Skoro dvoukilové pečené koleno pro 1 nebo 2 osoby s pivem nebo bez
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 31. 5. 2024.
V ceně
- 1× pomalu pečené koleno (cca 1,9 kg)
- Podáváno s chlebem, hořčicí, křenem a kozími rohy
Rezervace : nutná 3 dny předem. 773–512–441
Alergeny vám sdělí na vyžádání obsluha.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 31. 5. 2024.
V ceně
- 1× pomalu pečené koleno (cca 1,9 kg)
- Podáváno s chlebem, hořčicí, křenem a kozími rohy
- 2× Pilsner Urquell 12°
Rezervace : nutná 3 dny předem. 773–512–441
Alergeny vám sdělí na vyžádání obsluha.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 31. 5. 2024.
V ceně
- 2× pomalu pečené koleno (á cca 1,9 kg)
- Podáváno s chlebem, hořčicí, křenem a kozími rohy
- 4× Pilsner Urquell 12°
Rezervace : nutná 3 dny předem. 773–512–441
Alergeny vám sdělí na vyžádání obsluha.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Dobrého po málu, vynikajícího rovnou po kilech. U pečených kolen to platí dvojnásob.
A proto si v těšínské Chacharově Hasičárně dáte rovnou téměř dvoukilové vepřové koleno (cca 1,9 kg). Na výběr jsou vouchery pro jednu nebo dvě osoby, koleno si můžete dát i se dvěma pivy nebo taky bez. Pokud sáhnete po voucheru se dvěma koleny, dostanete piva rovnou čtyři – a jaká! Bude to poctivý 12° Pilsner Urquell z tanku.
Luxusní vepřová kolínka v Hasičárně pečou každý den hezky pět hodin při maximální teplotě 150 °C. maso díky tomu od kosti krásně odpadá a přitom zůstává dokonale šťavnaté. Pečínka je připravena vždy ze zadního kolene s talířovým řezem a před pečením leží 24 hodin v originálním česnekovém láku. Lahůdka se pak podává s chlebem, hořčicí, křenem a kozími rohy.

Řetězec Hasičáren nese svůj název dle toho, že hasí žízeň nejlépe v okolí. Pivo je zde vždy perfektně ošetřeno, načepováno jako podle učebnice a vychlazeno na tu jedinou správnou teplotu. V Chacharově Hasičárně navíc každý den dostanete něco extra - jednou je to nabídka pizzy 1+1 zdarma, jindy dobrůtky k více pivům nebo třeba velké pivo za cenu malého.