Nabídku Degustační večer: kuchařská show Martina Kincla mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Kuchařské show v Presto Meat marketu: degustace i skvělá podívaná, maso a steaky či maso a rum

4,6 / 5 Kurzy vaření - Presto Praha  (mapa) 2 prodeje

Přehled nabídky

5,0

Nejlepší zážitek posledních pár měsíců…úžasný…bravo…to se musí zažít, jak pan majitel je…

Eva
Budete se koukat, žasnout a ochutnávat
Ke každému chodu víno nebo rum
Skvělé hodnocení, podnik v Karlíně (Křižíkova ul.)
Varianty (1)
Budete se koukat, žasnout a ochutnávat
Ke každému chodu víno nebo rum
Skvělé hodnocení, podnik v Karlíně (Křižíkova ul.)

Že profesionálně připravené jídlo je pastva pro oči i mlsný jazýček, to je známá věc. Ale víte, že může být i skvělou zábavou?

Při vaření si možná moc zábavy neužijete, teď tomu ale bude jinak: vařit totiž nebudete vy. Při kuchařsko-řeznických show v Presto meat marketu se toho chopí profesionál, na vás bude jen všechny ty dobroty ochutnávat. Vybírat můžete ze dvou témat: maso a steaky nebo maso a rum.

3,5 hodiny zábavy a ochutnávek

Šéfkuchař Martin Kincl pro vás připraví 4chodové nebo 5chodové menu a ukáže vám, jak moderní pokrmy vznikají. Kromě jejich přípravy si hezky zblízka omrknete i servírování a zdobení. Ke každému chodu ochutnáte kvalitní víno nebo prémiový rum, který s jídlem ladí.

Pro kterou show se rozhodnete?

  • Maso a steaky moderní gastronomie
    • Sušené hovězí na thajský způsob na salátu s polníčkem, chilli, mangem a limetkovým dresinkem (suché bílé víno Vino Pecorino)
    • Sushi plněné tataráčkem z hovězí svíčkové na japonský způsob, zdobené wasabi a salátkem wakame (suché bílé víno Grüner Veltliner Lössterrassen 2021, Weingut Bründlmayer)
    • Hovězí burger z plemene Wagyu připravovaný na japonský způsob v domácí sezamové bulce, podávaný s wasabi majonézou, okurkovým pickles a domácími hranolky (červené víno Chianti Vandemia)
    • Steak z hovězí svíčkové, podávaný s glazovanou karotkou, hráškovým pyré s limetovými listy, bramborovým soudkem a chilli demi glace (červené víno Luna Argenta, Negro Amaro Primitivo)
    • Malinový cheesecake s cukrovou mátou a malinovou espumou (Prosecco D.O.C.)
  • Maso a rum
    • Rum Martini
    • Italský tataráček s parmezánem, kapary marinovanými v rumu Abuelo, zdobený jedlou hlínou a máslovými chipsy
    • Grilovaný telecí Hanger steak, podávaný s gratinovaným parmazánovým brambůrkem a omáčkou s marinovaným pepřem, mascarpone a rumem Abuelo 7 años (ochutnávka El prezidente – Rum Abuelo 7, vermut, pomerančový likér, grenadina, Bitter, marinovaný červený pepř)
    • Konfitovaný australský hovězí Chuck Roll v omáčce Abuelo Porto BBQ, podávaný s Abuelo cibulovým chutney a mandlovou kroketkou (ochutnávka rumu Abuelo Porto Tawny)
    • Grilovaný ananas marinovaný v rumu Anejo, podávaný s limetovo-vanilkovým crème fraîche a cukrovou mátou (ochutnávka Cocktail Horchata – Abuelo 12 años, kávová pěna, horchata)

Přečtěte si více o zkušeném kuchaři Marinu Kinclovi.

Nahoru