Původní již ukončená nabídka

Lyžování v Turecku: zpáteční letenka z Prahy, 7 nocí v 5* hotelu a 6denní skipas

4,4 / 5 Čedok a.s. Erciyes - Turecko (mapa) 4 prodeje

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Čedok a.s.

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Nejmodernější lyžařské středisko v Turecku
V nabídce spousta termínů vč. silvestrovského
1 osoba • 8 dní (7 nocí)
1 osoba • 8 dní (7 nocí)
Nejmodernější lyžařské středisko v Turecku
V nabídce spousta termínů vč. silvestrovského

Do Turecka už se dávno nejezdí jen k moři, ale i 2088–3360 metrů nad něj.

Právě v této nadmořské výšce se rozkládá nejmodernější lyžařské středisko v Turecku, Erciyes. Takže pokud už máte dost sjezdovek v Itálii, Rakousku nebo Francii, co takhle to zkusit o kus dál až za hranicemi Evropy?

S cestovní kanceláří Čedok už to snad nemůže být ani jednodušší. V ceně zájezdu máte totiž absolutně všechno, co je potřeba – od zpáteční letenky z Prahy i přepravy jednoho páru lyží či snowboardu (pro prvních 115 klientů/let) přes 7 nocí v hotelu s polopenzí až po 6denní skipas. Jen přeskáče už si musíte zapnout sami.

Dobré vědět: Pořiďte si rovnou i cestovní pojištění ERV Travel, ať se nemusíte bát nějaké nehody na svahu.

Teď už ale pojďme rovnou na svah. Skiareál nabízí 102 km sjezdových tratí, z toho je hned 55 zasněžovaných (cca 20 km modré sjezdovky, 23 km červené, 12,3 km černé). K přepravě slouží 2 kabinkové lanovky, 11 sedačkových a 1 vlek, přičemž přepravní kapacita je přes 26 tisíc lidí za hodinu – tady se prostě mrznutí ve frontě bát nemusíte.

Dobrá zpráva: V hotelu mají i wellness s krytým bazénem a saunou, kam máte po celou dobu neomezený přístup. Takže ať už se na svahu zhuntujete jakkoli, o odpočinek je postaráno.

Teď, když už to všechno víte, zbývá jediné – vybrat si ten správný termín. Těch je v nabídce celá řada včetně toho silvestrovského. A jelikož nejlepší sněhové podmínky jsou na místě od prosince až do března, nejde v podstatě udělat chybu.

Tip: Před cestou se můžete podívat na webové stránky střediska Erciyes, kde se například dozvíte, které lanovky a sjezdovky jsou aktuálně v provozu, nebo další užitečné informace.

Nahoru