







Konec plýtvání: vakuovačka potravin italské značky Laica
Přehled nabídky








Uchovat potraviny čerstvé? To tenhle přístroj vakuUmí dokonale.
Vakuové balení je moderní technologie, která prodlouží životnost potravin, a tím ušetří vaše peníze. Kyslík obsažený ve vzduchu je jedním z hlavních příčin znehodnocení jídla. Odstraněním kyslíku se zabrání procesu šíření mikroorganismů (bakterie, plísně apod.), čímž se oddálí znehodnocení pokrmu a výrazně se prodlouží jeho životnost, zatímco jeho vůně a chuť zůstanou uchovány. Vakuově uzavřené potraviny je možné skladovat při pokojové teplotě, v chladničce i v mrazáku. Ochrana vakuovým balením prodlužuje životnost potravin 3- až 4násobně.
Italská značka Laica je přeborníkem v technologii vakuování potravin. Má automatický i manuální režim a potraviny zavakuuje dvojitým svárem. Praktické jsou i dva druhy nastavení pro svar: „Standard“ pro potraviny jako jsou chléb, těstoviny, sušenky apod. a „Strong“ pro potraviny, které obsahují tekutiny a vlhkost jako např. ovoce, zelenina či maso.
Vakuovačka potravin Laica je určena pro uživatele, kteří ocení jednoduchost, kvalitu uložených potravin a denní vakuové balení menšího množství jídla. Doporučuje se do domácností, kde skladují doma vypěstovanou zeleninu, sušené masné výrobky, atd.
Adresa pro případné vrácení zboží:
DSI CZECH s.r.o., Křižíkova 237/36A, 186 00 Praha - Karlín