
Termín
Platnost do 21. 9. 2024.
V ceně
Zážitková exkurze Bean to bar aneb Jak se vytváří čokoláda v čokoládovně HERUFEK pro 2 osoby
- Příběh rodinné čokoládovny – výklad od zakladatele
- Popis výroby Bean to bar čokolády a vysvětlení rozdílu mezi řemeslnou a průmyslovou výrobou
- Prohlídka prostor a výroby v čokoládové manufaktuře
- Ochutnávka 4 druhů čokolády
Exkurze trvá 45–60 minut.
Omezení
- Max. kapacita: 15 osob
Jak uplatnit
- Rezervaci proveďte přes rezervační formulář https://www.herufek.com/zazitkove-exkurze/#rezervace
- Do poznámky zadejte kód voucheru
Děti
- Děti do 15 let: 200 Kč
- Děti do 3 let: zdarma
Příplatky
- Provozovna nemá vlastní parkování. Parkovací možnosti v okolí si ověřte.
Storno podmínky
- Po provedení rezervace termínu již voucher nelze stornovat ani refundovat.
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
Využijete pro:
Volný čas (Benefity Premium)
Volný čas (Edenred Benefits)
Volný čas FKSP (Edenred Benefits)
Jak funguje převod benefitních bodů?
Poznejte cestu té nejlepší čokolády. Od kakaového bobu až po hotovou tabulku.
Přijďte se podívat na místo, kde vzniká jedna z nejlepších čokolád v Česku - do čokoládovny HERUFEK. V jejích prostorách v Čejči se mistři svého oboru věnují každému kousku čokolády s maximální péčí. Vy nyní máte možnost nakouknout jim pod ruce a ochutnat výsledky jejich práce.
Na exkurzi do prémiové české čokoládovny se dozvíte nejen, jak firma vznikla, ale i jak se rodí ta nejkvalitnější čokoláda. Od kakaového bobu až po úhledně zabalenou tabulku. Abyste na vlastní chuťové buňky pochopili, jaký je rozdíl mezi průmyslovou a řemeslnou výrobou, ochutnáte rovnou 4 druhy čokolády.
Bean to bar
Na úplném začátku poctivé řemeslné výroby stojí vždy pečlivě vybrané kakaové boby. Čokoládovna HERUFEK je bere od farmářů z Belize, Dominikánské republiky, Guatemaly, Madagaskaru, Peru, Tanzanie a Ugandy. Ještě než boby doputují do Česka, nechají je farmáři fermentovat a sušit na slunci, čímž položí základ jedinečné chuti výsledné čokolády.
Výběrové kakaové boby se pak v Čejči třídí, praží, odslupkovávají, melou na tu nejjemnější kakaovou hmotu, která se nechá zrát. V dalším kroku se z hmoty vyrábí a temperuje čokoláda, která se nalévá do forem a poté balí do designových a současně plně kompostovatelných obalů.