Pobyt v luxusním resortu v Mariánských Lázních: jídlo, wellness a až 14 procedur

od 7 420 Kč
Koupit
4,5 / 5 Chateau Monty SPA (kontakt) Mariánské Lázně (mapa) 659 prodejů

Hodnocení podniku Chateau Monty SPA

4,5 522×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Prostředí 4,5
90.292%
Personál 4,5
90.52%
Jídlo 4,4
88.462%
Wellness 4,4
87.654%
Volnočasové služby 4,3
86.884%
Lokalita 4,6
92.944%
Průběh rezervace 4,7
94.796%

Filtry
Recenze zákazníků

Snídaně

Hodnoceno: 22. dubna 2024
Hodnocená nabídka: Luxus v Mariánkách: polopenze, wellness i procedury

Vše naprosto skvělé

Hodnoceno: 20. dubna 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Luxus v Mariánkách: polopenze, wellness i procedury

Personál ochotný a usměvavý. Vše bylo jak mě být a jak jsme očekávali.

Vyšší cena nápojů.

Hodnoceno: 19. dubna 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Luxus v Mariánkách: polopenze, wellness i procedury

Vynikající a ochotný personál, to že byl pobyt přes Slevomat jsme vůbec nepocítily, super bohaté a pestré snídaně, krásné prostředí, les hned za hotelem.

Slabší večeře, drahota nápojů v baru(Plzeň 99,–Kč, Pepsi 0,2 75,–Kč),
nápoj k večeři nebyl v ceně večeře, ale musel se objednat.

Hodnoceno: 18. dubna 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Luxus v Mariánkách: polopenze, wellness i procedury

Příjemné a klidné prostředí, skvělá vybavenost hotelu, příjemný a ochotný personál.

Hodnoceno: 15. dubna 2024 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: Luxus v Mariánkách: polopenze, wellness i procedury

Přístup, onemocnite a dva dny od telefonátu se Vám nikdo neozve a změna termínu není možná, hlavně že to je dopředu zaplacené. To je dneska cesta, jak si vážit zákazníka.

Hodnoceno: 15. dubna 2024
Hodnocená nabídka: Luxus v Mariánkách: polopenze, wellness i procedury

Personál na hlavní recepci byl milý. Prostředí hotelu bylo čisté. Lokalita také velmi dobrá.

Cena absolutně neodpovídá kvalitě. Římské lázně, které měly být v ceně, tak byly zavřené. Procedury až na jednu rozhodne pod očekávání. Vše za příplatek – parkovani 400kc/den, průměrná cena napoje u vecere 100kč. Před termínem nepřišly žádné pokyny, co a jak s rezervací parkoviste ani napr. PDF s procedurami a jejich přínosem. V pokoji vrzala podlaha při každém kroku. Na večeři maso bylo přidělováno obsluhou – cca 50 g ryby. Upřímně velke zklamání, vedet dopredu, nezaplatila bych ani polovinu celkové ceny.

Hodnoceno: 3. dubna 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Luxus v Mariánkách: polopenze, wellness i procedury

Prostředí a lokalita velmi krásné a čisté. Strava výborná, bohatý výběr, i pro různá dietní omezení. Procedury byly fajn, jen dost rozsáhle od sebe naplánované.

Na výběr byl jediný volný termín v chladném počasí, tudíž jsme se těšili, že se budeme moci po každodenním promrznutí ohřát. Bohužel římské lázně byly mimo provoz, ani nebyla možná žádná alternativa. Byl dostupný jen bazén, ve kterém se ani nedalo moc plavat, tudíž v něm bylo po chvíli docela chladno.

Hodnoceno: 3. dubna 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Luxus v Mariánkách: polopenze, wellness i procedury

Jediné mínus na ubytování jsou měkké matrace, že kterých nás bolela záda. Jinak nebylo co vytknout

Hodnoceno: 26. března 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Luxus v Mariánkách: polopenze, wellness i procedury

Hotel stojí na krásném místě. Veliká ochota personálu. Pokoje a prostředí hezké. Jídlo moc dobré.

Nemám připomínky.

Hodnoceno: 6. března 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Luxus v Mariánkách: polopenze, wellness i procedury

Prostředí krásné, výlet na Kladskou nám pobyt velmi vylepšil, nádherné prostředí. Hotel krásný, čistý.

Nabídka jídla mohla být trochu pestřejší a procedury příště vynecháme (masáž průměrná bez přítlaku, maska nic moc, parafín fajn), za to omezení času v průběhu dne to nestojí. Už několikrát jsme si vyzkoušely, že nejlépe je masáž objednat zvlášť, ideálně thajskou. Ale věřím že pro běžného návštěvníka je to fajn zpestření pobytu.

Hodnoceno: 4. března 2024 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: Luxus v Mariánkách: polopenze, wellness i procedury

Na pobyt jsme se moc těšili. Měli jsme rezervaci od pátku do neděle. Při příjezdu nás velmi mile přivítala paní recepční. Šli jsme se ubytovat. Pokoj byl útulný, čistý a bylo tam vše co je potřeba. Následovala večeře. Jídlo naprosto luxusní, velký výběr, milá obsluha. Jediné co zde vytknout, že k večeři jsou veškeré nápoje jedině za příplatek. Kdy obyčejná voda s citrónem stojí 95,–.
Snídaně opět luxusní. Naprostá spokojenost.

Bazén nic moc. Docela nepořádek, lešení, kýble od stavby.. saunový svět jedine za poplatek a ještě k tomu předem rezervovat.
Bazén byl v sobotu uzavřen dříve bez jakéhokoliv včasného upozornění.
Procedury??? Noo tak to bylo to nejhorší co jsme kdy zažili. Zábal na ruce…tam jsme si pripadali jak někde ve frontě. Na jeden čas nás bylo objednano tolik, že ani nestačily rukavice, do kterých si máte ruce zabalit. Tak ostatní měli jenom igelitové sáčky. Paní moc příjemná nebyla.
Antistresová masáž šíje, dekoltu a hlavy…tak to byl nejhorší zážitek… paní masérka přišla o 10min déle. Naštvaná, říkala jak ji tam všechno… A, že uz chce domu. Takže masáž podle toho taky vypadala. Záda mě budou bolet ještě min 14 dní. Pleťová maska též neměla s tím nic společného. Ale co bylo nejhorší, že normálně umyla obličej zákazníci přede mnou a stejnou vodou a houbičku umyla obličej i mě. Kdyby ta zákaznice nebyla moje dcera tak se asi .......
Hotel velmi pěkný, na krásném místě.
Jen je škoda, že tam pracují lidé, kteří si té práce neváží a kazí jméno Hotelu.

Hodnoceno: 4. března 2024
Hodnocená nabídka: Luxus v Mariánkách: polopenze, wellness i procedury

Pobyt jsme dostali jako dárek a po přečtení komentářů jsem se celkem obávala. Ale zbytečně, všechno bylo skvělé. Personal milý a ochotný, jídlo výborné a dostačující výběr. Ano, ceny nápojů v baru vyšší, ale člověk tam netráví celý den. Procedury skvělé, masáže velmi příjemné. Po domluvě šlo upravit časy procedur, aby nám navazovaly. Sauny krásné, všude klid a hlavně v celém hotelu ticho, čisto a voňavo. Opravdu doporučuji :)

Bazén by mohl být teplejší a chybí např. nějaká vířivka.

Hodnoceno: 3. března 2024 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: Luxus v Mariánkách: polopenze, wellness i procedury

Velká část personálu nebyla příjemná, bazén a římské lázně (jedno a to samé, jen vlastně jen o bazén) měly zkrácenou provozní dobu, aniž bychom dostaly předem vysvětlení a omluvu, nemožnost naplánování procedur, ceny v restauraci za nápoje přemrštěné, kvalita hotelu neodpovídala 4*

Hodnoceno: 28. února 2024 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: Luxus v Mariánkách: polopenze, wellness i procedury
Hodnoceno: 11. ledna 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Luxus v Mariánkách: polopenze, wellness i procedury
Některá hodnocení jsme vynechali, protože neobsahují slovní popis.
Nahoru