Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

2hodinová plavba s rautem a nápojem pro dva i originální balení poukazu

4,4 / 5 Plavby Prahou Praha - Staré Město  (mapa) 1 509 prodejů

Hodnocení podniku Plavby Prahou

4,4 4 502×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Kvalita služeb 4,3
86.536%
Personál 4,4
87.584%
Prostředí 4,3
86.574%
Průběh rezervace 4,4
87.394%

Filtry
Recenze zákazníků

Bylo to super, moc krásný zážitek.

Možná větší výběr jídel.

Hodnoceno: 10. ledna 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: 2hodinová plavba s rautem a nápojem pro dva

málo volných termínů k rezervaci.

Hodnoceno: 9. ledna 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: 2hodinová plavba s rautem a nápojem pro dva

Líbil se mi výběr českého jídla, výhled z lodi.

Nelíbilo se mi, že některé jidlo nedoplnili už a že na lodi nehrála živá hudba.

Hodnoceno: 7. ledna 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: 2hodinová plavba s rautem a nápojem pro dva

Skvelý zážitok, bolo to perfektné

Rezervovať je potrebné s veľkým predstihom, alebo stále sledovať rezervačný portál.

Hodnoceno: 31. prosince 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: 2hodinová plavba s rautem a nápojem pro dva

Zcela tragický systém objednávek. Nikdy by mne nenapadlo, že u voucheru s platností téměř jeden rok nezvládneme zajistit termín. Jako otevírání termínů na jeden měsíc v konkrétní den je v dnešní době archaický přežitek. Z radosti nad uplatněním voucheru se stala noční můra nad zjišťováním možných termínů… Toto vědět dříve, takový voucher nikdy nekoupím a kupující by měli být varováni, že součástí voucheru je hra o termín plavby zastřená zdánlivě dlouhou platností. Gratuluji všem, co tuto hru vyhráli a na loď se dostali.

 Vyjádření podniku
Před 4 měsíci
Hodnoceno: 7. prosince 2023
Hodnocená nabídka: 2hodinová plavba s rautem a nápojem pro dva

Jídlo neodpovídající kvantitě

Hodnoceno: 2. prosince 2023
Hodnocená nabídka: 2hodinová plavba s rautem a nápojem pro dva

výborný oběd a vyjíždka lodí

Hodnoceno: 27. listopadu 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: 2hodinová plavba s rautem a nápojem pro dva

Syrové kuřecí maso keterng tragédie.

Hodnoceno: 26. listopadu 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: 2hodinová plavba s rautem a nápojem pro dva

Hezká projížďka lodí, výborné jídlo.

Obsluha by mohla být milejší.

Hodnoceno: 20. listopadu 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: 2hodinová plavba s rautem a nápojem pro dva

Vše bylo super. Personál se choval skvělé. Moc se nám to líbilo. Příště pojedeme zase.

Hodnoceno: 19. listopadu 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: 2hodinová plavba s rautem a nápojem pro dva

nemám připomínek

Hodnoceno: 19. listopadu 2023 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: 2hodinová plavba s rautem a nápojem pro dva

Jídla byl dostatek po celou dobu.

Jídlo průměrné kvality. Uvítala bych průvodce. Myslím, že je uvedena hudba dokonce živá hudba – nebyla žádná.

Hodnoceno: 13. listopadu 2023 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: 2hodinová plavba s rautem a nápojem pro dva

Pohled na naši krásnou Prahu z jiných úhlů, jako například z pod Karlovýho Mostu atd.
Obsluha a personál byl po celou dobu příjemný.

Nám chyběl trochu orientační popis na Vltavě. Nebylo třeba dlouhosáhlé vypravování, ale pár bodů, v které části Prahy se s lodí obracíme, než jsme odpluli ke Karlovu Mostu atd.
Na lodi je hodně málo místa, aby mohli vstát lidi, co sedí u okna, musí vstát celý zbytek stolu a pustit je, což je v případě nemohoucích lidí u stolu dost nevýhodné.
Z kvality jídla v rautu jsme byli hodně zklamaní a hlavně je také špatně organizován, co se doplňování jídla a stání fronty týče. Věčně řada přes celou loď a mnoho druhů jídla prázdné. Takže pokud si nenaberete v prvním kole, musíte jít opět na konec řady a vystát si ji znovu, když se doplní zásoby.
Ceny nápojů jsou dost vysoké k poměru jejich kvality (krabicové víno atd).

Hodnoceno: 13. listopadu 2023 – Velká rodina
Hodnocená nabídka: 2hodinová plavba s rautem a nápojem pro dva

personál..chování

Hodnoceno: 8. listopadu 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: 2hodinová plavba s rautem a nápojem pro dva

Strašně málo místa při sezení u stolu na tak velké množství lidí, bezohledné chování ukrajinské/ruské výpravy – přišli poslední, ale u rautu byli první a vůbec nebrali ohled na ti, ze jsou tam i jiní. Nicméně personál byl milý, jídlo doplňoval, jídlo bylo skvělé, stejně tak i víno. Počasí také vyšlo a i pasažéři byli milí. Celkově musím říct – děkuji.

Hodnoceno: 7. listopadu 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: 2hodinová plavba s rautem a nápojem pro dva

Samotná plavba, výhledy z paluby na večerní Prahu a velký výběr dobrých vín.

Jídlo obyčejné, jeho kvalita spíše podprůměrná a nedostatečné doplňování (zejména dezertů).

Hodnoceno: 6. listopadu 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: 2hodinová plavba s rautem a nápojem pro dva

Velice pěkné, plavba lodí i vynikající jídlo. Již jsme stejný poukaz koupili a doporučili i známým.

vše bylo O.K.

Hodnoceno: 4. listopadu 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: 2hodinová plavba s rautem a nápojem pro dva

Nemožnost přeobjednání plavby na jiný termín – celý den vydatně pršelo

 Vyjádření podniku
Před 5 měsíci
Hodnoceno: 4. listopadu 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: 2hodinová plavba s rautem a nápojem pro dva

Se vším jsme byli spokojeni, plavba se nám líbila. Raut byl bohatý a každý si něco vybral. Děkujeme

vše ok

Hodnoceno: 30. října 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: 2hodinová plavba s rautem a nápojem pro dva

Velmi příjemné prostředí, příjemný personál, výborné jídlo.

Jediné co mohu vytknout je hudba, která tam chyběla, přitom byla v nabídce. Ale nakonec nám to ani nevadilo.

Hodnoceno: 30. října 2023 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: 2hodinová plavba s rautem a nápojem pro dva
Nahoru