Dárkový lístek na romantickou plavbu do Drážďan, s obědem, večeří, živou hudbou, ochutnávkou vín a průvodcem

1 499 Kč −6 % 1 399 Kč
Koupit

Hodnocení podniku Labská plavební společnost

4,5 7 119×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Doprava 4,6
92.444%
Program 4,4
88.386%
Průvodce 4,5
90.104%

Filtry
Recenze zákazníků

Ochota personálu

Hodnoceno: 19. července 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Romantická plavba do Drážďan s obědem a večeří

Velice málo času na prohlídku Dráždan.

Hodnoceno: 13. července 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Romantická plavba do Drážďan s obědem a večeří

Ochota při změně termínu, možnost využití vnitřních i venkovních prostor na lodi, slušné jídlo, příjemná ochutnávka 3 vín, komentář průvodce i během plavby.

Krátký čas na prohlídku Drážďan.

Hodnoceno: 9. července 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Romantická plavba do Drážďan s obědem a večeří

Voucher jsme kupovali jako dárek a ještě dokupovali pro rodinu ze zahraničí. Bohužel zklamání, jídlo ale hlavně čas. Z plánovaných 2hodin v Drážďanech bylo pouze 45min. A 8hodinová plavba zpět byla očistec pro všechny. 🥺

Hodnoceno: 3. července 2024
Hodnocená nabídka: Romantická plavba do Drážďan s obědem a večeří

Zakoupila jsem zájezd pro rodiče a byli opravdu nadšení. Spokojeni byli s jídlem, s programem .. vlastně úplně se vším :)

Hodnoceno: 29. června 2024
Hodnocená nabídka: Romantická plavba do Drážďan s obědem a večeří

Dnes jsme absolvovali plavbu do Drazdan.
Za nas nemuzeme temer nic vytknout. Jidlo bylo chutne – kureci vyvar a vepr.rizek s bramborama, vecer vepr.gulas a tvarohovy dortik. Super, ze uvnitr byl dany zasedaci poradek predem, nahore libovolne.
Na Drazdany bylo v programu 2h, my meli cca 1,5h ale za nas ok – nevadilo.
Cesta zpet se zvrhla v trochu party – diky skvele kapele se tancilo i zpivalo.
Personal perfektni – mily👍👍👍👍
Nejsme duchodci – jsme 40tnici a plavba se nam libila.

Jedine negativum – kuraci. Ac se smi kourit pouze venku – nahore lodi, tak pro nas nekuraky je ten smrad tedy neuveritelny. Jeden pan dokonce fajifku… no tak to uz se opravdu nedalo. Kdyz uz se musi na palube kourit, tak by stalo za uvahu, vymezit kurakum zadni cast lodi. Preci jen kdyz si kurak fouka ty svoje smrady hned na zacatku lodi a za nim se veze dalsich par desitek lidi – tak pekne dekujem.

A jeste jen poznamka – v pokynech je uvedeno, ze nastupni mustek je cca 100m od velkeho nelaceneho parkoviste, hned pod zamkem.
Ve skutecnosti je to ale mustek hned u toho parkoviste pod knihovnou.
Je to dost zmatecne, kdyz ty mustky tam jsou cca na 100 metrech celkem 3…

Hodnoceno: 15. června 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Romantická plavba do Drážďan s obědem a večeří

Teplo na lodi. Obsluha dělala, co mohla. Ti tam snad uběhli maraton.
A autobus z Hřenska, pro urychlení všeho, je k nezaplacení.

Nedoporučuji, plavba je příšerná… Velmi nízko nastavený budget je vidět napříč celou plavbou. Loď se zasekla v minulosti… Jídlo je nepoživatelné (kvalitou).
Všude je „Zákaz kouření vč. elektronických cigaret „. Celá horní paluba je zahrnuta kouřem a smradem-posádka je k tomu laksní. Příď a záď lodi uzavřena.
Oběd, večeře –1 jídlo, které není nikde dopředu zveřejněné (voucher, webovky, ani při rezervaci termínu). Vepřový řízek a vepřový"guláš“, který vypadá a chutná jako instantní..
Pokud jste alergici, gurmáni, vegetariáni , vegani… zařiďte si vše předem. Já vepřové nejím.
Do Drážďan jsme měli hodinové zpoždění, takže nám ze 2h zkrátili rozchod na 50minut.
Plavba lodí s programem – na lodi žádný program není. Nuda a fádnost.
Živá hudba je jen na přídi lodi (zpěvák měl krásný vlídný hlas), ale výběr hudby nic moc. Dechovky a šlágry ze 60.let. Je nám 30, ale cítili jsme na 70.

 Vyjádření podniku
Před měsícem
Hodnoceno: 10. června 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Romantická plavba do Drážďan s obědem a večeří

Vše perfektně zorganizované, průvodce výborný, personál ochotný a milý, dobré jidlo, pití, opravdu skvělý zážitek.i díky počasí jsme si výlet užili s obrovským nadšením a spokojeností . určitě doporučíme všem.

Že existují lidé, zvláště průvodci cestovek, kteří se cpou přes čekající lidi ve frontě dopředu. Naštěstí s tím Labská plavební počítá a pro všechny je připraven zasedací pořádek. Opravdu chválím celou organizaci těchto plaveb…

 Vyjádření podniku
Před měsícem

Vaše spokojenost s námi nás velice těší a moc děkujeme za pochvalu!

Hodnoceno: 9. června 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Romantická plavba do Drážďan s obědem a večeří

Průvodce na lodi byl velmi kvalifikovaný a obsluha byla na slušné úrovni.

Bez výhrad, výlet splnil očekávání.

Hodnoceno: 8. června 2024 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: Romantická plavba do Drážďan s obědem a večeří

Program ok. Služby ok. Obsluha na dobré úrovni a rychlá.
Dole v lodi pohodlné posezení.

Zkrácený čas v Drážďanech o půl hodiny. Plavební společnost nemohla vyrazit s předstihem, aby byl slibovaný čas z programu na místě 2 hodiny dodržen. Na nízký stav vody jsme byli informováni hned po vstupu na palubu.
Nahoře v lodi nepohodlné posezení uvnitř při tak dlouhé cestě.
Názor na Elvise Rosťu je subjektivní názor. Hudbu při plavbě nebudu hodnotit.

Hodnoceno: 24. května 2024
Hodnocená nabídka: Romantická plavba do Drážďan s obědem a večeří

Všetko

Krátky čas na Drážďany, ale to nie je ovplyvniteľné organizátorom

Hodnoceno: 24. května 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Romantická plavba do Drážďan s obědem a večeří
Některá hodnocení jsme vynechali, protože neobsahují slovní popis.
Nahoru