
Termín
Platnost do 30. 4. 2024.
V ceně
Online kurz Základy listového těsta a české kremrole
- Naučíte se:
- Jak udělat listové těsto a jak s ním pracovat
- Dva druhy krémů
- Dva druhy základních těst – světlé a kakaové
- Kremrole jako od cukráře
- Kurz obsahuje:
- Videa s postupy ukazující, jak na listové těsto
- Přesné recepty na dva druhy těsta a dva druhy krémů
- Neomezený přístup do kurzu
- Tipy a triky od cukráře
- Bonus: slevy od partnerů na nákup surovin a cukrářského vybavení
- Vyladěný materiál a osobní podporu profíka v průběhu celého kurzu i po něm
- Certifikát za účast v kurzu
- Rezervace: vyplňte online formulář na vybraný kurz:
- Můj první kváskový chleba
- Sacher dort
- Kremrole a základy listového těsta
- Ve Shrnutí objednávky zaškrtněte „Mám slevový kód“ a vložte kód voucheru.
- Na e‑mail vám přijde potvrzení objednávky. Další e‑mail se vstupem do Členské sekce, kde se dostanete ke všem materiálům kurzu, obdržíte nejpozději do 24 hodin od objednávky. Všechna videa, návody i recepty se nachází právě v Členské sekci.
- Kurz vám zůstává napořád. Péct a tvořit můžete začít kdykoli a podle svého tempa. Materiály jsou vám k dispozici kdykoli v členské sekci.
- V případě dotazů během vašeho pečení je vám k dispozici tým Sweet Flow a cukrář Xavier.
- Po aktivování kurzu již není možné voucher stornovat nebo refundovat.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 30. 4. 2024.
V ceně
Online kurz Můj první kváskový chleba
- Naučíte se:
- Jak založit kvásek a jak se o něj starat
- Upéct svůj první domácí chleba
- Tradiční chléb Šumava
- Jak na francouzské Fougasse
- Kurz obsahuje:
- Videa s postupy
- Přesné recepty
- Neomezený přístup do kurzu
- Vyladěný materiál a osobní podporu profíka v průběhu celého kurzu i po něm
- Bonus: slevy na nákup materiálů a pomůcek na pečení
- Recept k vytištění a založení do kuchařky
- Certifikát za účast v kurzu
- Rezervace: vyplňte online formulář na vybraný kurz:
- Můj první kváskový chleba
- Sacher dort
- Kremrole a základy listového těsta
- Ve Shrnutí objednávky zaškrtněte „Mám slevový kód“ a vložte kód voucheru.
- Na e‑mail vám přijde potvrzení objednávky. Další e‑mail se vstupem do Členské sekce, kde se dostanete ke všem materiálům kurzu, obdržíte nejpozději do 24 hodin od objednávky. Všechna videa, návody i recepty se nachází právě v Členské sekci.
- Kurz vám zůstává napořád. Péct a tvořit můžete začít kdykoli a podle svého tempa. Materiály jsou vám k dispozici kdykoli v členské sekci.
- V případě dotazů během vašeho pečení je vám k dispozici tým Sweet Flow a cukrář Xavier.
- Po aktivování kurzu již není možné voucher stornovat nebo refundovat.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 30. 4. 2024.
V ceně
Online kurz Sacher dort
- Naučíte se:
- Jak vytvořit vláčný korpus
- Krém, který vám nedá spát
- Polevu hladkou a sladkou
- Nezapomenutelný Sacher dort jako z cukrárny
- Kurz obsahuje:
- Videa s postupy
- Vychytaný recept a postup od cukráře na tradiční Sacher dort, který obdivovaly už tisíce zákazníků
- Neomezený přístup do kurzu
- Tipy a triky od cukráře
- Bonus: slevy od partnerů na nákup surovin a cukrářského vybavení
- Vyladěný materiál a podporu od profíka v průběhu celého kurzu
- Recept k vytištění a založení do kuchařky
- Certifikát za účast v kurzu
- Rezervace: vyplňte online formulář na vybraný kurz:
- Můj první kváskový chleba
- Sacher dort
- Kremrole a základy listového těsta
- Ve Shrnutí objednávky zaškrtněte „Mám slevový kód“ a vložte kód voucheru.
- Na e‑mail vám přijde potvrzení objednávky. Další e‑mail se vstupem do Členské sekce, kde se dostanete ke všem materiálům kurzu, obdržíte nejpozději do 24 hodin od objednávky. Všechna videa, návody i recepty se nachází právě v Členské sekci.
- Kurz vám zůstává napořád. Péct a tvořit můžete začít kdykoli a podle svého tempa. Materiály jsou vám k dispozici kdykoli v členské sekci.
- V případě dotazů během vašeho pečení je vám k dispozici tým Sweet Flow a cukrář Xavier.
- Po aktivování kurzu již není možné voucher stornovat nebo refundovat.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Co se v kurzu naučíte, v troubě jako když najdete.
Na lahodných dobrotách, jako jsou křehoučké kremrole, křupavý domácí kváskový chléb nebo čokoládový Sacher dort jak z vídeňské cukrárny, si můžete pochutnat i u vás doma (aniž byste pro ně vysílali své partnery do pekáren a cukráren). Jak na to? Stačí se přípravu těchto pochoutek naučit v online kurzech Sweet Flow a vychutnávat si proces vaření i jejich pohlazení na mlsných jazýčcích.
Tip: Zápis do online kurzu lze provést až do dubna 2024. Máte ve svém okolí kamarádku, která ráda peče? Tak jí tenhle online kurz rozhodně nesmí chybět! Můžete ho věnovat jako dárek.
Kurzy jsou vytvářené podle rad francouzského cukráře Xaviera, který procestoval svět a působil ve vyhlášených restauracích, cukrárnách i pekárnách v Paříži, na Novém Zélandu a Praze. Díky němu se i vy stanete mistry domácího pečení! Stačí vám k tomu jen vybrat si správný kurz. Tak si zavažte zástěru a jde se na to!
Dobré vědět: Že si z kurzu odnesete samé osvědčené tipy, o tom nemusíte pochybovat – cukrář Xavier Carchenilla je profesionální cukrář, který má za sebou mnoho zkušeností.
Xavier Carchenilla je profesionální cukrář, tatínek tří dětí a spoluzakladatel sladkého projektu online kurzů pečení a cukrařiny Sweet Flow. Xavier Carchenilla je známý pâtissier, žil ve španělsko-francouzském prostředí. Ve Francii je gastronomie a cukrařina obdivovanou disciplínou, a tak není divu, že se chtěl cukrářem stát už odmala. Vyhlédl si známou francouzskou školu gastronomie a jeho dráha začala. Kdo ochutnal jeho croissanty, dezerty a pečivo ve vyhlášených pražských podnicích, už ví, jaká se v nich nachází hloubka znalostí, zkušeností a vášně. Jako profesionální cukrář započal svou dráhu hned po specializovaných studiích cukrařiny ve Francii a ve Španělsku před více než 20 lety. Své pevné základy pak prohloubil v Michelin restauracích, v luxusních hotelech, známých cukrárnách a pekárnách ve Francii, Španělsku, Londýně, na Novém Zélandu a v Čechách působil ve významných podnicích (Cukrárna Myšák, Café Savoy, Terasa u Zlaté studně, Hotel Hilton, Céleste v Tančícím domě). Nyní učí základy cukrařiny všechny nadšence ve vzdělávacím projektu, vede také živé kurzy a školí ve firmách a na středních školách. |
Nabízené kurzy
Kurz Základy listového těsta a české kremrole: Chcete se pochlubit rodině či přátelům s křehkými českými kremrolemi? Jako od babičky či jako z cukrárny? Láká vás naučit se pravou techniku listového těsta, kterou znají světoví cukráři? Pak je tento kurz přímo pro vás.
Kurz Můj první kváskový chleba: Možná je trendy, ale hlavně chutná. V kurzu se naučíte založit a vykrmit kvásek, který vám poslouží jako základ pro ověřený recept na chléb Šumava. Seznámíte se i s dalším skvělým receptem na francouzské fougasse. Výborné jsou třeba k vínu. Romantický večer může začít!
Kurz Sacher dort: Kurz je určen milovníkům čokoládových dortů. Je perfektní i pro ty, kteří touží upéct dokonalý narozeninový dort nebo si vychutnat tradici vídeňských cukráren. Vyzkoušíte si techniky cukrařiny, díky nimž budou vaše budoucí dorty vypadat a chutnat jako od profíka.