Poznávací zájezd do Osvětimi, Krakova i Schindlerovy továrny: doprava busem, noc v hotelu i snídaně

3 690 Kč −5 % 3 490 Kč
Vybrat variantu
Cestovní kancelář CK2 (kontakt) Krakov - Polsko 100 prodejů 47 zbývá

Hodnocení podniku Cestovní kancelář CK2

4,6 845×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Doprava 4,5
90%
Program 4,6
91.576%
Ubytování 4,1
81.082%
Průvodce 4,6
91.524%

Filtry
Recenze zákazníků

Skvělý výlet, pan průvodce Stanislav byl úžasný (mnoho zajímavých informací ke každému místu, které jsme navštívili), vše probíhalo podle plánu. Ubytování i snídaně v pořádku.

Vše naprosto super:-)

Hodnoceno: 1. května 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Zájezd do Osvětimi, Krakova i Schindlerovy továrny

Dobrý den. Byli jsme na poznávacím zájezdu 27–28. 4. 2024.Touto cestou bych chtěl velmi poděkovat našemu průvodci panu Stanislavovi z Ostravy a rovněž řidiči autobusu za bezpečnou cestu tam i zpět. Znalosti a výklad pana průvodce byl profesionální. Zároveň i sestava lidí na zájezdu byla fajn🙂, takže to byl velmi pěkný víkend. Děkuji J.Borsuk

Vše v pohodě.

Hodnoceno: 30. dubna 2024
Hodnocená nabídka: Zájezd do Osvětimi, Krakova i Schindlerovy továrny
Hodnoceno: 12. listopadu 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Zájezd do Osvětimi, Krakova i Schindlerovy továrny

Zájezd s cestovní kanceláří CK2 jsem si maximálně užil! 👌 Paní delegátka Katka je fakt člověkem na pravém místě. O každém místě zná spoustu faktů a zajímavostí. Za všech okolností si ví rady a každému vždy ochotně pomůže a poradí. Hotel zvolený v Krakově na přespání neměl chybu! 👍 Cesta absolutně bezproblémová. Pan řidič Petr je nesmírně zkušený, šikovný a taktéž vtipný člověk. Kromě samotného řízení zvládá cestujícím nabízet a servírovat studené i teplé občerstvení (polévka, guláš, párky) a udržovat v chodu a čistotě autobusové WC. Klaním se a tleskám! 👏

Hodnoceno: 6. listopadu 2023 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: Zájezd do Osvětimi, Krakova i Schindlerovy továrny

Nelíbí se mi přístup cestovní kanceláře. pořízeno jako vánoční dárek. Týden před nástupem jsme se informovali ohledně zaplacení všech vstupu. Bylo potvrzeno že vše placeno. V autobuse nám průvodce oznámil, že nemáme zaplacený vstup do továrny. Chtěli jsme řešit, protože jsme tam kvůli tomu jeli. Průvodce řekl, že s tím nemá nic společného a že můžeme zkusit do továrny, ale že je daleko a nezaručuje vstup. Z cestovní kanceláře jsme jasně měli písemně potvrzeno, že je vše uhrazeno. Zkoušela jsem řešit přímo s cestovní kanceláří, ale ta nereaguje. Ubytování slabé, Průvodce neschopný a nezáživný. Celková organizace podprůměrná. Ze strany kanceláře neprofesionální jednání.

Hodnoceno: 19. dubna 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Zájezd do Osvětimi, Krakova i Schindlerovy továrny

Se zájezdem jsme byli moc spokojení, milý a ochotný pan řidič, výborný průvodce, který nám poskytl nepřeberné množství informací. Krakov je krásné staré město s velkým množstvím památek, v Schindlerově továrně moc pěkně zpracovaná expozice o předválečném a válečném období v krakovském židovském ghettu. A Auschwitz – moc smutné místo, zážitek z návštěvy nás bude provázet celý život. Byl to obrovský nápor na psychiku (alespoň pro mne), ale lidé by si taková místa a události měli připomínat.

Hodnoceno: 19. dubna 2023 – Rodina s většími dětmi
Hodnocená nabídka: Zájezd do Osvětimi, Krakova i Schindlerovy továrny

Jedním slovem SUPER!

Hodnoceno: 18. dubna 2023 – Jednotlivec
Hodnocená nabídka: Zájezd do Osvětimi, Krakova i Schindlerovy továrny

Delegát byl naprosto bezkonkurenční.

Hodnoceno: 18. dubna 2023 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: Zájezd do Osvětimi, Krakova i Schindlerovy továrny

Program zájezdu byl velmi okrajový.

Hodnoceno: 16. ledna 2023
Hodnocená nabídka: Poznávací exkurze do Osvětimi a Březinky

Výborná průvodkyně..

Hodnoceno: 18. prosince 2022 – Rodina s většími dětmi
Hodnocená nabídka: Poznávací exkurze do Osvětimi a Březinky

Průvodce byl výborný, výklad opravdu podrobný. Autobus čistý.neni co vytknout.

Autobus měl kvůli poruše na vozidle odstávku 2 hodiny a čekali sme na náhradní autobus. Celá exkurze byla pak jen tak tak , honem, letem světem… Ale za to nemůže bohužel nikdo ani cestovka ani řidič.

Hodnoceno: 20. listopadu 2022 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: Poznávací exkurze do Osvětimi a Březinky

Skvělý průvodce p památníku.

Rozbitý autobus u Jilavy a čekání 2 hod na nový. Slečna průvodkyně by mohla používat antiperspirant…

Hodnoceno: 20. listopadu 2022 – Partneři
Hodnocená nabídka: Poznávací exkurze do Osvětimi a Březinky

Skvělá prohlídka hlavně díky velice šikovnému panu průvodci! Moc pěkný zážitek! Výlet super, ale příště určitě s jinou CK!

Nelíbil se mi celkový přístup CK. Do Brna přijeli s 2 hodinovým zpožděním. Prý porucha autobusu. Škoda, že ho před zájezdem nezkontrolovali. Díky tomuto časovému skluzu jsme celou návštěvu koncentračních táborů absolvovali v poklusu. U 2. tábora nám ani nebylo umožněno koupit si před vstupem nějaký suvenýr a po ukončení prohlídky byl obchod se suvenýry již zavřený, takže bohužel žádná památka. Paní průvodkyni bohužel bylo velice špatně rozumět, kvůli její mizerné češtině, což silně znehodnotilo prohlídku. Za zpoždění bychom si myslím čaj nebo kafe (třeba na benzince) jako omluvu zasloužili. Film na zkrácení času na cestě jsme si asi zasloužili pouze cestou tam, nazpátek už ne. A ještě, při výstupu v Brně bych velice ocenila, kdyby nám pan řidič rozsvítil světla, abychom po sobě mohli zkontrolovat sedadla, jestli jsme nic nezapomněli.

Hodnoceno: 18. listopadu 2022 – Partneři
Hodnocená nabídka: Poznávací exkurze do Osvětimi a Březinky

Vše velmi dobře časově naplánované, od průvodkyně jsme měli přesné informace. Moderní, pohodlný a čistý autobus.

Průvodkyně na náš zájezd vyšla ve slovenštině a jelikož to byla paní z Polska, ne vždy bylo úplně vše v té slovenštině dobře rozumět

Hodnoceno: 27. října 2022
Hodnocená nabídka: Poznávací exkurze do Osvětimi a Březinky

Na zájezdu byl manžel. Velká spokojenost.

Hodnoceno: 17. října 2022 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: Poznávací exkurze do Osvětimi a Březinky

Výborná průvodkyně, věděla o čem mluví

Hodnoceno: 1. října 2022 – Rodina s většími dětmi
Hodnocená nabídka: Poznávací exkurze do Osvětimi a Březinky

Nemám žádné připomínky, průvodkyně Petra velmi příjemná, starostlivá a při prohlídce areálů pěkný výklad.

Hodnoceno: 1. října 2022 – Partneři
Hodnocená nabídka: Poznávací exkurze do Osvětimi a Březinky

Skvěle zorganizované, nemám co bych vytkla. Děkuji a doporučuji :))

Hodnoceno: 30. září 2022 – Partneři
Hodnocená nabídka: Poznávací exkurze do Osvětimi a Březinky

Hezký v pohodě probíhající výlet, na jedno z nejděsivějších a nejdepresivnich míst v Evropě. Povinne bych zavedl pro třídy od 6 ročníku.! Bohužel , někteří v Rusku se nepoučili a asi nám nezbývá než historii znovu opakovat . Bohužel!

Nic , vše v pohodě

Hodnoceno: 30. září 2022
Hodnocená nabídka: Poznávací exkurze do Osvětimi a Březinky

Program, průvodce, cena.

V autobusu chyběly zásuvky, nefungovalo Wi‑Fi.

Hodnoceno: 26. září 2022 – Partneři
Hodnocená nabídka: Poznávací exkurze do Osvětimi a Březinky
Nahoru