Celodenní vstupné pro děti i dospělé do vodního světa Tropical Islands

1 050 Kč −5 % od 1 000 Kč
Vybrat variantu
4,1 / 5 Korado Tour (kontakt) Německo (mapa) 25 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Kamila Paitlová

Dobrý den, chápu to správně že je možný i odjezd z Brna? Jsme totiž z Mikulova a uvedená nástupní místa jsou pro nás, zvláště v takových hodinách, velmi špatně dostupná…
A jak dlouho prosím přibližně trvá samotná jízda k TI? Teta se bojí že kvůli zdravotním problémům to v autobuse „neusedí“… Děkuji.

Korado Tour


Dobrý den, ano 1.7. je odjezd i z Brna. Cesta trvá přibližně 8,5 hodin. Autobusy jsou moderní, pohodlné a během cesty se dělají přestávky, tak si myslím, že se teta nemusí bát. :-) Hezký den.

Soňa

Dobrý den odjezd z Prahy neni prosim?

Korado Tour


Dobrý den, ano, odjezd z Prahy máme a lze objednat přímo u nás. Napište nám prosím na info@korado-tour.cz, rádi Vám nabídneme nějakou lepší cenu. Děkujeme.

Roman Paul

Dobrý den, v kolik je odjezd z Brna nebo Jihlavy?

Korado Tour


Dobrý den, odjezd z Brna je v 3,30 hod, z Jihlavy v 4,45 hod.

František Bodiš

Roudnice nad Labem se přistupuje v kolik hodin.Jinde už se nepřistupuje.A jak dlouho budeme v tropic ráji asi kolik hodin.

Korado Tour


Dobrý den, nástup v Roudnici je kolem 7,30 hod, bude upřesněno v pokynech k odjezdu. Pobyt v Tropical Island je minimálně 9 hodin. Hezký den.

Michal Kaupe

Budete pořádat Zájezd i s 1 nocí přespání? Děkuji

Korado Tour


Dobrý den, bohužel ne, tento zájezd je vždy jednodenní.

Nový dotaz

Přidáním dotazu souhlasíte se zveřejněním vyplněného jména a obsahu příspěvku. Příspěvky se závadným obsahem jsme nuceni odstraňovat, stejně jako příspěvky odkazující na konkurenční portály či e‑shopy nebo příspěvky, které k dané nabídce nejsou relevantní. Otázky, podněty nebo stížnosti, které se nevztahují k této nabídce, směřujte na náš kontaktní formulář nebo volejte +420 222 745 354.

Nahoru