Pohodový pobyt v apartmánech Dolní Dunajovice až pro 5 osob

5 980 Kč −20 % od 4 790 Kč
Vybrat variantu
Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,8 / 5
Apartmány Dolní Dunajovice (kontakt) Mikulov (mapa) 44 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Pavel Rucký

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na možnost ubytování pro dvě dospělé osoby a jedno dítě ve věku 15 let + malý čistotný pes v termínu od 7.7. do 10.7.2024. Byla by možné provést popř. celkovou kalkulaci ceny, včetně rekreačního poplatku? Děkuji moc. Rucký Pavel.

Apartmány Dolní Dunajovice


Dobrý den pane Rucký, děkujeme za dotaz. Přes léto jsou k dispozici vouchery na týdenní pobyty. Stačí si jen vybrat v kalendáři termín a celková cena už se Vám zobrazí. Děkuji a zdravím, Hana Apartmány Dolní Dunajovice

Zuzana Procházková

Dobrý den,
měli bychom zájem o ubytování 4 dospělých a 2 dětí (3 a 5 let). Je tato kombinace možná pro jeden apartmán? Děkuji.

Slevomat.cz

Hezký den, Zuzano, děkuji za váš dotaz. Nabídka je koncipována maximálně pro 5 osob, a tak není možné zvolit si více osob. Přeji krásný den, Johanka:)

Nový dotaz

Přidáním dotazu souhlasíte se zveřejněním vyplněného jména a obsahu příspěvku. Příspěvky se závadným obsahem jsme nuceni odstraňovat, stejně jako příspěvky odkazující na konkurenční portály či e‑shopy nebo příspěvky, které k dané nabídce nejsou relevantní. Otázky, podněty nebo stížnosti, které se nevztahují k této nabídce, směřujte na náš kontaktní formulář nebo volejte +420 222 745 354.

Nahoru