Luxusní studia a apartmány v srdci Liptova až pro 6 osob a 60 minut privátního wellness

4 872,68 Kč −13 % od 4 240 Kč
Vybrat variantu
Mimořádné
Mimořádná nabídka, která patří mezi 10 % nejlépe hodnocených na Slevomatu a má dostatečný počet recenzí.
5,0 / 5
Miracle Seasons (kontakt) Nízké Tatry - Slovensko (mapa) 21 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Nešporová Tereza

Dobrý den chtěla bych objednat tří denní pobyt přítelovi jko dárek na Vánoce , ale chtěla bych to rovnou i stim privátním welnesem a ne 60 minut ale na dvě hodiny aspoň 120 minut půjde to ?? Abych měla jistotu ze to opravdu budeme mít v ten určitý den kdy chceme protože bysme toho chteli podniknout více děkuji za info hezky den Nešporová

Slevomat.cz

Hezký den, Terezo,

děkuji vám za dotaz. V rámci této aktuální nabídky je nyní možné u všech variant pobytů zakoupit voucher s balíčkem na wellness pouze na 60 minut. V případě, že byste měla zájem o využití wellness na 120 minut, je již potřebné se domluvit na místě přímo s poskytovatelem a případně tak poté přímo na místě uhradit doplatek za delší čas využití wellness.

S přáním hezkého dne,

Lenka ze Slevomatu

Nový dotaz

Přidáním dotazu souhlasíte se zveřejněním vyplněného jména a obsahu příspěvku. Příspěvky se závadným obsahem jsme nuceni odstraňovat, stejně jako příspěvky odkazující na konkurenční portály či e‑shopy nebo příspěvky, které k dané nabídce nejsou relevantní. Otázky, podněty nebo stížnosti, které se nevztahují k této nabídce, směřujte na náš kontaktní formulář nebo volejte +420 222 745 354.

Nahoru