Relax na Rakovnicku pro pár: polopenze, neomezený wellness a až 12 procedur

od 4 490 Kč
Vybrat variantu
Hotel Lions (kontakt) Střední Čechy (mapa) 734 prodejů

Hodnocení podniku Hotel Lions

4,4 4 005×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Prostředí 4,4
88.048%
Personál 4,4
88.712%
Jídlo 4,1
82.688%
Wellness 4,2
83.312%
Volnočasové služby 4,3
85.86%
Lokalita 4,3
86.652%
Průběh rezervace 4,6
92.412%

Filtry
Recenze zákazníků

Příjemný personál. Hezký a klidný objekt v doslova panenské přírodě.

Trochu slabší stravování, jídla sice dostatek, ale vše v laciných variantách, což u Slevomatu lze pochopit. Dohánějí to pak na cenách za pití u baru.
Ubytování pěkné čisté, ale chyběla nám lampička na nočním stolku, na pokojích bylo jen velké a silné osvětlení.

Hodnoceno: 8. června 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Wellness pobyt na Rakovnicku: jídlo a až 12 procedur

Musím vyzdvihnout především masáže. Skvěle se o nás postarala děvčata z Filipín. Takovou dokonalou masáž jsme s maminkou ještě nezažily.

Pokud máte rádi výlety do okolí nebo večerní život, budete potřebovat auto. Hotel se totiž nachází v malé vesničce.

Hodnoceno: 29. května 2024 – Velká rodina
Hodnocená nabídka: Wellness pobyt na Rakovnicku: jídlo a až 12 procedur

ochota personálu

Hodnoceno: 27. května 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Wellness pobyt na Rakovnicku: jídlo a až 12 procedur

málo zeleniny a žádné ovoce

Hodnoceno: 27. května 2024 – Velká rodina
Hodnocená nabídka: Wellness pobyt na Rakovnicku: jídlo a až 12 procedur

Nádherný komplex, čisté a krásné prostředí
Milý a ochotný personál, spousta dobrého jídla, pojedeme ještě

Hodnoceno: 22. května 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Wellness pobyt na Rakovnicku: jídlo a až 12 procedur

Krásné prostředí a příjemný personál, plné využití pro aktivity.

Hodnoceno: 19. května 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Wellness pobyt na Rakovnicku: jídlo a až 12 procedur

Krásné prostředí, milý personál.

Procedury na čas bez čekání.

Hodnoceno: 18. května 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Wellness pobyt na Rakovnicku: jídlo a až 12 procedur

Vhodné pro sportovní aktivity, ale nedostatek informací k možnostem výletů, poznávání zajímavých památek.

Hodnoceno: 17. května 2024
Hodnocená nabídka: Wellness pobyt na Rakovnicku: jídlo a až 12 procedur

Nabídka teplé kuchyně k večeři velmi dobrá. Doporučoval bych ještě možnost studené večeře, ta chyběla.

Hodnoceno: 17. května 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Wellness pobyt na Rakovnicku: jídlo a až 12 procedur

Byli jsme překvapení co skrývá tato malá vesnice za skvost. Prostě všechno bylo SUPER.Ubytovani, jídlo, wellness, personal.

Hodnoceno: 14. května 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Wellness pobyt na Rakovnicku: jídlo a až 12 procedur

Pokoje krásné, vše funkční, personal ochotný, stravování bez připomínek vždy jsme si vybrali a najedli, všude čisto. Celková spokojenost

Možná chladno na pokoji v noci (topení je řízené centrálně)

Hodnoceno: 13. května 2024
Hodnocená nabídka: Wellness pobyt na Rakovnicku: jídlo a až 12 procedur

Pěkné prostředí, čisto, pěkné pokoje.

Systém objednávání nápojů přes pokojový klíč. To se mi nelíbilo.

Hodnoceno: 6. května 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Wellness pobyt na Rakovnicku: jídlo a až 12 procedur

Lokalita personal

Hodnoceno: 4. května 2024 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: Wellness pobyt na Rakovnicku: jídlo a až 12 procedur

Byli jsme zde po 2 letech podruhé a opět plná spokojenost, zvlášť masážní křeslo je velmi komplexní, od chodidel až po ramena, super!

Hodnoceno: 25. dubna 2024 – Velká rodina
Hodnocená nabídka: Wellness pobyt na Rakovnicku: jídlo a až 12 procedur

Zima uvnitř, špinavé, upatlané nádobí, vrzjící postel, včera u večeře dezert od 18.15 nedoplněn, cena 90 Kč za 1,5 dc vína neodpovidajici jeho chuti, teplé pivo u koupele, moderní wellness pouze studený bazén a malá sauna…jsme zklamaní

Hodnoceno: 16. dubna 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Wellness pobyt na Rakovnicku: jídlo a až 12 procedur

Prostředí hotelu

Jídlo bylo na úrovni nádražní restaurace,

Hodnoceno: 10. dubna 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Wellness pobyt na Rakovnicku: jídlo a až 12 procedur

Pobyt jsem darovala mamce a synovi. Darováni byli velmi spokojeni. Vstřícný pan majitel, jídlo chutné, wellness služby vynikající. Určitě se rádi vrátí 😊.

Hodnoceno: 1. dubna 2024
Hodnocená nabídka: Wellness pobyt na Rakovnicku: jídlo a až 12 procedur

super personál

Hodnoceno: 28. března 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Wellness pobyt na Rakovnicku: jídlo a až 12 procedur

Budovy a celý ten venkovní prostor je moc krásný

Bohužel je toho víc. Jídelna je šílená, jídlo podprůměrné a špinavé nádobí si po sobě uklízí hosté. Navíc je tam takový divný čmuch. Velký průšvih byl u snídaně koutek se Zdravým jídlem. Zřejmě vtip… Bohužel jsem ho nepochopila. Restaurace otevřená jen do 22hod a již ve 21:40 přijde upozornění o zavírání. Večeře od 17hod do 19hod mi přijde brzo. A velký pozor na masážní křeslo. Nikdo se nezeptal na sílu masáže, takže je automaticky nastavena brutalita. Na zádech modřiny a bála jsem se, že mi to zláme nohy. To prostředí si takový servis vůbec nezaslouží… A o cenách v restauraci se raději ani zmiňovat nebudu…

Hodnoceno: 28. března 2024 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: Wellness pobyt na Rakovnicku: jídlo a až 12 procedur

Kupovala jsem jako dárek rodičům a dostala jsem zpětnou vazbu, že si víkend užili, personál vstřícný, prostředí čisté a příjemné, jídlo výborné a velký výběr.

Wellness služby nešlo kvůli plně obsazeném hotelu využít, což zamrzelo a jistě je v této oblasti prostor pro zlepšení.

Hodnoceno: 24. března 2024
Hodnocená nabídka: Wellness pobyt na Rakovnicku: jídlo a až 12 procedur
Nahoru