Rodinná návštěva Oslí stezky: prohlídka farmy, výlet nebo i túra s piknikem

od 339 Kč
Vybrat variantu
4,8 / 5 Oslí stezka (2 pobočky) (kontakt) Tatobity  (mapa) 126 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Michaela Navrátilová

Dobrý den chtěla jsem se zeptat na jaké místo se vztahuje voucher pro 2. Jestli na Český ráj nebo na Křivoklátsko. Děkuji za odpověď.

Oslí stezka


Dobrý den, návštěva farmy pro 2 osoby je možná v obou areálech (ale vzhledem k zázemí farmy a množství oslíků doporučujeme v Českém ráji), půldenní túra pro 2 osoby je možná pouze na Křivoklátsku. Krásný den a těšíme se případně na Oslí stezce!

Veronika Vesela

Jaký typ voucheru pro 2 dospělé a 2 děti, prosím?

Oslí stezka


Dobrý den, děkujeme za dotaz, v rámci naších poukazů nerozlišujeme děti a dospělé, hraje roli pouze celkový počet osob a záleží, jak typ programu chcete (pro jak velké děti) – pokud máte velmi malé děti do 4 let pak je adekvátní návštěva farmy a koupite 2× poukaz pro 2 osoby, pokud dětem je vice než 4 roky pak je adekvátní procházka s oslíkem – momentálně v nabídce pro 5 osob (pokud mate jen 2 děti o to více pojednou a užijí si oslíka), pokud máte děti starší 8 let můžete absolvovat půldenní túru – v nabídce pro 4 osoby. Kdyby něco nebylo jasné, můžete se podívat na náš web nebo nám zavolat. Děkujeme a budeme se případně těšit na Oslí stezce!

Nový dotaz

Přidáním dotazu souhlasíte se zveřejněním vyplněného jména a obsahu příspěvku. Příspěvky se závadným obsahem jsme nuceni odstraňovat, stejně jako příspěvky odkazující na konkurenční portály či e‑shopy nebo příspěvky, které k dané nabídce nejsou relevantní. Otázky, podněty nebo stížnosti, které se nevztahují k této nabídce, směřujte na náš kontaktní formulář nebo volejte +420 222 745 354.

Nahoru