Pobyt na Markétině ostrově v Budapešti s polopenzí a neomezeným wellness

od 9 239 Kč
Vybrat variantu
Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,8 / 5
Ensana Grand Margaret Island Health Spa Hotel (kontakt) Budapešť - Maďarsko (mapa) 70 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Lucie Nosková

Dobrý den, rádi bychom využili Vaši nabídku na ubytování v tomto hotelu v termínu od 8.5. – 11.5 .2024. Je možné ubytování pro 3 dospělé osoby na jednom pokoji? (Rodiče + dcera 18 let). Měli bychom zájem o polopenzi a úhradu přes FKSP. Moc děkuji Nosková

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucie,

je mi líto, ale tento termín je bohužel již obsazen. Pro ověření dostupných termínů vám doporučím využít online kalendář, který naleznete přímo v nabídce a reflektuje aktuálně dostupné termíny.

Co se týče ubytování 3 dospělých osob, tak to je možné, stačí při rezervaci zvolit 3 dospělé osoby. :)

FKSP bohužel možné není, jelikož nabídka neobsahuje štítek Platba z FKSP.

Mohu vám ale nabídnout ještě jiný způsob.

Na našich stránkách můžete zakoupit také FKSP POUKAZ (https://www.slevomat.cz/fksp/poukaz). Stačí si zvolit hodnotu poukazu, vyplnit fakturační údaje vašeho zaměstnavatele a objednat jej. Vašemu zaměstnavateli pak předáte vytvořenou zálohovou fakturu nebo daňový doklad. Jakmile k nám platba dorazí, můžete si z poukazu nahrát kredity (https://www.slevomat.cz/darkovy-poukaz/uplatnit?rel=zkpodpora) na váš uživatelský účet a zakoupit si vámi vysněný pobyt.

S přáním krásného dne, Tereza

Petr Dařílek

Dobrý den, muzete prosim upresnit duvod nevhodnosti vnitrniho termalniho bazenu s lecivou vodou pro deni do 14 let? Radi bychom tam jeli se syny 11 + 13 let, nicmene pokud je voda pro ne nebezpecna, tak musime najit jinou destinaci.
Dekuji a zdravim
Petr Dařílek

Slevomat.cz

Hezký den, Petře,

děkuji vám za dotaz. U varianty, kde je vnitřní termální bazén s léčivou vodou z vlastního pramene, se jedná opravdu o nevhodnost pro děti do 14 let. Co se týče samotného důvodu nevhodnosti účinků léčivých pramenů pro děti, doporučujeme se pro zodpovězení této informace spojit přímo s poskytovatelem Ensana Grand Margaret Island Health Spa hotelem, kde vám sdělí více informací.

Kontaktovat hotel můžete emailem res.gh@hu.ensanahotels.com nebo telefonicky +36 1 889 4700. Veškeré další informace o léčivých pramenech naleznete také na webových stránkách hotelu. Zde jsou informace o léčivých účincích dostupné také v českém jazyce. S přáním hezkého dne, Lenka ze Slevomatu

Nový dotaz

Přidáním dotazu souhlasíte se zveřejněním vyplněného jména a obsahu příspěvku. Příspěvky se závadným obsahem jsme nuceni odstraňovat, stejně jako příspěvky odkazující na konkurenční portály či e‑shopy nebo příspěvky, které k dané nabídce nejsou relevantní. Otázky, podněty nebo stížnosti, které se nevztahují k této nabídce, směřujte na náš kontaktní formulář nebo volejte +420 222 745 354.

Nahoru