Nabídku Degustační večer: kuchařská show Martina Kincla mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Kuchařské show v Presto Meat marketu: degustace i skvělá podívaná, maso a steaky či maso a rum

4,6 / 5 Kurzy vaření - Presto Praha  (mapa) 2 prodeje

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Kurzy vaření – Presto

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

5,0

Nejlepší zážitek posledních pár měsíců…úžasný…bravo…to se musí zažít, jak pan majitel je…

Eva
Budete se koukat, žasnout a ochutnávat
Ke každému chodu víno nebo rum
Skvělé hodnocení, podnik v Karlíně (Křižíkova ul.)
Varianty (1)
Budete se koukat, žasnout a ochutnávat
Ke každému chodu víno nebo rum
Skvělé hodnocení, podnik v Karlíně (Křižíkova ul.)

Že profesionálně připravené jídlo je pastva pro oči i mlsný jazýček, to je známá věc. Ale víte, že může být i skvělou zábavou?

Při vaření si možná moc zábavy neužijete, teď tomu ale bude jinak: vařit totiž nebudete vy. Při kuchařsko-řeznických show v Presto meat marketu se toho chopí profesionál, na vás bude jen všechny ty dobroty ochutnávat. Vybírat můžete ze dvou témat: maso a steaky nebo maso a rum.

3,5 hodiny zábavy a ochutnávek

Šéfkuchař Martin Kincl pro vás připraví 4chodové nebo 5chodové menu a ukáže vám, jak moderní pokrmy vznikají. Kromě jejich přípravy si hezky zblízka omrknete i servírování a zdobení. Ke každému chodu ochutnáte kvalitní víno nebo prémiový rum, který s jídlem ladí.

Pro kterou show se rozhodnete?

  • Maso a steaky moderní gastronomie
    • Sušené hovězí na thajský způsob na salátu s polníčkem, chilli, mangem a limetkovým dresinkem (suché bílé víno Vino Pecorino)
    • Sushi plněné tataráčkem z hovězí svíčkové na japonský způsob, zdobené wasabi a salátkem wakame (suché bílé víno Grüner Veltliner Lössterrassen 2021, Weingut Bründlmayer)
    • Hovězí burger z plemene Wagyu připravovaný na japonský způsob v domácí sezamové bulce, podávaný s wasabi majonézou, okurkovým pickles a domácími hranolky (červené víno Chianti Vandemia)
    • Steak z hovězí svíčkové, podávaný s glazovanou karotkou, hráškovým pyré s limetovými listy, bramborovým soudkem a chilli demi glace (červené víno Luna Argenta, Negro Amaro Primitivo)
    • Malinový cheesecake s cukrovou mátou a malinovou espumou (Prosecco D.O.C.)
  • Maso a rum
    • Rum Martini
    • Italský tataráček s parmezánem, kapary marinovanými v rumu Abuelo, zdobený jedlou hlínou a máslovými chipsy
    • Grilovaný telecí Hanger steak, podávaný s gratinovaným parmazánovým brambůrkem a omáčkou s marinovaným pepřem, mascarpone a rumem Abuelo 7 años (ochutnávka El prezidente – Rum Abuelo 7, vermut, pomerančový likér, grenadina, Bitter, marinovaný červený pepř)
    • Konfitovaný australský hovězí Chuck Roll v omáčce Abuelo Porto BBQ, podávaný s Abuelo cibulovým chutney a mandlovou kroketkou (ochutnávka rumu Abuelo Porto Tawny)
    • Grilovaný ananas marinovaný v rumu Anejo, podávaný s limetovo-vanilkovým crème fraîche a cukrovou mátou (ochutnávka Cocktail Horchata – Abuelo 12 años, kávová pěna, horchata)

Přečtěte si více o zkušeném kuchaři Marinu Kinclovi.

Nahoru