Dovolená na jižní Moravě: koupel nebo neomezená konzumace piva, prohlídka pivovaru i jídlo

od 1 690 Kč
Vybrat variantu
Kyjovský pivovar *** (kontakt) Jižní Morava (mapa) 591 prodejů

Hodnocení podniku Kyjovský pivovar ***

4,6 972×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Prostředí 4,3
86.016%
Personál 4,7
93.248%
Jídlo 4,6
91.966%
Wellness 4,7
94.376%
Volnočasové služby 4,5
89.52%
Lokalita 4,5
89.704%
Průběh rezervace 4,9
97.742%

Filtry
Recenze zákazníků

milý personál, snídaně v pohodě, jednoduchý ale čistý pokoj, moc pěkná koupelna

vcelku nepohodlná postel (matrace a polštář), i přes zavřená okna je hodně slyšet hluk ze silnice

Hodnoceno: 17. května 2024 – Jednotlivec
Hodnocená nabídka: Jižní Morava s pivní exkurzí, degustací i lázní

Příjemný personál, výborné jídlo a velmi chutné pivo.

Hodnoceno: 10. května 2024
Hodnocená nabídka: Jižní Morava s pivní exkurzí, degustací i lázní

Do kyjovského pivovaru se rádi vracíme, už jsme byli potřetí. Prostě nádhera 🙂 Krásná lokalita s velkou možností výletů, výborná kuchyně, snídaně jsou top a nikdy nic nechybí, poutavá prohlídka pivovaru, tentokrát byla opravdu zajímavá. Pan podsládek nám bořil mýty o pivu 😉 A ta pivní lázeň, prostě úžasná 🥰 Velmi rádi se zase vrátíme 🥰

Snad jen výkonnějším kávovar by se při snídani určitě hodil, bývá fronta na kávu 😉 Ale na druhou stranu, vždyť máme volno a nikam nespěcháme 😀

Hodnoceno: 9. května 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Jižní Morava s pivní exkurzí, degustací i lázní

Jídlo a pivo výborné.
Pivní lázně velmi pěkné a příjemné.

Nepohodlné postele a nestálá obsluha na recepci i v restauraci, která občas tápala.

Hodnoceno: 8. května 2024
Hodnocená nabídka: Jižní Morava s pivní exkurzí, degustací i lázní

Vše proběhlo v naprostém pořádku

Hodnoceno: 5. května 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Jižní Morava s pivní exkurzí, degustací i lázní

Trochu vázl úklid, na pokoji pavučiny a na chodbě prach, ale vzhledem k probíhající rekonstrukci to lze pochopit.

Hodnoceno: 2. dubna 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Jižní Morava s pivní exkurzí, degustací i lázní

Ochota personálu, milé přivítání …koupel super.

Hodnoceno: 11. března 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Jižní Morava s pivní exkurzí, degustací i lázní

Výborná kuchyně i pivo, pivní lázeň velmi příjemná, exkurze do pivovaru s výkladem pana sládka neměla chybu. Byli jsme moc spokojeni a rádi se zase někdy vrátíme.

Hodnoceno: 1. března 2024 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: Jižní Morava s pivní exkurzí, degustací i lázní

Krásné lázně, skvělá restaurace s velmi chutným jídlem.

Pokoje byly malé a ne příliš udržované. Hotel je hned u hlavní cesty a celkově v Kyjově nic není. Kolem hodně bezdomovců.

Hodnoceno: 21. února 2024 – Velká rodina
Hodnocená nabídka: Jižní Morava s pivní exkurzí, degustací i lázní

Pivní koupel byla luxusní, pivo v lázni výborné

Pokoje pamatovaly krále Klacka, jídlo nic moc. Pivo, které se podávalo v lázni, v pivovaru neměli v nabídce.

Hodnoceno: 11. února 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Jižní Morava s pivní exkurzí, degustací i lázní

Moc krásný pivovar s ubytováním😍 personál moc hodný a šikovný😇na recepci vždy rádi pomohli a poradili v lázních moc krásný prostředí a teplota♥️ a samozřejmě člověk jel hlavně na pivo které bylo výborné 🍻 a v kuchyni je člověk od kterého vždy na stůl dostanete výborný jídlo😁🤤 byl to krásný Silvestr v malebném Kyjově. Já a snoubenec na 120% spokojení💪😇😍♥️

Hodnoceno: 2. ledna 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Jižní Morava s pivní exkurzí, degustací i lázní

Opět vše super a na vysoké ůrovni

Hodnoceno: 24. prosince 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Jižní Morava s pivní exkurzí, degustací i lázní
Některá hodnocení jsme vynechali, protože neobsahují slovní popis.
Nahoru