Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Dovolená v pohádkovém Hobitíně pod Orlickými horami pro pár i rodinu

Mimořádné
Mimořádná nabídka, která patří mezi 10 % nejlépe hodnocených na Slevomatu a má dostatečný počet recenzí.
4,9 / 5
Apartmány na vršku Východní Čechy (mapa) 39 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Iva Václavíková

Dobrý den,jaká je prosím celková kapacita ubytování ?Jsme parta několika rodin s dětmi. Je u Vás možný pobyt se psem?Děkuji za odpověď.

Apartmány na vršku


Dobrý večer, paní Václavíková,



nejprve začnu Vaším dotazem: náš areál není uzpůsoben na pobyt psů. Naše kapacita: 8 apartmánů – vhodné pro rodiny s dvěma dětmi, 4 sroubky – vhodné pro dvojice a rodiny s jedním dítětem, v podkroví 2 x dvojlůžkový pokoj, 3 x trojlůžkový pokoj, sluneční ložnice pro 10 osob a břízová ložnice pro 5 osob. V případě zájmu Vám pošlu další informace.



Přeji vše dobré.



Pepa Musil

Ilona Šindelářová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda máte volný termín konec července a začátek srpna. 2 dospělé +2 děti 5 a 8 let děkuji Šindelářová

Apartmány na vršku


Dobrý den, paní Šindelářová,



v červenci i srpnu máme týdenní pobyty – pátek-pátek. V červenci jsou ještě volné termíny 28.6.-5.7. a 5.7.-12.7.2024 v srpnu 2.8.-9.8. a 9.8.-16.8.2024. V pří­padě zájmu napište, pošlu Vám cenovou nabídku.



Přeji vše dobré.



Pepa Musil

Lucie Pourová

Dobrý den,
moc rádi bychom k vám přijeli s 5letou vnučkou. Jen jsem se chtěla zeptat, jak je to s topením. V tyto měsíce je ještě zima, bojím se, abychom ji nevrátili rodičům nemocnou.
 Lucie

Apartmány na vršku


Vážená paní Pourová,



veškeré naše ubytovací kapacity jsou vytápěné, navíc každý ubytovací pokoj má samostatné topení a dá se nastavit na základě přání hostů. V případě dotazů mne neváhejte kontaktovat.



Přeji vše dobré.



Pepa Musil

Alena Konečná

Dobrý den, měli bychom zájem o pobyt u vás na Velikonoce.Ja s manželem a dvě dcery s rodinami.Jedna dcera -ctyrclenna rodina a druhá dcera pětičlenná rodina.Jakou nabídku ubytování i s cenou nám můžete dát? Děkuji a mějte pěkné dny A.Konecna

Apartmány na vršku


Dobrý den, paní Konečná,



velice nás těší Váš zájem o naše ubytování. V tuto chvíli jsou volné 4 sroubky a dva apartmány. Pobyt o Velikonocích je již mimo akci Slevomatu. Prosím o zaslání Vašeho požadavku včetně věku dětí a já Vám připravím konkrétní cenovou nabídku. Kontaktní mail: info@apartmanynavrsku.cz.



Přeji vše dobré.



Pepa Musil

S.Hapalová

Dobrý den, ráda bych koupila pobyt sestře s manželem a 8letou dcetou, vč.snídaně, k vánocům jako dárek. Ale žádnou takovou možnost pro 2+1 nemáte. Jak prosím postupovat? Děkuji za odpověď. S.H.

Apartmány na vršku


Dobrý den, děkujeme za Váš zájem o naše ubytování, je možné zakoupit poukaz pro dvě osoby, doplatek za dítě je možné provést u nás. Cena 1 noci pro dítě je 400,– Kč. Napište a domluvíme se na způsobu úhrady za dítě -info@apartmany­navrsku.cz.



Přeji vše dobré.



Pepa Musil

Kateřina

Dobrý den, jsme rodina s jedním dítětem (2 roky). Kterou variantu voucheru bychom měli zakoupit?
Děkuji.

Apartmány na vršku


Dobrý den,



doporučuji zakoupit voucher pro dva dospělé se snídaněmi, pobyt 2 letého dítěte pokud bude spát s Vámi nebo ve Vaši postýlce – 350,– Kč za celý pobyt bez rozdílu počtu nocí, případně Vám připravíme postýlku včetně povlečení nebo přistýlku s malým povlečením – poplatek 450,– Kč bez rozdílu počtu nocí.



V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat.



Přeji vše dobré.



Pepa Musil

Zdenek Petak

Můžeme se ubytovat i se psem střední velikosti děkuji

Apartmány na vršku


Dobrý den,



náš areál není uzpůsoben pro pobyt psů.



Děkuji za pochopení.



Přeji vše dobré.



Pepa Musil

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru