Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Zážitková exkurze pro 2 osoby do české Bean to bar čokoládovny HERUFEK: ochutnávka 4 čokolád

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Přehled nabídky

Varianty (1)

Zážitková exkurze Bean to bar aneb Jak se vytváří čokoláda v čokoládovně HERUFEK pro 2 osoby

  • Příběh rodinné čokoládovny – výklad od zakladatele
  • Popis výroby Bean to bar čokolády a vysvětlení rozdílu mezi řemeslnou a průmyslovou výrobou
  • Prohlídka prostor a výroby v čokoládové manufaktuře
  • Ochutnávka 4 druhů čokolády

Exkurze trvá 45–60 minut. 

Omezení

  • Max. kapacita: 15 osob
  • Děti do 15 let: 200 Kč
  • Děti do 3 let: zdarma 
  • Po provedení rezervace termínu již voucher nelze stornovat ani refundovat. 

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

600 Kč −3 % 579 Kč
600 Kč −3 % 579 Kč
Vyhlášená česká čokoládovna
Prémiová kvalita a znalost původu kakaových bobů
Ochutnávka i možnost nákupu luxusních čokolád

Poznejte cestu té nejlepší čokolády. Od kakaového bobu až po hotovou tabulku.

Přijďte se podívat na místo, kde vzniká jedna z nejlepších čokolád v Česku - do čokoládovny HERUFEK. V jejích prostorách v Čejči se mistři svého oboru věnují každému kousku čokolády s maximální péčí. Vy nyní máte možnost nakouknout jim pod ruce a ochutnat výsledky jejich práce.

Na exkurzi do prémiové české čokoládovny se dozvíte nejen, jak firma vznikla, ale i jak se rodí ta nejkvalitnější čokoláda. Od kakaového bobu až po úhledně zabalenou tabulku. Abyste na vlastní chuťové buňky pochopili, jaký je rozdíl mezi průmyslovou a řemeslnou výrobou, ochutnáte rovnou 4 druhy čokolády.

Bean to bar

Na úplném začátku poctivé řemeslné výroby stojí vždy pečlivě vybrané kakaové boby. Čokoládovna HERUFEK je bere od farmářů z Belize, Dominikánské republiky, Guatemaly, Madagaskaru, Peru, Tanzanie a Ugandy. Ještě než boby doputují do Česka, nechají je farmáři fermentovat a sušit na slunci, čímž položí základ jedinečné chuti výsledné čokolády.

Výběrové kakaové boby se pak v Čejči třídí, praží, odslupkovávají, melou na tu nejjemnější kakaovou hmotu, která se nechá zrát. V dalším kroku se z hmoty vyrábí a temperuje čokoláda, která se nalévá do forem a poté balí do designových a současně plně kompostovatelných obalů.

Nahoru