Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Lyžování v Turecku: zpáteční letenka z Prahy, 7 nocí v 5* hotelu a 6denní skipas

Čedok a.s. Erciyes - Turecko (mapa) 4 prodeje

Přehled nabídky

Nejmodernější lyžařské středisko v Turecku
V nabídce spousta termínů vč. silvestrovského
1 osoba • 8 dní (7 nocí)
1 osoba • 8 dní (7 nocí)
Nejmodernější lyžařské středisko v Turecku
V nabídce spousta termínů vč. silvestrovského

Do Turecka už se dávno nejezdí jen k moři, ale i 2088–3360 metrů nad něj.

Právě v této nadmořské výšce se rozkládá nejmodernější lyžařské středisko v Turecku, Erciyes. Takže pokud už máte dost sjezdovek v Itálii, Rakousku nebo Francii, co takhle to zkusit o kus dál až za hranicemi Evropy?

S cestovní kanceláří Čedok už to snad nemůže být ani jednodušší. V ceně zájezdu máte totiž absolutně všechno, co je potřeba – od zpáteční letenky z Prahy i přepravy jednoho páru lyží či snowboardu (pro prvních 115 klientů/let) přes 7 nocí v hotelu s polopenzí až po 6denní skipas. Jen přeskáče už si musíte zapnout sami.

Dobré vědět: Pořiďte si rovnou i cestovní pojištění ERV Travel, ať se nemusíte bát nějaké nehody na svahu.

Teď už ale pojďme rovnou na svah. Skiareál nabízí 102 km sjezdových tratí, z toho je hned 55 zasněžovaných (cca 20 km modré sjezdovky, 23 km červené, 12,3 km černé). K přepravě slouží 2 kabinkové lanovky, 11 sedačkových a 1 vlek, přičemž přepravní kapacita je přes 26 tisíc lidí za hodinu – tady se prostě mrznutí ve frontě bát nemusíte.

Dobrá zpráva: V hotelu mají i wellness s krytým bazénem a saunou, kam máte po celou dobu neomezený přístup. Takže ať už se na svahu zhuntujete jakkoli, o odpočinek je postaráno.

Teď, když už to všechno víte, zbývá jediné – vybrat si ten správný termín. Těch je v nabídce celá řada včetně toho silvestrovského. A jelikož nejlepší sněhové podmínky jsou na místě od prosince až do března, nejde v podstatě udělat chybu.

Tip: Před cestou se můžete podívat na webové stránky střediska Erciyes, kde se například dozvíte, které lanovky a sjezdovky jsou aktuálně v provozu, nebo další užitečné informace.

Nahoru