Vzhůru dolů: permanentka na pět jízd na nejdelší moravské bobové dráze

450 Kč −11 % 399 Kč
Koupit
4,7 / 5 Ski areál Hlubočky (kontakt) Olomouc  (mapa) 442 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
Martin

V tom případě to zní logicky, ale měli byste si to upravit v detailu nabídky a vysvětlit podpoře slevomatu, protože ta to říká úplně stejně špatně.

Slevomat.cz

Krásný den, Martine. Vše jsem poslala na prověření kolegům, kteří mají nabídku na starosti. Omlouvám se za vzniklou situaci, pokud jste dotaz pokládal kolegům se zákaznické péče, odpověděli vám na základě informací, které jsou uvedené v nabídce. Děkuji za pochopení a mějte moc hezký den, Kristýna

Martin

Dobrý den,
vidím, že příplatek za dítě, respektive 2 místny bob je 80 Kč za jednu jízdu, při ceně, kterou nabízíte 80 Kč za jízdu se z vaší nabídky stává dražší nabídka, protože poskytovatel má cenu 550 Kč za 5 jízd, tedy 110 Kč za jízdu vs. to co nabízíte vy, tedy 160 Kč za jízdu – je to správne uvedené a přijde vám to tak „fér“ nabízet slevu, která se s dítětem prodraží a stává se přirážkou?
Děkuji za odpověď

Ski areál Hlubočky


Dobrý den,



příplatek 80 Kč je na všech 5 jízd dohromady.

Nový dotaz

Přidáním dotazu souhlasíte se zveřejněním vyplněného jména a obsahu příspěvku. Příspěvky se závadným obsahem jsme nuceni odstraňovat, stejně jako příspěvky odkazující na konkurenční portály či e‑shopy nebo příspěvky, které k dané nabídce nejsou relevantní. Otázky, podněty nebo stížnosti, které se nevztahují k této nabídce, směřujte na náš kontaktní formulář nebo volejte +420 222 745 354.

Nahoru