Individuální kurz krajinářské fotografie v Kutné Hoře nebo v Praze o víkendu

2 999 Kč −20 % 2 399 Kč
Koupit
5,0 / 5 IDEAIFY - Hrejsemnou (2 pobočky) (kontakt) Praha - Hlubočepy  (mapa) 9 prodejů 41 zbývá

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Petr Podhajský

neměl by nejprve autor tohoto kurzu absolvovat sám nějaký kurz? Prezentovat fotokurz přebarvenými a přesaturovanými HDR fotografiemi nebo třeba vodou tekoucí z kopce a vydávat to za profi fotografie je docela extremní drzost :-)

IDEAIFY - Hrejsemnou


Ano, měl by. Ale možná je to tak, že už nějaké kurzy absolvoval, ale prostě má jiný názor na to, co je profi fotografie. Pro něj je profi fotografie ta, která je umělecká a expresivní. A jeho přebarvené a přesaturované HDR fotografie jsou právě takovou fotografií.



Samozřejmě, že ne každý má stejný názor na to, co je profi fotografie. Někteří lidé preferují realistické fotografie, které zachycují svět takový, jaký je. Jiní lidé preferují fotografie, které jsou umělecky stylizované a vyjadřují určitou emoci nebo myšlenku.



Ať už má autor kurzu jakýkoli názor na to, co je profi fotografie, má právo na to, aby ho vyjádřil. A je na každém jednotlivci, aby se rozhodl, zda se s tímto názorem ztotožní nebo ne.

Nový dotaz

Přidáním dotazu souhlasíte se zveřejněním vyplněného jména a obsahu příspěvku. Příspěvky se závadným obsahem jsme nuceni odstraňovat, stejně jako příspěvky odkazující na konkurenční portály či e‑shopy nebo příspěvky, které k dané nabídce nejsou relevantní. Otázky, podněty nebo stížnosti, které se nevztahují k této nabídce, směřujte na náš kontaktní formulář nebo volejte +420 222 745 354.

Nahoru