Krásná dovolená v Zakopaném: pobyt s wellness, snídaní i polopenzí

od 1 940 Kč
Vybrat variantu
4,3 / 5 Hotel Zakopane Wellness & SPA*** (kontakt) Zakopané - Polsko (mapa) 267 prodejů

Hodnocení podniku Hotel Zakopane Wellness & SPA***

4,3 73×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Prostředí 4,6
91.724%
Personál 4,4
88.966%
Jídlo 4,1
81.724%
Wellness 3,8
75.862%
Volnočasové služby 3,9
78.246%
Lokalita 4,5
90.176%
Průběh rezervace 5,0
100%

Filtry
Recenze zákazníků

Úžasné prostředí, milý a laskavý personál, výborné jídlo, čistota ubytování, příjemné wellness. Prostě doporučujeme! Pro ty, kteří se chtěli projít , nádherné umístění hotelu, ne v centru , ale vedle krásného kostela a nádherné architektury polských Tater.

Hodnoceno: 2. dubna 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Dovolená v Zakopaném: privátní wellness i dobré jídlo

Poloha hotelu je moc fajn, vícéméně kousek od centra. Pokoje i wellness část jsou pěkně, stylově zařízené. Snídaně byly super! Perosnál příjemný. Parkování u hotelu super.

„neomezené wellness“, které jsme měli v ceně, teda bylo hodně omezené. Vůbec to nefunguje tak, že si přijdete a můžete tam kdykoli. Musíte se nahlásit na recepci a ptát se, zda je volno (do části wellness může ofiko max 6 lidí najednou), je to tam totiž dost malinké. Prakticky jedna vířivka (co má mimochdem pouze 29 stupňů) a dvé maličké sauny. To s fakte, že jsme nedostali ani župan, nás fakt zarazilo. Večeře v pátek byla daná a vůbec jsme dopředu nevěděci, co to bude. (ve voucheru bylo buď výběr servírovaných nebo formou bufetu). Příště si radší asi připlatíme pár korun a zvolíme něco jiného. :-)

Hodnoceno: 24. března 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Dovolená v Zakopaném: privátní wellness i dobré jídlo

Personál, lokalita

Slabší snídaně, pokoj vypadá na fotkách mnohem lépe než ve skutečnosti

Hodnoceno: 2. ledna 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Dovolená v Zakopaném: privátní wellness i dobré jídlo

Velmi ochotný personál, vše v dosahu chůze.

Hodnoceno: 24. listopadu 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Dovolená v Zakopaném: privátní wellness i dobré jídlo

Moc se nám líbilo chování personálu, prostředí hotelu a čistota pokoje

Na našem pokoji hned při příjezdu zapáchala toaleta , ve wellness vířivka byla celkem špinavá.

Hodnoceno: 21. listopadu 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Dovolená v Zakopaném: privátní wellness i dobré jídlo

Pokoje byly hezky vybavené a relativně čisté. Někteří zaměstnanci byli velmi příjemní a vstřícní.

Zmatené prvnotní vysvětlení služeb wellness, kdy polovina věcí byla přesně naopak, než nám paní řekla.
Zaměstnanci, kteří zároveň pracovali na recepci, ve wellness a v restauraci – což nešlo stíhat.
Vybavení wellness, které bylo místy už dost zdemolované.
Vzhledem k tomu, že je to horské středisko, dá se počítat s tím, že budou chtít lidi vyrazit i na delší túry do hor. Čemuž neodpovídaly časy polopenze – snídaně až od 8 hodin (nemožnost říct si o balíček s sebou) a večeře od 16 hodin…

Hodnoceno: 11. listopadu 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Dovolená v Zakopaném: privátní wellness i dobré jídlo

Krásné prostředí, hotel i wellness vzhledově velice hezké. Snídaně standardní nabídka, v průběhu stále doplňováno. Pokoje čisté a celkem slušně vybavené. Výhled byl hezký. Personál vstřícný, ochotný. Hotel je sice cca 30 minut od centra, ale to není na škodu. Jen se jde podél hodně rušné hlavní silnice

způsob servírování večeře – podají vařící polévku a ihned i studené hlavní jídlo
nulová nabídka pití k večeři
opakující se menu

Hodnoceno: 4. října 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Dovolená v Zakopaném: privátní wellness i dobré jídlo

Hotel je moc hezky a je skoda, ze majitel nevyuzije jeho potencial

Neochotny personal, prijemny byl jen jediny muz na recepci. Vecere katastrofa, nenabidnou vam piti z baru, ponevadz recepcni je rovnez cisnici, barmankou, doplnovackou toaletaku, obsluhou wellness, tudiz nemuze stihat. K veceri servirovany dzus, to nepochopis. A jeden den vzdy kotleta a druhy rizek, tak cely tyden. Wellness krasne, ale virivka na vlastni nebezpeci, hotova chemicka laborator. Centrum vzdaleno 38min. pesi chuze, v okoli nic, u hlavni silnice, pro deti nevhodne. Snidane chudsi, ovoce napr. jen o vikendu. A kdyz cestujete s ditetem, musite se o veceri delit, dostanou jen dospely.

Hodnoceno: 13. září 2023 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Dovolená v Zakopaném: privátní wellness i dobré jídlo

Hezký pokoj, dobrá snídaně.

Wellness měl být na hodinu privátní, zapisoval se čas a přišli nám tam cizí lidé.

Hodnoceno: 2. srpna 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Dovolená v Zakopaném: privátní wellness i dobré jídlo

Od počátku jsme byli plně spokojeni s personálem, pomohli, poradili

Delší čekání na recepci

Hodnoceno: 10. července 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Dovolená v Zakopaném: privátní wellness i dobré jídlo

Ve wellnes: chyběl ochlazovací bazének, voda ve vířivce zapáchala, v parní sauně byla špatně nastavena teplota, velmi Studená parní sauna

Hodnoceno: 10. července 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Dovolená v Zakopaném: privátní wellness i dobré jídlo

Nedoporučuji. Měli jsme zaplacený pokoj s balkónem a dostali jsme malý pokoj bez balkónu. Byli jsme tři (já, manžel a 13 léty syn). I přes upozornění že máme zaplacený jiný pokoj nám bylo řečeno, že hotel je plný.. buď zůstaneme v pokoji a nebo máme odejít a o navrácení peněz máme žádat Slevomat. Žádná snaha o nápravu. Personál absolutně nestíhal a na recepci věčně recepční nebyla.. recepční, servírka, obsluha wellnesu a uklízečka v jedné osobě…Měla jsem požadavek na speciální dietu (bezlepková) jsem těžký celiak… Tak jsme na večeři dostala smažené věci…a když jsem je na to upozornila tak na mě koukali a nic… Jeden den jakmile zavolal Slevomat tak se snažili a druhý den to bylo opět stejné… Jedině kdy jsem se najedla byla snídaně ale pečivo vlastní..
Takže za naši rodinu už nikdy vice. Neochotní, protivný a žádná snaha o nápravu nebo nějakou kompezaci…
A to ještě tam byl zájezd který jeden večer tam dělal v noci kravál a druhý den vyhrávala hudba a personál nic neřešil..
Takže to je náš zkusenost…
Ale mimo hotel je tam nádherně a spoustu zážitků..

Hodnoceno: 8. července 2023 – Rodina s většími dětmi
Hodnocená nabídka: Dovolená v Zakopaném: privátní wellness i dobré jídlo

Hezky interiér. Hezké welness

Malá komunikace s recepční. Recepční děla všechno i roznasi jídlo a pak nestíhá.

Na večeři nám první den donesli jídlo a ani nedali na výběr. Jídla bylo málo, hned vedle je restaurace s velkým výběrem a velké porce, doporučuji raději na večeře chodit tam.

Snídaně až na 8.00 a večeře už v 16 a jen do 18. Welness není neomezeně. Pokud tam má někdo privátních hodinu, tak do wellness nemůžete. Welness je v plavkách a vyřivka byla špinavá.

Hodnoceno: 20. června 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Dovolená v Zakopaném: privátní wellness i dobré jídlo

Prostředí hotelu bylo ucházející. Personál příjemný, akorát by mohli být více akční.

Hodnoceno: 29. května 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Dovolená v Zakopaném: privátní wellness i dobré jídlo
Hodnoceno: 22. dubna 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Dovolená v Zakopaném: privátní wellness i dobré jídlo

Příjemný personál, krásné nové zařízení. Přijatelná cena

Krásný ale extrémně neudržovaný wellness. Být ve vířívce chtělo velkou dávku odvahy.

Hodnoceno: 20. února 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Dovolená v Zakopaném: privátní wellness i dobré jídlo

Pokoj byl čistý, v koupelně byly nějaké nedostatky (typu utrhnutý držák ve sprchovém koutě). Personál na recepci a baru byl převážně příjemný a ochotný (nicméně bohužel nestíhal – dle mého názoru kvůli kapacitnímu nedostatku).

Průměrný hotel s průměrnými službami. Snídaně nebyly doplňovány včas, neustále něco chybělo a personál nestíhal obsluhovat. K večeři bylo na výběr z dvou jídel a většina z nich byla téměř vždy zasypaná velkým množstvím kopru.

Hodnoceno: 7. února 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Dovolená v Zakopaném: wellness i dobré jídlo

Malý wellness

Hodnoceno: 17. ledna 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Dovolená v Zakopaném: wellness i dobré jídlo

Výborná snídaně, pěkné a čisté pokoje

Špinavá vířivka, místy zapáchala. Sauny nebyly v provozu všechny.

Hodnoceno: 1. ledna 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Dovolená v Zakopaném: wellness i dobré jídlo

-

-

Hodnoceno: 11. prosince 2022 – Partneři
Hodnocená nabídka: Dovolená v Zakopaném: wellness i dobré jídlo
Nahoru