Zážitková exkurze pro 2 osoby do české Bean to bar čokoládovny HERUFEK: ochutnávka 4 čokolád
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 21. 9. 2024.
V ceně
Zážitková exkurze Bean to bar aneb Jak se vytváří čokoláda v čokoládovně HERUFEK pro 2 osoby
- Příběh rodinné čokoládovny – výklad od zakladatele
- Popis výroby Bean to bar čokolády a vysvětlení rozdílu mezi řemeslnou a průmyslovou výrobou
- Prohlídka prostor a výroby v čokoládové manufaktuře
- Ochutnávka 4 druhů čokolády
Exkurze trvá 45–60 minut.
Omezení
- Max. kapacita: 15 osob
- Rezervaci proveďte přes rezervační formulář https://www.herufek.com/zazitkove-exkurze/#rezervace
- Do poznámky zadejte kód voucheru
- Děti do 15 let: 200 Kč
- Děti do 3 let: zdarma
- Po provedení rezervace termínu již voucher nelze stornovat ani refundovat.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Poznejte cestu té nejlepší čokolády. Od kakaového bobu až po hotovou tabulku.
Přijďte se podívat na místo, kde vzniká jedna z nejlepších čokolád v Česku - do čokoládovny HERUFEK. V jejích prostorách v Čejči se mistři svého oboru věnují každému kousku čokolády s maximální péčí. Vy nyní máte možnost nakouknout jim pod ruce a ochutnat výsledky jejich práce.
Na exkurzi do prémiové české čokoládovny se dozvíte nejen, jak firma vznikla, ale i jak se rodí ta nejkvalitnější čokoláda. Od kakaového bobu až po úhledně zabalenou tabulku. Abyste na vlastní chuťové buňky pochopili, jaký je rozdíl mezi průmyslovou a řemeslnou výrobou, ochutnáte rovnou 4 druhy čokolády.
Bean to bar
Na úplném začátku poctivé řemeslné výroby stojí vždy pečlivě vybrané kakaové boby. Čokoládovna HERUFEK je bere od farmářů z Belize, Dominikánské republiky, Guatemaly, Madagaskaru, Peru, Tanzanie a Ugandy. Ještě než boby doputují do Česka, nechají je farmáři fermentovat a sušit na slunci, čímž položí základ jedinečné chuti výsledné čokolády.
Výběrové kakaové boby se pak v Čejči třídí, praží, odslupkovávají, melou na tu nejjemnější kakaovou hmotu, která se nechá zrát. V dalším kroku se z hmoty vyrábí a temperuje čokoláda, která se nalévá do forem a poté balí do designových a současně plně kompostovatelných obalů.