Dárkový poukaz na veškerý sortiment e‑shopu Živina: 500–2000 Kč

Hodnocení podniku Živina

4,8 173×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Kvalita 4,8
96.794%
Doručení 4,7
94.936%
Komunikace s dodavatelem 4,9
97.794%

Filtry
Recenze zákazníků

Zboží velmi zajímavé.

Problém s výdejním místem a s komunikací s firmou, která jej provozuje.

 Vyjádření podniku
Před 24 dny

Dobrý den,

nesmírně nás mrzí vaše zkušenost s výdejním místem. Toto již není v naší nabídce výdejních míst.

Děkuji a moc se omlouvám za komplikaci.

Za Živinu
Martina

Hodnoceno: 14. března 2024
Hodnocená nabídka: Omáčky, krémy a dipy od Živiny: salsa, hořčice i BBQ

Moc hlavkoveho zeli

Hodnoceno: 8. března 2024
Hodnocená nabídka: Kimchi od Živiny: pálivé, nepálivé i fenyklové

Produkty společnosti Živina jsou vynikající, prozatím jsem byla vždy maximálně spokojena.

Hodnoceno: 18. února 2024
Hodnocená nabídka: Omáčky, krémy a dipy od Živiny: salsa, hořčice i BBQ

Rychlost dodání

Hodnoceno: 11. února 2024
Hodnocená nabídka: Omáčky, krémy a dipy od Živiny: salsa, hořčice i BBQ

Rychlé odeslání a hlavně výborná chuť!

Hodnoceno: 1. února 2024
Hodnocená nabídka: Dárkový poukaz na zboží od Živiny: 500-2000 Kč

Kromě skvělých produktů a rychlého dodání také skvělý zákaznický servis, když jsem zjistila, že jedna sklenička se cestou rozbila a poslala e‑mail s fotkou, během hodiny jsem měla odpověď i řešení.

Hodnoceno: 5. ledna 2024
Hodnocená nabídka: Omáčky, krémy a dipy od Živiny: salsa, hořčice i BBQ

Skvělá kvalita, ale cena hodně vysoká, bez Slevomatu bych to nekoupila…

Hodnoceno: 21. listopadu 2023
Hodnocená nabídka: Salsy, kečupy i sladké tahinády od české Živiny

Huť, ingredience

Hodnoceno: 22. září 2023
Hodnocená nabídka: Korejský salát kimchi, omáčky kimchi a další dobroty

Konečné balení bylo pěkné a odpovídalo nabídce. Na mé fotografifi již není široká stuha, kterou byl balíček převázán.

Zboží nejprve bylo dodáno pouze volně ložené v sáčku ze silnějšího papíru. Vzhledem k ochotě paní na výdejním místě jsem se spojila s dodavatelskou firmou a ze několik dalších dní teprve bylo dodáno zboží v pořádku.

 Vyjádření podniku
Před 8 měsíci

Dobrý den,

moc děkujeme za hodnocení a nesmírně nás mrzí komplikace během dodání a věřím, že nakonec kvalita a chuť produktů byla přesně tak skvělá, jak jste očekávala.
Děkujeme za nákup a věříme, že se k nám ještě vrátíte.

Hodnoceno: 24. srpna 2023
Hodnocená nabídka: Balíčky plné dobrot od Živiny: kečup, dipy i džem

Vše v pořádku ☺️

 Vyjádření podniku
Před 10 měsíci

Máme velkou radost. Ať chutná :)

Hodnoceno: 21. června 2023
Hodnocená nabídka: Salsy, kečupy i sladké tahinády od české Živiny

Vše v pořádku

 Vyjádření podniku
Před 10 měsíci

To jsem nesmírně rádi, ať chutná :)

Hodnoceno: 21. června 2023
Hodnocená nabídka: Salsy, kečupy i sladké tahinády od české Živiny

Bez problému

 Vyjádření podniku
Před 10 měsíci

Máme velkou radost :)

Hodnoceno: 9. června 2023
Hodnocená nabídka: Korejský salát kimchi, omáčky kimchi a další dobroty

zvláštní chuť, nechutnalo nám

 Vyjádření podniku
Před 10 měsíci

To nás nesmírně mrzí, věřím ale, že si vyberete z našeho dalšího zboží produkty, která vám zachutnají.

Hodnoceno: 5. června 2023
Hodnocená nabídka: Korejský salát kimchi, omáčky kimchi a další dobroty

V nabídce byla dvě různá kimchi, ale jedno z nich už nebylo dostupné. Jako náhrada nabídnuto buď 2× natur nebo fenykl. Kupovala jsem jako dárek a chtěla jsem dvě různá kimchi bez fenyklu :/. Takto jsem si musela vybrat ze dvou nevyhovujících možností.

 Vyjádření podniku
Před 10 měsíci

Moc nás mrzí taková zkušenost, doufám, že obdarovanému chutnala i varianta s fenyklem. Budeme moc rádi, když nám dáte ještě šanci a ještě jednou se velice omlouváme.

Hodnoceno: 30. května 2023
Hodnocená nabídka: Korejský salát kimchi, omáčky kimchi a další dobroty

není co vytknout

 Vyjádření podniku
Před 10 měsíci

To jsme rádi a těšíme se na další nákupy a gurmánské zážitky :)

Hodnoceno: 27. května 2023
Hodnocená nabídka: Korejský salát kimchi, omáčky kimchi a další dobroty

Skvělá chuť !!

 Vyjádření podniku
Před 10 měsíci

To nás nesmírně těší :)

Hodnoceno: 8. května 2023
Hodnocená nabídka: Salsy, kečupy i sladké tahinády od české Živiny

Vše v pořádku.

 Vyjádření podniku
Před 10 měsíci

Máme radost, snad chutnalo :)

Hodnoceno: 2. května 2023
Hodnocená nabídka: Salsy, kečupy i sladké tahinády od české Živiny
Hodnoceno: 21. dubna 2023
Hodnocená nabídka: Salsy, kečupy i sladké tahinády od české Živiny

Trochu delší doba dodání zboží, ale jinak vše v pořádku.

 Vyjádření podniku
Před 10 měsíci

Dobrý den, to nás nesmírně mrzí. Hodně jsme zapracovali na automatizacích a věřím, že další objednávku budeme doručovat kratší dobu.
Snad vám chutnalo a děkujeme za nákup.

Hodnoceno: 4. dubna 2023
Hodnocená nabídka: Salsy, kečupy i sladké tahinády od české Živiny

Výborná chuť i složení všech produktů, přístup a komunikace obchodu a webové stránky se spoustou informací.

 Vyjádření podniku
Před rokem

Krásný den :) máme neskutečnou radost, že chutná a těšíme se na další, stejně pozitivní gastro zážitky :)

Hodnoceno: 28. března 2023
Hodnocená nabídka: Korejský salát kimchi, omáčky kimchi a další dobroty
Nahoru