



Podkrkonošská specialita: přírodní sladidlo sirob z cukrové řepy
Přehled nabídky












Sůl je sice nad zlato, ale není od věci si život trošku osladit.
Chuť medu a javorového sirupu už všichni dobře známe, co takhle zkusit sirob? Oslaďte si život přírodním sladidlem z cukrové čepy, které vyrábí česká rodinná firma Minicukrovar Mžany. Tuto specialitu z Podkrkonoší vaří od roku 2015 podle tradiční receptury.
Do sirobu nejsou přidávaná žádná barviva ani konzervanty. Oproti cukru nepřekyseluje organismus a hodí se na slazení všeho druhu.
Z jeho karamelové chuti se vám budou dělat boule za ušima. Přidat ho můžete do kávy, jogurtu, na palačinky nebo s ním klidně dochuťte svíčkovou či rajskou omáčku.
![]() |
![]() |
Adresa pro případné vrácení zboží:
Petra Stránská, Mžany 63, 503 15 Nechanice