomat (https://hrabova-chachar.cz/produkty/77_pizza-voucher-slevomat) je uvedeno. „V ceně voucheru jsou zahrnuty 2 libovolné pizzy z této kategorie BEZ ÚPRAV“ tak jsem si myslel, že úprava je problém. Já tedy vegetarián nejsem (a už jsem u vás pizzu s masem objednával a byla velmi dobrá), ale myslím si, že není nutné mít všude maso nebo šunku.

Chacharova Pizza


Dobrý den, úpravou se myslí přidání surovin které na pizze normálně nejsou. Ty je potom třeba ještě doplatit. Pokud budete chtít surovinu ubrat stačí nám tento fakt napsat do poznámky. Řídíme se tím co chtějí naši zákazníci. Naši zákazníci prostě chtějí maso. Pizzu bez masa jsme v nabídce měli bohužel o ni nebyl zájem :)



Krásný den :)



Daniel

Tomáš Holek

Přitelkyně je vegetariánka a když jsem v nabídce viděl pizzu S pěti druhy sýra a Žampionovou, tak jsem koupil voucher. Vůbec mne nenapadlo, že budou cpát tu debilní šunku i do žampionové a sýrové pizzy! Do každé pizzy nacpou šunku! Podle mne lidé z Chacharovy pizzy pizzam prostě nerozumějí.

Chacharova Pizza


Dobrý den, pokud nechcete do některé z pizz šunku, stačí pizzu upravit, nebo přidat tento fakt do poznámky. Vždy Vám rádi vyjdeme vstříc. Děkujeme, Vaši Chachaři

Nový dotaz

Přidáním dotazu souhlasíte se zveřejněním vyplněného jména a obsahu příspěvku. Příspěvky se závadným obsahem jsme nuceni odstraňovat, stejně jako příspěvky odkazující na konkurenční portály či e‑shopy nebo příspěvky, které k dané nabídce nejsou relevantní. Otázky, podněty nebo stížnosti, které se nevztahují k této nabídce, směřujte na náš kontaktní formulář nebo volejte +420 222 745 354.

Nahoru