Tree house v lesích u Brna: domek postavený na modřínu až pro 4 osoby

3 900 Kč −10 % od 3 490 Kč
Koupit
Lesy města Brno / U Jezevce (kontakt) Jižní Morava (mapa) 48 prodejů 12 zbývá

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Eliška Kubíková

Dobrý den, je domeček vybaven kuchyňským koutem, nebo zda je možná alespoň příprava teplého nápoje? Pokud ne, kde je možné řešit stravování (hl. snídaně)?

Lesy města Brno / U Jezevce


Dobrý den, paní Kubíková, všechny naše Tree house jsou na stromě, bez vody i elektřiny. Přijedete za námi do lesa vyzkoušet si zážitkový pobyt bez vymožeností dnešní doby. Večer si můžete na ohništi opéct špekáčky a snídani bude možné si přiobjednat od našeho externího dodavatele, který Vám ji doveze v košíku přímo až na terasu. Budeme se na Vás těšit :-)

Šárka Košlíková

Dobrý den,kdyby jsme byli jen 2 asi se nic nestane,že ne? A chci jako dárek,je možné bez výběru termínu?Děkuji Košlíková Šárka

Slevomat.cz

Dobrý den, Šárko,

děkuji za Váš dotaz. :) Pokud by voucher využili jen dva lidé, nevadí to, bohužel ale musí zakoupit voucher pro 4 osoby, jelikož variantu pro 2 os. nemáme v nabídce.

Pobyt lze zakoupit i bez termínu, stačí kliknout na tlačítko „Koupit bez termínu“ (najdete ho vpravo od zeleného tlačítka „Vybrat termín“:).

S přátelským pozdravem

Emma

Jana

Dobrý den, chodí k domku nebo poblíž lesní zvěř? Zejména vysoká? Dekuji Jana

Lesy města Brno / U Jezevce


Dobrý den, je to les a je to nevyzpytatelné. Samozřejmě můžou dojít, ale jedná se o lesní zvěř, která je velmi plachá. :-) Pěkný den, Lesy města Brna, a.s. – Musilová

Sára

Dobrý den, je možné přijet se třemi dětmi, když jsou malé a vlezeme se?

Slevomat.cz

Hezký den Sáro, děkuji za dotaz.

Nabídka je koncipována až pro 4 osoby, a to včetně dětí. Pokud byste tedy jela pouze vy a děti, tak by to neměl být žádný problém.

Přeji hezký zbytek dne Michal

Nový dotaz

Přidáním dotazu souhlasíte se zveřejněním vyplněného jména a obsahu příspěvku. Příspěvky se závadným obsahem jsme nuceni odstraňovat, stejně jako příspěvky odkazující na konkurenční portály či e‑shopy nebo příspěvky, které k dané nabídce nejsou relevantní. Otázky, podněty nebo stížnosti, které se nevztahují k této nabídce, směřujte na náš kontaktní formulář nebo volejte +420 222 745 354.

Nahoru