Dovolená v Tunisku: 4* hotel Djerba Sun Beach Hotel & Spa s all inclusive, u pláže, vč. letenky

od 12 509 Kč
Vybrat variantu
4,4 / 5 Čedok a.s. (kontakt) Djerba - Tunisko (mapa) 37 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Lada

Dobrý den, v kolik hodin je odlet z Prahy? Díky

Slevomat.cz

Dobrý den, Lado, záleží na termínu, ale předpokládané odlety jsou v 4:30. Děkujeme.

Alena Maxianová

Prosím o informaci, jaký je itinerář letu z Brna v termínech od 17.9/jsou tam tři termíny/. Pokud se odlita v noci, budou zajištěné pokoje až do večera nebo jak bude organizován dlouhý čas mezi odletem a odhlasenim?

Alena Maxianová

Jak daleko je more? Kolik je to metru chuze?

Slevomat.cz

Dobrý den, Aleno,

letadlo z Brna odlétá v 11:55 a zpět z Djerby se letí ve 22:10. Check out z pokoje je z pravidla dopoledne mezi 10–12h, pokud si nepřiplatíte late check out. Čas před odletem strávíte podle svéh preference.Hotel se nachází v těsné blízkosti pláže. Pláž je od hotelu oddělena pouze málo frekventovanou komunikací.Přejeme krásný den.

Dita Salatova

Dobrý den potřebuji pokoj pro 3 dospělé osoby.V obj je dvoulůžkový pokoj.dekuji za info jak zakoupit 3 lůžkový pokoj.

Slevomat.cz

Dobrý den, Dito,

hotel nabízí pouze dvoulůžkové pokoje nebo poté rodinné pokoje pro 2 dospělé osoby a 2 děti. Pokud chcete poradit s výběrem hotelu, který má i 3lůžkové pokoje, napište nám prosím více informací s požadavkem na e-mail zajezdy@slevomat.cz.

Přejeme krásný den.

Mo Va

Dobrý den,
měla bych zájem pro 2 dospělý, a 2 deti, ale chtěla bych vědět, jak objednat a kolik zaplatím za děti ve věku 13, 14 let, 12.5.2011, 19.11.2009, děkuji
Vaníčková Monika

Slevomat.cz

Hezký den, Moniko, cena se hodně liší podle data dovolené. Pokud byste měla zájem o přesnější kalkulaci, určitě nám napište na e-mail zajezdy@slevomat.cz a podíváme se na to. :) Cena za děti 13, 14 let je přibližně o 1500 nižší než klasická cena za dospělou osobu. Hezký den

Marcela Gabčová

Dobrý den,

zajímalo by nás, jak je to s ubytováním, kdy se musíme z pokojů odhlásit, pokud se odlétá do ČR až v noci. Rádi bychom cestovali s 2 dětmi, nejmladší má pouze 4 roky.
Běžně se odhlašuje do 10 hod, pokud je nám známo. Co tedy po tu dobu celého dne až do půlnoci. Jak je to prosím zorganizovaný.

Děkuji.
Marcela Gabčová

Slevomat.cz

Dobrý den, Marcelo. Rádi pro Vás ověříme konkrétnější informace. Je však nezbytné, abyste nám sdělila přesný termín a odletové místo. Kontaktovat nás můžete na zajezdy@slevomat.cz. S přáním krásného dne

Nový dotaz

Přidáním dotazu souhlasíte se zveřejněním vyplněného jména a obsahu příspěvku. Příspěvky se závadným obsahem jsme nuceni odstraňovat, stejně jako příspěvky odkazující na konkurenční portály či e‑shopy nebo příspěvky, které k dané nabídce nejsou relevantní. Otázky, podněty nebo stížnosti, které se nevztahují k této nabídce, směřujte na náš kontaktní formulář nebo volejte +420 222 745 354.

Nahoru