
Dárkový balíček koření Lizela: 10 druhů, na guláš, BBQ, steak, kuře i wok
Přehled nabídky

Cíl stylistky? Vyšperkovat outfit k dokonalosti. Cíl kuchařky? Vyšpetkovat pokrm k dokonalosti.
Příprava oblíbeného pokrmu vám zabere klidně i celé hodiny, ale výsledná chuť stále neodpovídá vašim představám? Přizvěte na příští vaření a přehlídku domácí gastronomie sadu koření od české značky Lizela – s lahvičkami, které jsou odshora až na dno plné směsí koření, to půjde téměř samo.
V sadě najdete celkem 10 druhů, a to na guláš, na pizzu nebo italské těstoviny, na pečené kuře i americké brambory. Lahvičky jsou uchované v dárkové krabičce, díky níž můžete potěšit každého kuchaře ve svém okolí.
Deset druhů koření:
Naši pikantní kořenící směs můžete samozřejmě využít jak při tradičním barbecue, tak při grilovačce – v obou případech zvýrazníte typické kouřové aroma masa a skvěle si pochutnáte. |
V úžasném úžasném koutu jižní Francie si krom rozlehlých levandulových polí a vynikajícího vína získá Vaše smysly také směs provensálských bylinek. Ty jsou samozřejmě ideální čerstvé, ale pokud se zrovna nechystáte na jih, připravili jsme pro Vás jejich voňavou směs, kterou v kuchyni využijete na pečená a grilovaná masová jídla, omáčky, polévky, rizoto a zeleninová jídla. |
Původem maďarský pokrm má právem čestné místo i v české kuchyni. Slovo „guláš“ vzniklo z maďarského „gulyás“, které je odvozeno od slova gulya (stádo hovězího dobytka). Hovězí je zároveň i druh masa, ze kterého je guláš nejchutnější. A když nebudete šetřit s cibulí ani s naším gulášovým kořením, budete mít z poctivého guláše nezapomenutelný zážitek. |
Chutná a lehká kořenící směs, pocházející z úžasné země pěti moří. Příjemně kořeněná vůně a lehce nahořklá chuť oregana je v Itálii jako doma, stejně jako omamná vůně tymiánu. V kombinaci s česnekem jde o nesmrtelnou směs, kterou můžete použít nejen na špagety a pizzu. |
Příjemně aromatická směs je oblíbená nejen v Bulharsku, ale i na celém Balkáně. Používáme k dochucení mletého masa, zapékaných zeleninových pokrmů, do hustých zeleninových polévek, luštěninových jídel, na rožnění masa, do slané tvarohové pomazánky nebo na plátky slaniny. |
Ať už máte rádi jemně, středně, nebo zcela propečený steak, vždy je základem kvalitní maso a postup přípravy. Koření pak už jen doladí výsledné dílo. Naše směs je namíchána tak, aby především nechala vyniknout chuť propečeného steaku. |
Americké brambory jsou skvělou přílohu k masu i zelenině a zároveň se tenhle voňavý pokrm dá jíst i „jen tak“, třeba s bylinkovým dipem. A pokud máte doma mladé brambory, je ideální péct je i se slupkou, aby si zachovaly co nejvíce prospěšných živin a lepší chuť. Ta vynikne s naší pestrou kořenící směsí, kterou je vždycky fajn mít po ruce |
Kořenící směs s rozmarýnem, kari a paprikou zvýrazní chuť drůbežího masa, krásně ho ovoní a na povrchu vytvoří zlatavou a křupavou kůrčičku. Rozmarýn směs doplní o svoje typické aroma a kmín zase celému pokrmu dodá trošku zemitější chuť. |
Lehce pikantní a zemitá chuť vynikne na vepřovém či kuřecím masu, ale i grilovaných klobáskách, hermelínu nebo pečených bramborách. |
Díky této voňavé směsi není nic jednoduššího si než připravit zdravou čínskou minutku. Skvěle dochutí všechny druhy masa, které stačí jen orestovat s čerstvou zeleninou a máte chutné asijské jídlo hotové. |
Adresa pro případné vrácení zboží:
Monika Richtrová, Kamýk nad Vltavou 129, 262 63 Kamýk nad Vltavou