Aktivně-relaxační pobyt v Krušných horách: polopenze a bazén s vířivkou neomezeně

od 2 890 Kč
Vybrat variantu
4,4 / 5 Hotel Praha*** Boží Dar (kontakt) Boží Dar (mapa) 174 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Eva Filipáková

Dobrý den,
prosím, bylo by možné 1dvoulůžkový a 1 jednolůžkový v termínu 8.9.-13.9. 2024. Děkuji Vám.
Filipaková

Hotel Praha*** Boží Dar


Dobrý den, ano, na tento termín je volno… jelikož máte nestandardní požadavek, co se týče počtu hostů, tak v klidu napište na recepce@hotelpraha.cz, nebo volejte na tel: 353 815 023 vždy od 8:00 do 20:00 každý den.

luboš fejk

Dobrý den! mám zakoupený woucher

Hotel Praha*** Boží Dar


Dobrý den,



pokud je to voucher, kde není určeno přímo vámi zadané datum ubytování, je zapotřebí napsat email na recepce@hotelpraha.cz kde přímo uvedete, kdy byste chtěl přijet, zanechte přímo číslo voucheru, kontakt na sebe a my se vám ozveme. Z pravidla vše vyřizujeme do 12 hodin



vedení hotelu

Magdalena Turková

Dobrý den, je možné u hotelu parkovat a případně jaká je cena ?

Slevomat.cz

Dobrý den, Magdaleno,

děkuji vám za váš dotaz.

Příplatek za parkování se pohybuje v rozmezí 100–200 Kč/den v závislosti na typu parkoviště, které si zvolíte. Hotelové parkoviště je k dispozici za 100 Kč/den, zatímco parkování v hotelové garáži je za 200 Kč/den.

S přáním krásného dne,

Klára.

Veronika Lužinova

Dobrý den, je možné ubytování se psem, střední velikost? Děkuji za odpověď.

Hotel Praha*** Boží Dar


Dobrý den, záleží, co znamená střední velikost, ale ano, náš hotel disponuje dvěma pokoji, které jsou pro hosty se psy. Je důležité toto napsat přímo do objednávky, abychom zajistili volný konkrétně tento pokoj.

Pavla Kilianová

Dobrý den, je možnost u Vás uschovat kola?Kilianovi

Hotel Praha*** Boží Dar


Dobrý den, ano, u nás je kolárna, která je součástí garáže a od 20:00 se garáž zavírá. Pokud jde o nějaká drahá elektrokola, tak ty se uschovávají v lyžárně přímo v hotelu

Vladimíra Procházková

Dobrý den, plánujeme koupit letní pobyt. Jaká je teplota vnitřního bazénu? Moc děkuji.

Hotel Praha*** Boží Dar


Dobrý den, teplota bazénu je dle hygienických norem...... 28 stupňů Celsia. Nicméně pochopitelně pokud bez sprchování půjdete z vířivky, která má 36, tak se vám bude zdát studená...... Proto vždy doporučuji se osprchovat ve sprše pro to určené.

Milan

Dobrý den,musí být při cestě k vám zimní výbava?řetězy?

Hotel Praha*** Boží Dar


Dobrý den. Ano, určitě doporučujeme být připraveni. Nicméně v tomto musím pochválit místní údržbu silnic. Ti makají kolikrát celou noc, aby bylo vše sjízdné. Také doporučujeme sledovat na webu stránky Božího Daru a Jáchymova. Tam jsou sekce s kamerami na silnicích.

Nový dotaz

Přidáním dotazu souhlasíte se zveřejněním vyplněného jména a obsahu příspěvku. Příspěvky se závadným obsahem jsme nuceni odstraňovat, stejně jako příspěvky odkazující na konkurenční portály či e‑shopy nebo příspěvky, které k dané nabídce nejsou relevantní. Otázky, podněty nebo stížnosti, které se nevztahují k této nabídce, směřujte na náš kontaktní formulář nebo volejte +420 222 745 354.

Nahoru