Termín
Platnost do 31. 5. 2024.
V ceně
- 2× předkrm:
- Hovězí tatarák hrubě mletý s kapary, česnekovým aioli a sušeným žloutkem, topinky (á 75 g)
- 2× polévka podle výběru:
- Silný hovězí vývar se zeleninou a tyrolskými knedlíčky (200 ml)
nebo - Kulajda s vejcem a pravými hříbky (200 ml)
- Silný hovězí vývar se zeleninou a tyrolskými knedlíčky (200 ml)
- 2× hlavní chod podle výběru:
- Filírované kachní prso s omáčkou z červeného vína, batátové pyré (200 g)
nebo - Konfitovaný vepřový bok, omáčka z jablečného cideru, bramborové pyré s hrubozrnnou hořčicí, ředkvička (300 g)
- Filírované kachní prso s omáčkou z červeného vína, batátové pyré (200 g)
- 2× moučník:
- Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem (á 250 g)
- Rezervace: termín si zamluvte předem na tel. 494 534 576 nebo na e‑mailu recepce@hotelhavel.cz – při rezervaci uveďte kód voucheru.
- Jídlo s sebou: tentokrát ne, pochutnejte si přímo v restauraci.
- Změna nebo zrušení rezervace je možná alespoň 48 hod. před zamluveným termínem.
- Voucher bez rezervace můžete stornovat v rámci zákonné 14denní lhůty, nebo po skončení platnosti voucheru refundovat podle platných pravidel.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Nákup na firmu: Vyplníte-li v košíku údaje pro Nákup na firmu, po zaplacení objednávky vám poskytovatel ubytování zašle daňový doklad na vaši e‑mailovou adresu. (O doklad můžete zažádat také do 14 dní od zaplacení objednávky ve vašem profilu.)
Václav Havel je symbolem svobody. To hotel Havel je symbolem skvělého jídla.
Přijměte pozvání do krásné restaurace hotelu Havel, kde tým kuchařů pod vedením šéfkuchaře Petra Seiberta připravuje jídla české i světové gastronomie. Vždy tu po půl roce připraví nový jídelní lístek, aby měli hosté možnost ochutnávat stále něco nového. Každý měsíc pořádají také tematicky laděné akce (např. dýňové speciality, zvěřinové hody, svatohavelské posvícení, zabíjačkové hody a další).
Vy si tu vychutnáte čtyřchodové menu pro 2 osoby. Hostinu odstartuje hovězí tatarák, po kterém přijde na řadu hovězí vývar nebo kulajda (podle výběru). U hlavního chodu máte na výběr mezi filírovaným kachním prsem s batátovým pyré a konfitovaným vepřovým bokem s bramborovým pyré. Chybět nebude ani sladká tečka – dukátové buchtičky s vanilkovým krémem.
Dobré vědět: Do restaurace je zajištěn bezbariérový přístup.
Kromě skvělého jídla oceníte i širokou nabídku vín – převážené tuzemských, ale i zahraničních. Na čepu je Pilsner Urquell 12° a polotmavý Kaštan 11°. Najdete se tu ale i mnoho nealko osvěžení. Těší se tu na vás jakýkoli den v týdnu, stačí si udělat rezervaci předem.