Probiotická zrnková káva pro lepší trávení: malina, vanilka, karamel i klasik

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Jan Šimecký

Probiotika nezahynou při „uvaření“ kávy?

Probiotická káva


Dobry den, použivame specialni probioticke zapouzdrene bakterie Lactobacillus sporogenes (Bacillus Coagulans), ktere zcela jasne a prokazatelne vydrzi teplotu varu. Jedna se o zapouzdrene bakterie tzv. sporulaci.



Specialni forma kultivacni upravy probiotickych bakterii formou tzv. sporulace zajistuje velmi vysokou stabilitu probiotik a to i pri jejich umisteni ve vrouci vode.



Zivotaschopnost probiotickych kultur je garantovana a dokazana Ceskou Sbirkou Mikroorganismu.



Dekuji za dotaz!



RNDr. Petr Rysavka Ph.D.

Nový dotaz

Přidáním dotazu souhlasíte se zveřejněním vyplněného jména a obsahu příspěvku. Příspěvky se závadným obsahem jsme nuceni odstraňovat, stejně jako příspěvky odkazující na konkurenční portály či e‑shopy nebo příspěvky, které k dané nabídce nejsou relevantní. Otázky, podněty nebo stížnosti, které se nevztahují k této nabídce, směřujte na náš kontaktní formulář nebo volejte +420 222 745 354.

Nahoru