
Degustační 11chodové menu pro dva: slávky, panenka, pražma a vinné párování
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 10. 5. 2024.
V ceně
- 2× amuse bouche (dle denní nabídky)
- 2× francouzská cibulačka, gruyére sýrový kruton
- 2× zauzené sous-vide hovězí carpaccio, purée ze sušených rajčátek, pancetta, parmezánová sferifikace
- 2× novozélandské slávky, citrón, zauzené česnekovo-petrželkové máslo, perličky z nakládané cibulky
- 2× ravioli s konfitovaným kuřecím, nakládané hříbky, estragonová pěna, cibulová semínka
- 2× mille feuille s dýní, celerem, mrkví a hráškem, krémová vanilková omáčka s bílým vínem
- 2× vepřová panenka v bylinkové krustě, bramborový salát, francouzský dresink
- 2× pražma, brokolice, hrášek, zelené fazolky, citrónová beurre noisette
- 2× variace sýrů, marmeláda z červené cibulky, domácí krutonky
- 1× variace dezertů – čokoládové brownie, pistáciová zmrzlina, cheesecake z bílé čokolády, brandy višně, pošírovaná kořeněná hruška v červeném víně s vanilkou
- 2× petit four
Omezení
- Voucher je možné využít ve dnech úterý–pátek na 17:00, v sobotu na 12:00 a na 17:00 (nebo 20:00 dle domluvy s předstihem, dle kapacity).
- Rezervace: Místa si zamluvte nejméně 7 dní předem na tel. 604 456 654.
- Zrušení rezervace minimálně 48h předem, jinak voucher propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 10. 5. 2024.
V ceně
- 2× amuse bouche (dle denní nabídky)
- 2× francouzská cibulačka, gruyére sýrový kruton
- 2× zauzené sous-vide hovězí carpaccio, purée ze sušených rajčátek, pancetta, parmezánová sferifikace
- 2× novozélandské slávky, citrón, zauzené česnekovo-petrželkové máslo, perličky z nakládané cibulky
- 2× ravioli s konfitovaným kuřecím, nakládané hříbky, estragonová pěna, cibulová semínka
- 2× mille feuille s dýní, celerem, mrkví a hráškem, krémová vanilková omáčka s bílým vínem
- 2× vepřová panenka v bylinkové krustě, bramborový salát, francouzský dresink
- 2× pražma, brokolice, hrášek, zelené fazolky, citrónová beurre noisette
- 2× variace sýrů, marmeláda z červené cibulky, domácí krutonky
- 1× variace dezertů – čokoládové brownie, pistáciová zmrzlina, cheesecake z bílé čokolády, brandy višně, pošírovaná kořeněná hruška v červeném víně s vanilkou
- 2× petit four
Vinné párování k degustaci:
- Martini Extra Dry, olivový kaviár
- Pinot Noir, Cuvée Disseney, FR
- Merlot, Fleur de d’Artagnan Rouge, FR
- Sauvignon Blanc, Le petit Perriére, FR
- Cinsault, Rosé de la Chavaliére, FR
- Chardonnay, Cuvée Disseney, FR
- Cabernet Sauvignon, de la Chavaliére, FR
- White & Sea Colombard – Sauvignon, FR
- Grolleau, Rosé d’Anjou AOP, FR
- Espresso
- Papidoux, Calvados, FR
Omezení
- Voucher je možné využít ve dnech úterý–pátek na 17:00, v sobotu na 12:00 a na 17:00 (nebo 20:00 dle domluvy s předstihem, dle kapacity).
- Rezervace: Místa si zamluvte nejméně 7 dní předem na tel. 604 456 654.
- Zrušení rezervace minimálně 48h předem, jinak voucher propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Co podle numerologie znamená číslo 11? Že se perfektně najíte. Zejména v případě 11chodového menu v Guestu
Připravte se na exkluzivní kulinářský zážitek, který vás čeká ve vyhlášené restauraci Guest Restaurant Français v centru Ostravy. Zdejší kuchyni kraluje šéfkuchař Simon Guest, který má mimo jiné praxi z restaurace se 2 michelinskými hvězdami a vaření se v jeho podání mění v umění – o tom, že má hostům skutečně co nabídnout, svědčí i to, že pro vás sestavil menu o 11 chodech.
Simon Guest začal svou cestu ve 14 letech jako pomocný řezník, chlapec jen na mytí nádobí a občasnou pomoc s přípravou masa. V 16 letech začal chodit na Birmigham College of Food ve svém rodném městě a brzy mu byla nabídnuta práce v Le Petit Blanc, kde se velmi rychle vypracoval do vyšší pozice. Majitel Raymon Blanc ho poslal do Francie, kde pracoval po dobu 2 let po celé zemi – od domácí kuchyně až po restaurace se dvěma michelinskými hvězdami. Poté se vrátil do Anglie, kde se chopil příležitosti pracovat ve velké společnosti a naučit se vést tým a trénovat nové kuchaře. Brzy se stal hlavním company trainer pro celou společnost a cestoval po celé Anglii, aby vyučil začínající kuchaře v této společnosti. O pár let později se rozhodl hledat místo, kde by mohl plně využít svou vášeň pro vaření. Tím místem byla Ostrava. |
„Milá obsluha, dokonalý servis, chuťová pohádka, bezvadné víno, nemělo to chybu.“ (Lada, zákaznice Slevomatu)
Maso, ryby i dezerty
Těšte se na vybrané lahůdky od hovězího carpaccia a francouzské cibulačky přes ravioli a panenku v bylinkové krustě až po dezerty (variace dezertů společná pro oba, petit four pro každého zvlášť). Ochutnáte třeba i novozélandské slávky, pražmu s citrónovou omáčkou beurre noisette, sýry s marmeládou z červené cibulky nebo pošírovanou hrušku.
Pokud chcete zážitek dovést k dokonalosti, nabízí se varianta s luxusním vinným párováním. Každý chod doprovodí pečlivě vybrané víno, na závěr pak káva a calvados.
Tuto exkluzivní hostinu si vychutnáte v restauraci s krásným prostředím a příjemnou atmosférou, kterou najdete v centru Ostravy na Smetanově náměstí, jen pár kroků od zastávky Výstaviště.