Egypt s pobytem na lodi: 7 nocí, letenka, chrám Abu Simbel, Luxor i Karnak

od 15 490 Kč
Vybrat variantu
4,4 / 5 Čedok a.s. (kontakt) Hurghada - Egypt 53 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Naděžda Mastíková

Dobrý den,
jak to funguje, když si tady zakoupím tento zájezd? Kontaktuje mě s dalšími informacemi, resp. pokyny CK nebo vy?
Chtěla bych koupit vouchery pro 2 osoby a zajistit společný pokoj jak v hoteli, tak na lodi.

Slevomat.cz

Hezký den, Naděždo,

rovnou Vám odpovíme na všechny dotazy sem. :)

Po zakoupení zájezdu u nás je potřeba napsat na e-mail zajezdy@slevomat.cz všechny informace, abychom Vám mohli vytvořit závaznou rezervaci u CK. Po zaslání Vám následně odešleme Potvrzení o zájezdu. Min. 3 dny před odjezdem Vám od CK dorazí e-mail se všemi informacemi k zájezdu. Měna je uvedená různě podle toho, komu se poplatek platí. K zaplacení fakultativních výletů, vstupů, poplatků atd. ale můžete využít eura, dolary i kreditní kartu. Cena na našich stránkách a u CK je stejná, jsme zážitkový a inspirativní portál a výhoda nákupu u nás je ta, že lze do nákupu využít kredity, slevový kód (pokud je aktivní), benefitní body a i příspěvek od zaměstnavatele formou FKSP poukazu. V případě dalších dotazů jsme Vám plně k dispozici na e-mailu zajezdy@slevomat.cz.Hezký den

Martin Smékal

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na doplatek ceny v případě, že pojedu sám. Mám zakoupený Voucher na termín 10.3–17.3.2024 Egypt lodí po Nilu atd..
Předem děkiji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Martine, ohledně doplatku za jednolůžkový pokoj jsme Vás kontaktovali e-mailem. Požádáme Vás o odpověď zpět co nejdříve, protože zbývají poslední tři letenky. Hezký den

Vladimír

Dobrý den, zajímal by mě čas odletů 18.2. – 25. 2. Dále mám dotaz na příplatky, pokud správně počítám tak se vším všudy (vstupy, transfery, řidič, vízum, Abu Simbel,…) vychází cca na 350–400 Euro?
 Děkuji

Slevomat.cz

Hezký den, Vladimíre. Děkuji Vám za dotaz. Na zájezd do Egypta je předběžný odlet dne 18.02. z Prahy v cca 0:50, přílet do Hurghady v cca 6:05 a odlet z Hurghady dne 25.02. v cca 6:55 s příletem do Prahy v cca 10:30. Časy letů jsou orientační a mohou se změnit, upřesněny jsou následně v pokynech k odletu od CK. Příplatky za další služby vychází následovně: výlet na Abu Simbel cca 115 € (platí se průvodci), povinné poplatky splatné na místně u průvodce (vstupy do památek a lokální průvodci během plavby, veškeré transfery během prohlídek památek, transfer hotel-Asuan, Luxor-hotel) cca 250 $ (za dospělého), spropitné pro průvodce/řidiče 40 $. Cena za víza záleží na způsobu nákupu, lze zakoupit prostřednictvím CK (a to i přes nás se zakoupením zájezdu), nebo poté na letišti v destinaci. Dále je možné si objednat all inclusive balíček během plavby po Nilu za cca 100 $. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat na e-mailu zajezdy@slevomat.cz. S přáním krásného dne, Štěpánka

Lucie

Dobrý den.
Měla bych zájem o termín od 4.2.
Kdy a v kolik je odlet z Prahy?
 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucie, odlet je 4. 2. v 00:50 z Prahy, přílet do Hurghady je 06:05. Zpáteční let je 11. 2. v 06:55 z Hurghady a přílet do Prahy je v 10:30. Příjemný zbytek dne.

Lucie Linhartová

Dobrý den,
Kdybych si chtěla objednat 3 vouchry, jaké by byly platové ceny včetně s ubytováním? Jedna se o 3 dospělé osoby.

Děkuji
Linhartová Lucie

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucie, děkujeme za Váš dotaz. Bohužel není možné ubytovat 3 osoby. V tomto případě by musel být zakoupen dvoulůžkový a jednolůžkový pokoj. Cena jednolůžkového pokoje se dle termínu liší. Zašlete nám prosím alespoň přibližný termín, kdy byste chtěla cestovat na email zajezdy@slevomat.cz a my Vám zašleme konkrétní kalkulaci zájezdu.

Krásný zbytek dne.

Vlastimil Urban

Z vaší odpovědi jsem se opravdu nedozvěděl, na co jsem se ptal, tak tedy položím otázku srozumitelněji. Píšete – Povinné poplatky splatné na místně u průvodce: vstupy do památek a lokální průvodci během plavby, veškeré transfery během prohlídek památek……. Kolik tedy dohromady jsou veškeré tyto výdaje??? Dále jsem se ptal na cenu dospělí – dítě, protože ceny se u vstupů atd většinou liší. Opravdu máme zájem o tuto plavbu, jen chceme vědět konečnou cenu. Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Vlastimile. Podařilo se nám pro Vás ověřit informace přímo u cestovní kanceláře a ceny vstupů do památek a dalších příplatků jsou stejné jak pro dospělého, tak pro dítě 12 let. S přáním krásného dne

Vlastimil Urban

Dobrý den. Jak by to bylo v případě cesty 2 dospělý a 1 dítě 12 let? Je možné vypsat nějak přehledněji veškeré doplatky dospělý/dítě.
V jakém hotelu v Hurghadě se spí? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Vlastimile. Tento zájezd je koncipovaný max. pro 2 osoby. Cena voucheru je jednotná pro dítě i dospělého. Veškeré informace o příplatcích naleznete v sekci „Příplatky“ po rozkliknutí jedné z nabízených variant. Prozatím není známo, ve kterých hotelech budou hosté ubytováni, tyto informace obdržíte v pokynech zájezdu včas před jeho konáním. Jedná se o hotel kvality 4*.

Cena zahrnuje:

4 noclehy v Hurghadě v hotelu **** s all inclusive

3 noclehy na lodi **** s plnou penzí dle programu

S přáním krásného dne

Kamil Šlichta

Dobrý den, děkuji Vám za odpověď.
Bohužel až nyní jsem si všimnul, že v sekci PŘÍPLATKY uvádíte co všechno tato již nemalá cena za zájezd neobsahuje…
Je nutné si platit všechny vstupy do památek, dopravu k chrámům a památkám, dokonce i spropitné pro řidiče, či průvodce ve výši cca 1.000,–Kč, tak to už je fakt mazec…
To abychom si vzali dalších 20.000,–Kč jen na tyto výdaje…
Tak to určitě ne, děkuji.
S pozdravem,
Kamil Šlichta

Slevomat.cz

Dobrý den, Kamile. Respektujeme Vaše rozhodnutí. Nabídka a ceny jsou však nastaveny dle domluvy s prodejcem zájezdů. Bohužel jsou některé poplatky povinné v rámci poznávacího zájezdu. Pokud jevíte zájem o dovolenou v Egyptě, či jiné destinaci, lze nás kontaktovat na zajezdy@slevomat.cz a zašleme Vám nabídky z aktuálního portfolia. Je potřeba nám sdělit: počet cestujících, případně věk dětí, destinaci, zda se bude jednat o poznávací zájezd či pobyt, termín.

S přáním krásného dne

Kamil Šlichta

Dobrý den,
máme zájem se zúčastnit s ženou tohoto poznávacího zájezdu do Egypta, nicméně náš největší zájem je vidět Údolí králů, Karnak, Luxor.
Dle vašeho itineráře tam strávíme jen jedno odpoledne?
Prosím o bližší info.
Děkuji.
S pozdravem,
Kamil Šlichta

Slevomat.cz

Dobrý den, Kamile. Program je pevně daný a nelze jej měnit kvůli autobusu, který celou skupinku dopravuje na všechna místa. Průvodce se snaží dávat dostatečně dlouhý čas na prohlídku daných míst, abyste si stihli projít prostory, i se třeba vyfotit. :)

S přáním krásného dne

Nový dotaz

Přidáním dotazu souhlasíte se zveřejněním vyplněného jména a obsahu příspěvku. Příspěvky se závadným obsahem jsme nuceni odstraňovat, stejně jako příspěvky odkazující na konkurenční portály či e‑shopy nebo příspěvky, které k dané nabídce nejsou relevantní. Otázky, podněty nebo stížnosti, které se nevztahují k této nabídce, směřujte na náš kontaktní formulář nebo volejte +420 222 745 354.

Nahoru