Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Pronájem obytného vozu dle výběru na 7 dní s neomezeným nájezdem km

5,0 / 5 Jedemkaravanem Benešov  (mapa) 33 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Miroslav Picek

Dobrý den,
mám malé děti (3 a 5 let), které sedí v autě v dětských autosedačkách připoutaných do isofix ok. Jak to funguje v karavanu? Je možné autosedačky rovněž nainstalovat do isofix jistících ok?

Děkuji.

Miroslav Picek

Jedemkaravanem


Dobrý den pane Picku,Jedno z našich obytných aut, konkrétně Type X6 je vybaveno 2× ISOFIX. Obecně jsou obytná auta osazována pouze bezpečnostními pásy a je třeba mít dětské sedačky s možností připoutání bezpečnostním pásem. Tedy i naše ostatní obytná auta mají bezpečnostní pásy. Pokud potřebujete dětské sedačky s ISOFIX, doporučuji si vybrat termín kdy je náš Type X6 volný a můžete pohodlně cestovat, jak jste s dětmi zvyklí.děkujeme za dotaz, případně se ozvěte na mobil 724621604 nebo e-mail: pujcovna@jedemkaravanem.cz s termínem, který by se Vám líbil.



za půjčovnu jedemkaravanem, Pavel

Petr M.

Dobrý den,

ještě jednou. Rozumím, že nelze využít 16.6.-31.8., ale já se ptal na termíny v červnu ještě před 16.6.

Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Petře, děkuji za váš dotaz.

Ano, voucher lze využít v termínu od 2. až 9.6. Doporučila bych vám termín domluvit přímo u poskytovatele na e-mailu pujcovna@jedemkaravanem.cz nebo telefonicky na čísle +420 724 621 6­04 ať si můžete být jistý, že je termín ještě volný. :-)

Přeji vám hezký den!

Ivett, Slevomat

Jedemkaravanem

Dobrý večer Petře,

Aktuálně jsou termíny pro úplný začátek června již zamluvené.Můžeme Vám nabídnout dvě obytná auta (luxury 6 a Type X5).

Type X 5 je pro 5 osob na jízdu a pronájem je možný od 10.6.2024

Luxury 6 je pro 6 osob na jízdu a pronájem je možný od 13.6.2024

Máte-li o některý z termínů zájem, rozhodně neváhejte.Po zakoupení poukazu nás prosím kontaktujte na e-mailu: pujcovna@jedemkaravanem.cz a upřesněte ve zprávě vybraný termín/obytné auto a také zašlete kód Vašeho poukazu, abychom si jej mohli ověřit.

Následně od nás obdržíte instrukce, co od Vás budeme potřebovat znát pro založení rezervace do našeho rezervačního systému. Po obdržení potřebných informací založíme Vaši rezervaci a do e-mailu obdržíte potvrzení o rezervaci atd.Pokud potřebujete více detailů, neváhejte nás kontaktovat viz kontakty uvedené ve zprávě od Ivett.děkujeme a mějte se fajn

Pavel z jedemkaravanem

Petr M.

Dobrý den,

máte ještě volný termín 2.-9.6. popř. 9.-16.6.? Díky.

Slevomat.cz

Krásný den, Petře, děkuji vám za dotaz. Je mi líto, ale voucher nelze využít od 16. 6. do 31. 8. Mějte moc hezký den, Kristýna

Petr Kořínek

Dobrý den, je možné si s sebou na cestu karavanem vzít i domácího mazlíčka, například psa?

Jedemkaravanem

Dobrý večer pane Kořínku

Děkujeme za Váš dotaz. Je nám líto, ale není možné si do našich obytných aut, vzít s sebou domácí mazlíčky. Má to velmi jednoduchý důvod. Trvale se snažíme naše obytná auta udržet dlouhodobě v pořádku také pro zákazníky a zejména jejich děti, kteří mohou být alergičtí. Prosím o Vaše pochopení, že i přes veškerou naší snahu a úsilí auta kvalitně připravit, by se mohlo stát, že by se silný alergik mohl v autě cítit méně komfortně.

Děkujeme za Vaše pochopení a rádi pro Vás připravíme některé z našich obytných aut.

Pavel z Jedemkaravanem

Martin

Dobrý den, je cena konečná ? Nebo je třeba zaplatit nějaké dodatečné poplatky ? Děkuji

Jedemkaravanem


Dobrý den pane Martine, cena je konečná a obsahuje všechny poplatky. Při předání obytného auta po Vás budeme chtít vratnou kauci 15000,–, kterou po návratu obdržíte zpět.Všechny detaily co poukaz obsahuje jsou vypsané v detailu akce. Máte neomezený nájezd kilometrů, můžete vyrazit do zahraničí, Vaše auto si můžete nechat zaparkované u nás a rovnou vyrazit na cestu. Naše obytná auta jsou také připravena na zimní sezónu a můžete vyrazit také na lyže. Pokud budete potřebovat odpovědi na další otázky, neváhejte a kontaktujte nás.Děkujeme, Pavel z jedemkaravanem

Lukáš Novotný

Dobrý den jaký typ řidičského průkazu je nutný ?

Slevomat.cz

Dobrý den, Lukáši, děkuji vám za dotaz.

Řidič musí vlastnit řidičský průkaz sk. B. :)

S přáním hezkého zbytku dne, Tereza

Jan Špidlen

Dobrý den,
Je možné zapůjčení i s cestou do zahraničí?
Potažmo Chorvatsko?
Popřípadě je možné zapůjčení i na delší dobu, cca 10dní.
Děkuji za info.
 Honza

Jedemkaravanem


Dobrý den pane Špidlene,



Děkujeme za Váš dotaz.Ano, samozřejmě můžete vyrazit do zahraničí a máte k dispozici neomezený nájezd kilometrů.Ano, je samozřejmě také možné prodloužit zapůjčení o více dnů. Je třeba jen, abychom si to upřesnili a domluvíme se na kombinaci poukazu Slevomat a doplatku dalších dní navíc.Ozvěte se nám ideálně po telefonu (724621604).



Děkujeme Pavel z jedemkaravanem

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru