Pobyt v Mariánkách s jídlem a léčebně-rehabilitačními balíčky: bazén i lázeňské procedury

od 4 990 Kč
Vybrat variantu
4,3 / 5 Hotel Krakonoš (kontakt) Mariánské Lázně (mapa) 40 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Lenka Váchová

Dobrý den chtěla jsem se zeptat jak daleko je to do centra od vašeho hotelu Krakonoš A jestli pokoje mají aspoň malý balkon fotek to není dobře vidět a jestli disponujete s postýlkou vnučce jsou 2roky. Předem vám děkuji za odpověď Váchová

Slevomat.cz

Dobrý den, Lenko,

vzdálenost do centra je cca 2,5 km. Pokoje bohužel nedisponují balkónem, všechny pokoje mají pouze francouzská okna.

Cena za dítě od 2 do 11,9 let na vlastním lůžku, se snídaní a volným vstupem do bazénu je 790 Kč/noc, s polopenzí 980 Kč/noc.

S přáním hezkého zbytku dne, Tereza

Iva Barešová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na pobyt pro 3 osoby v hotelu Krakonoš v Mariánských lázní na 4 dny .Děkuji za Vaší odpověď.
S pozdravem Iva

Slevomat.cz

Krásný den, Ivano, děkuji vám za dotaz. Pobyt pro 3 osoby není problém. Osoby starší 12 let na vlastním lůžku se stravou i službami platí 50% z ceny voucheru. Je však třeba předem ověřit, zda je ve vámi preferovaném termínu možný pokoj pro tři :) Mějte moc hezký den, Kristýna

Nový dotaz

Přidáním dotazu souhlasíte se zveřejněním vyplněného jména a obsahu příspěvku. Příspěvky se závadným obsahem jsme nuceni odstraňovat, stejně jako příspěvky odkazující na konkurenční portály či e‑shopy nebo příspěvky, které k dané nabídce nejsou relevantní. Otázky, podněty nebo stížnosti, které se nevztahují k této nabídce, směřujte na náš kontaktní formulář nebo volejte +420 222 745 354.

Nahoru