Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.
Kurz domácí výroby sýrů, jogurtů a mléčných produktů v Holešovicích pro dospělé i děti

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Bulgaricus
Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.
Upozornění nastaveno Upozornění odhlášeno
Přihlášením k odběru vyjadřujete souhlas s podmínkami užití Slevomat.cz. Přečtěte si také informace o tom, jak zpracováváme osobní údaje.
Přehled nabídky
velmi milá a přátelská atmosféra
Zobrazit všechna hodnocení
Kurz výroby sýrů, jogurtů a mléčných produktů pro jednoho dospělého
Termín
Platnost do 18. 11. 2024.
V ceně
5hodinový kurz výroby sýrů, jogurtů a mléčných výrobků pro 1 osobu:
- Historie mléka a mléčných výrobků
- Základní principy výroby sýrů
- Výroba jogurtů, kefíru, mléčných výrobků
- Správný výběr a použití startovacích kultur, sýření, krájení, solení, lisování
- Ochutnávka výrobků z našich kultur
- Sýr si odnesete s sebou domů
Termíny kurzů:
- 20. 1. 2024
- 3. 2. 2024
- 17. 2. 2024
- 2. 3. 2024
- 16. 3. 2024
- 30. 3. 2024
- 13. 4. 2024
- 20. 4. 2024
- 4. 5. 2024
- 18. 5. 2024
- 1. 6. 2024
- 15. 6. 2024
- 29. 6. 2024
- 9. 9. 2024
- 23. 9. 2024
- 7. 10. 2024
- 21. 10. 2024
- 4. 11. 2024
- 18. 11. 2024
Páteční kurzy – čas konání: 12:00–17:00 h.
Sobotní kurzy – čas konání: 09:00–14:00 h.
Rezervace: Předem na e‑mailu ilona.tzanova@bulgaricus.cz – do zprávy uveďte kód voucheru.
Zrušení nebo přesunutí termínu je třeba provést min. 7 dní předem, jinak voucher propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 18. 11. 2024.
V ceně
5hodinový kurz výroby sýrů, jogurtů a mléčných výrobků pro 2 osoby:
- Historie mléka a mléčných výrobků
- Základní principy výroby sýrů
- Výroba jogurtů, kefíru, mléčných výrobků
- Správný výběr a použití startovacích kultur, sýření, krájení, solení, lisování
- Ochutnávka výrobků z našich kultur
- Sýr si odnesete s sebou domů
Termíny kurzů:
- 20. 1. 2024
- 3. 2. 2024
- 17. 2. 2024
- 2. 3. 2024
- 16. 3. 2024
- 30. 3. 2024
- 13. 4. 2024
- 20. 4. 2024
- 4. 5. 2024
- 18. 5. 2024
- 1. 6. 2024
- 15. 6. 2024
- 29. 6. 2024
- 9. 9. 2024
- 23. 9. 2024
- 7. 10. 2024
- 21. 10. 2024
- 4. 11. 2024
- 18. 11. 2024
Páteční kurzy – čas konání: 12:00–17:00 h.
Sobotní kurzy – čas konání: 09:00–14:00 h.
Rezervace: Předem na e‑mailu ilona.tzanova@bulgaricus.cz – do zprávy uveďte kód voucheru.
Zrušení nebo přesunutí termínu je třeba provést min. 7 dní předem, jinak voucher propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 18. 11. 2024.
V ceně
3hodinový kurz výroby jogurtů a mléčných výrobků pro 1 dítě od 7 do 15 let včetně
- Historie jogurtů
- Výroba jogurtů
- Správný výběr a použití startovacích kultur
- Výroba tvarohů
- Z předem připravených surovin vyrobíte pomazánky, dresinky a sladké dezerty (pribináček, termix, tiramisu a jahodový piškotový dezert, jahodový a bananový šejk)
- Vyrobené produkty si dítě odnese domů
- Nealkoholické nápoje během kurzu zdarma
Termíny kurzů najdete vypsané zde
Čas konání: 14:00–17:00, soboty 10:00–13:00
Rezervace: Předem na e‑mailu ilona.tzanova@bulgaricus.cz – do zprávy uveďte kód voucheru.
Zrušení nebo přesunutí termínu je třeba provést min. 7 dní předem, jinak voucher propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Co udělá milovník mléčných výrobků, když dostane chuť na kousek sýru? Zajde do obchodu? Kdepak! Postaví se k plotně!
Zapište se do kurzu od Bulgaricus, který je určen všem milovníkům originálních mléčných výrobků. Jako absolventi budete schopni si vyrábět tyto produkty sami doma a rozlišovat kvalitu při nákupu různých sýrů a jogurtů.
Lektoři vám při výrobě jogurtů a sýrů vysvětlí, proč je důležité dodržovat správné technologické postupy, dozvíte se také zajímavé informace o historii a původu jogurtu a pokrmů z něj vyrobených.
Co se na kurzu naučíte?
- Originální bulharský jogurt, 3 další druhy jogurtů a kefír za cenu mléka + 1 Kč
- Balkánský sýr a čerstvý sýr
- Receptury dalších druhů sýrů
- Z předem připravených surovin si vyrobíte tarator, tzatziky, pomazánky, dresinky a sladké dezerty
Obsah kurzu
- Historie mléka a mléčných výrobků
- Základní principy výroby sýrů
- Výroba jogurtů, kefíru, mléčných výrobků
- Správný výběr a použití startovacích kultur, sýření, krájení, solení, lisování
- Ochutnávka výrobků z našich kultur

Absolventi budou mít možnost si zakoupit základní potřeby pro výrobu jako teploměr, plachetku, formy, syřidlo a mlékárenské kultury.
Termíny kurzů:
Páteční kurzy – čas konání: 12:00–17:00 h. Sobotní kurzy – čas konání: 09:00–14:00 h. Adresa konání: Veletržní 3, 170 00 Praha 7, Holešovice |
V nabídce najdete také variantu pro děti od 7 do 15, které se na kurzu naučí vyrábět produkty sami doma a rozlišovat kvalitu při nákupu různých mléčných produktů a jogurtů. Z předem připravených surovin si vyrobí pomazánky, dresinky a sladké dezerty (pribináček, termix, tiramisu a jahodový piškotový dezert, jahodový a bananový šejk) a vyrobené dobroty si odnesou s sebou domů.