1 či 2 pomalu pečená kolena, chléb, hořčice a křen i pivo Pilsner Urquell
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 31. 12. 2024.
V ceně
- 1× pomalu pečené Parťákovo koleno (cca 1,5 kg)
- chléb, hořčice, křen, kozí rohy
Rezervace: zavolejte předem na čísle 775 526 492, ať pro vás koleno čerstvě upečou na přesnou hodinu.
- Každých 100 g navíc: 29 Kč
Při neuplatnění voucher bez náhrady propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 31. 12. 2024.
V ceně
- 1× pomalu pečené Parťákovo koleno (cca 1,5 kg)
- chléb, hořčice, křen, kozí rohy
- 2× 0,48 l Pilsner Urquell 12°
Rezervace: zavolejte předem na čísle 775 526 492, ať pro vás koleno čerstvě upečou na přesnou hodinu.
- Každých 100 g navíc: 29 Kč
Při neuplatnění voucher bez náhrady propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 31. 12. 2024.
V ceně
- 2× pomalu pečené Parťákovo koleno (cca 1,5 kg)
- chléb, hořčice, křen, kozí rohy
- 4× 0,48 l Pilsner Urquell 12°
Rezervace: zavolejte předem na čísle 775 526 492, ať pro vás koleno čerstvě upečou na přesnou hodinu.
- Každých 100 g navíc: 29 Kč
Při neuplatnění voucher bez náhrady propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Tohle je pořádně vypečená nabídka!
Industriální a chlapský duch hasičských zbrojnic umocní spolu s vynikajícím jídlem, skvěle ošetřeným pivem a ochotným a přátelským personálem návštěvu tohoto podniku. Tak přijďte do Parťákovy hasičárny na poctivou porci pečeného kolene, sami, s partnerkou nebo s partou kamarádů.
Kolínka se tu pečou denně 5 hodin při maximální teplotě 150 °C. Pečínku připravují vždy ze zadního kolene s talířovým řezem. Před samotným pečením je každá porce naložena 24 hodin v originálním česnekovém láku. Vy si pak můžete dát jedno či dvě a rovnou je i spláchnout poctivě ošetřeným pivem Pilsner Urquell.