Dovolená v hotelu jako z Tisíce a jedné noci: wellness, polopenze turistika i výlety

10 276,32 Kč −10 % od 9 249 Kč
Vybrat variantu
Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,7 / 5
Papuga Park Hotel**** SPA & Wellness Marrakesz (kontakt) Beskydy - Polsko (mapa) 153 prodejů

Hodnocení podniku Papuga Park Hotel**** SPA & Wellness Marrakesz

4,7 620×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Prostředí 4,7
94.672%
Personál 4,8
96.138%
Jídlo 4,8
95.076%
Wellness 4,8
95.036%
Volnočasové služby 4,5
90.37%
Lokalita 4,7
93.104%

Filtry
Recenze zákazníků

Nejlepší welnes co znám, příjemný personál, nádherný welnes , příjemné prostředí. Prostě TOP mezi welnesy. Vřele doporučuji všem

Hodnoceno: 28. června 2024 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: Polsko: hotel v orientálním stylu, wellness, jídlo i výlety

Čistý hotel, jídlo vynikající, wellness perfektní.

Nemáme co vytknout.

 Vyjádření podniku
Před 2 měsíci

Dobré odpoledne,
bylo mi velkým potěšením přivítat vás v hotelu Parrot Park. Jsme rádi, že jste se v našem hotelu dobře bavili a ocenili naše služby. Vždy vás opět přivítáme s otevřenou náručí. Jste báječní.
Přejeme Vám příjemný den a zdravíme Vás

Odpověď byla automaticky přeložena. Zobrazit originál (v polštině)

Hodnoceno: 26. května 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Polsko: hotel v orientálním stylu, wellness, jídlo i výlety

Bylo to úžasné.

 Vyjádření podniku
Před 2 měsíci

Dobré odpoledne,
bylo mi velkým potěšením přivítat vás v hotelu Parrot Park. Jsme rádi, že jste se v našem hotelu dobře bavili a ocenili naše služby. Vždy vás opět přivítáme s otevřenou náručí. Jste báječní.
Přejeme Vám příjemný večer a zdravíme Vás.

Odpověď byla automaticky přeložena. Zobrazit originál (v polštině)

Hodnoceno: 11. května 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Polsko: hotel v orientálním stylu, wellness, jídlo i výlety

Hezký hotel, čisté prostorné pokoje, ochotný milý personál, fantastická snídaně. Wellness perfektní, čistý, prostorný, i více lidí se rozprostře. Spousta turistických tras bez nutnosti vyjíždět někam autem, dá se vyjít rovnou z hotelu.
Určitě doporučuju a rozhodně se chystám v budoucnu přijet znovu.

Večeře v mimosezóně se skládá z a la carte místo bufetu. Menu dost osekaané, na víkend se dá vybrat, při pobytu na více dní bych na večeři asi musela už jídlo opakovat, na výběr je opravdu málo jídel.
Personál často nemluví jinak než polsky.

 Vyjádření podniku
Před 2 měsíci

Odpověď byla automaticky přeložena. Zobrazit originál (v polštině)

Hodnoceno: 16. dubna 2024 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: Polsko: hotel v orientálním stylu, wellness, jídlo i výlety

Moc se mi líbilo zařízení pokoje, krásný sprchový kout, dokonalé prostředí, čistota, parní lázně skvělé ☺️. Snídaně byly ohromné, největší výběr jaký jsem kdy viděla 🤩😁

Obsluha restaurace byla pomalejší, neustále nám nosila jídelní lístek místo večerního menu (které mají ubytování hosté dané na výběr, asi z 5 jídel) horší komunikace v aj.
Moc měkká postel

 Vyjádření podniku
Před 2 měsíci

Odpověď byla automaticky přeložena. Zobrazit originál (v polštině)

Hodnoceno: 11. dubna 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Polsko: hotel v orientálním stylu, wellness, jídlo i výlety

Naprostá spokojenost, byli jsme zde už potřetí. Vše na jedničku. Můžeme jenom doporučit.

 Vyjádření podniku
Před 2 měsíci

Dobré odpoledne,
Děkujeme, že jste si udělali čas a podělili se o své dojmy z pobytu v našem hotelu. Jsme rádi, že jste pokaždé spokojeni a náš hotel doporučujete. Na shledanou a posíláme Vám pozdravy z Bielska-Bialé.
Přejeme Vám příjemný den.

Odpověď byla automaticky přeložena. Zobrazit originál (v polštině)

Hodnoceno: 19. března 2024 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Polsko: hotel v orientálním stylu, wellness, jídlo i výlety

Úžasné wellness, krásné pokoje, skvělé jídlo, příjemný personál

 Vyjádření podniku
Před 2 měsíci

Dobré ráno,
Děkujeme, že jste si udělali čas a zanechali komentář. Snažíme se, aby byl pobyt každého hosta pohodlný a příjemný. Doufáme, že budeme mít příležitost Vás v blízké budoucnosti opět hostit.
Srdečně Vás zdravíme a přejeme Vám příjemný den.

Odpověď byla automaticky přeložena. Zobrazit originál (v polštině)

Hodnoceno: 18. března 2024 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: Polsko: hotel v orientálním stylu, wellness, jídlo i výlety

Chválím především krásný interiér, prostorný pokoj, nádherné prostory wellness, velký bazén a vynikající kuchyni. Snídaně byla mimořádně bohatá a večeře špičková.

Výhled z pokoje na parkoviště (jiné pokoje mají výhled do parku).
Celkově chudší wellness.

 Vyjádření podniku
Před 2 měsíci

Odpověď byla automaticky přeložena. Zobrazit originál (v polštině)

Hodnoceno: 18. března 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Polsko: hotel v orientálním stylu, wellness, jídlo i výlety

Prostorný pokoj.

Tvrdé matrace na pokoji.

 Vyjádření podniku
Před 2 měsíci

Dobré ráno,
Děkujeme, že jste si udělali čas a zanechali komentář. Snažíme se, aby byl pobyt každého hosta pohodlný a příjemný. Doufáme, že budeme mít příležitost Vás v blízké budoucnosti opět hostit.
Srdečně Vás zdravíme a přejeme Vám příjemný den.

Odpověď byla automaticky přeložena. Zobrazit originál (v polštině)

Hodnoceno: 5. března 2024 – Velká rodina
Hodnocená nabídka: Polsko: hotel v orientálním stylu, wellness, jídlo i výlety

Luxusní hotel, super wellnes, jídlo i osluha!

 Vyjádření podniku
Před 2 měsíci

Dobré ráno,
Děkujeme, že jste si udělali čas a zanechali komentář. Snažíme se, aby byl pobyt každého hosta pohodlný a příjemný. Doufáme, že budeme mít příležitost Vás v blízké budoucnosti opět hostit.
Srdečně Vás zdravíme a přejeme Vám příjemný den.

Odpověď byla automaticky přeložena. Zobrazit originál (v polštině)

Hodnoceno: 28. ledna 2024 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: Polsko: hotel v orientálním stylu, wellness, jídlo i výlety

Relaxační prostředí wellness bylo naprosto romantické a fantastické!
Mimo to byl hotel dobrým východiskem pro geokešingové výlety do Bielsko-Biala a okolí.
Obsluha hotelu naprosto v pohodě, čisté prostředí a dobře vybavený pokoj.

Hodnoceno: 18. listopadu 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Polsko: hotel v orientálním stylu, wellness, jídlo i výlety
Některá hodnocení jsme vynechali, protože neobsahují slovní popis.
Nahoru