Pražské památky na dosah: pobyt se snídaní v hotelu Clarion na Vinohradech

od 2 500 Kč
Koupit
Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,7 / 5
Clarion Hotel Prague City (kontakt) Praha (mapa) 323 prodejů

Hodnocení podniku Clarion Hotel Prague City

4,7 64×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Prostředí 4,8
95.112%
Personál 4,9
97.272%
Jídlo 4,7
93.636%
Volnočasové služby 4,6
91.112%
Lokalita 4,7
94%

Filtry
Recenze zákazníků

Skvělý servis a poloha

Chudší snídaně než bývaly, ale pořád Ok

Hodnoceno: 20. července 2024 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Pražské Vinohrady: pobyty se snídaní i lahví vína

Ochotný personál na recepci, dobrá a kvalitní snídaně včas doplňovaná personálem.

Nemám připomínky........

Hodnoceno: 13. července 2024 – Rodina s většími dětmi
Hodnocená nabídka: Pražské Vinohrady: pobyty se snídaní i lahví vína

Hotel je blízko metra, milý recepční, lahev vína na uvítanou byla, jak bylo uvedeno ve voucheru. Snídaně se konala v komornější místnosti ale výběr jídla byl velký, od vajíček a slaninky až po sladkou verzi, srdečně doporučuji.

Nešli v pokoji otevřít vůbec okna, měli záměrně odstraněné kliky asi kvůli klimatizaci.

Hodnoceno: 9. července 2024 – Velká rodina
Hodnocená nabídka: Pražské Vinohrady: pobyty se snídaní i lahví vína

Byly jsme s kamarádkou velice spokojené. Čistý, klidný pokoj. Výborné snídaně. Příjemný personál. Skvělá lokalita. Vřele doporučujeme. Určitě jsme zde nebyly naposledy.

Jediný problém co jsme měly, nešel zvýšit zvuk u televize. Byl nastavený na 10 a zvýšit nešel. Jinak nic jiného nemáme.

Hodnoceno: 8. července 2024 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: Pražské Vinohrady: pobyty se snídaní i lahví vína

při příchodu na hotel přístup pana Martina na recepci, čistota a poloha hotelu

Hodnoceno: 2. července 2024 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: Pražské Vinohrady: pobyty se snídaní i lahví vína

Hotel má ideální polohu, centrum velice dobře dostupné pěšky a kousek od hotelu je tramvajová zastávka i stanice metra. Po celém hotelu je příjemná vůně. Pokoj čistý s dostatkem úložného prostoru a pohodlné postele. Na pokoji konvice na přípravu kávy, čaje. I když je hotel v rušné oblasti, je v něm klid. Oba recepční velice milí a vstřícní. Byl nám umožněn bezplatný dřívější check-in. Snídaně standardní ve formě bufetu, který je neustále doplňován. Na kratší pobyt ideální volba.

Hodnoceno: 19. června 2024 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: Pražské Vinohrady: pobyty se snídaní i lahví vína

Příjemný personál, nádherné prostředí hotelu, naprosto dokonalé snídaně. Tady se budeme určitě vracet.

Nemožnost zaparkovat v okolí hotelu je za mě vážně problém.

Hodnoceno: 17. června 2024 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Pražské Vinohrady: pobyty se snídaní i lahví vína

Hotel blízko vlak.nádraží, metra C i tramvají, perfektní poloha. Personál velmi ochotný, ubytování pěkné, čisté.

Hodnoceno: 11. června 2024 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: Pražské Vinohrady: pobyty se snídaní i lahví vína

Dobrá poloha hotelu u metra a přitom je na pokoji klid. Ochotná recepce. Snídaně OK

Hodnoceno: 18. března 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pražské Vinohrady: pobyty se snídaní i lahví vína

Pěkná velká vana.
Hezký pokoj.

Hodnoceno: 12. března 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pražské Vinohrady: pobyty se snídaní i lahví vína
Některá hodnocení jsme vynechali, protože neobsahují slovní popis.
Nahoru